נעים מאד!

נעים מאד!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

לאחר שהות ארוכה בפורום השכן,גם לי יש בטא. הידיים שלי רועדות כשאני כותבת, אני עדיין לא מאמינה. היתה לי בטא 244 ביום רביעי,ואתמול קפצה ל562. זה נראה לי כל כך מוקדם להיכנס לפורום שלכן, אבל מצד שני כ"כ חיכיתי לרגע הזה. אין לי שום שאלות עדיין, כאמור בשלב ההלם. אבל תתכוננו להפגזה מאסיבית. רק שימשיך ככה ויעבור בשלום. ממני הדיירת החדשה.

ברוכה הבאה רונה ../images/Emo39.gif

יקירתי, אין מוקדם ומאוחר להכנס לפורום הזה כל אחת עושה את זה ברגע שמתאים לה ואני שמחה מאוד מאוד לראות אותך פה סוף סוף... מאחלת לך הריון מושלם מכל הבחינות
כוכי

חן123

New member
../images/Emo49.gif ../images/Emo141.gif

הרבה ברכות לבטא ההולכת ועולה.זה ניראה יופי ע"פ התוצאות, אז תאמיני, רונה, זה אכן זה!!!!!!!!!!!! כשיגיעו השאלות כולנו כאן נשמח לענות, הרי בשביל זה קיים הפורום, מה גם שה"סדר" הוא שכשחדשים שואלים, ואח"כ כשנהיים "מקצוענים" אז עונים, כך שממש טבעי שבהתחלה בעיקר יש שאלות. אבל מה זה חשוב? העיקר, יש הריון!!!!!!!!!! מאחלת לך 9 חודשים ארוכים ושלויים חן

טילי2

New member
ברוכה הבאה למעוננו הזמני ../images/Emo95.gif

אצלינו נמצאים מקסימום תשעה חודשים וזה בתנאי שיש עובר מתנחל(חוויות אפשר לברר אצל סיגל היטק למשל). מאחלת לך הריון קל ופשוט.

אחותי , זה בדיוק מה שרציתי שיהיה...

החלפת משמרות : אני יולדת - את נכנסת להריון. דעי שאלווה אותך בהמון אהבה לאורך כל הדרך , תוכלי לשאול ולהיוועץ בי בכל דבר ותמיד אבקש עבורך מזה שיושב למעלה שההריון יהיה תקין ובריא ובסופו יגיח (או יגיחו , לכי תדעי...) לעולם צאצא/ים מושלמים. תמיד שלך , מלאך. ענת.

limi m

New member
ברוכה הבאה! יופי לראות אותך פה../images/Emo24.gif

תמיד כיף לי לראות כאן חברות חדשות מהפורום השכן. אני מקוה שבאת כדי להשאר (לפחות 9 חודשים) ושיהיה לך הריון קל ונעים.

1ענבל

New member
המון מזל טוב והרבה הצלחה..../images/Emo95.gif

הריון קל ומשעמם.

ligo

New member
וואוו- רונה! מזל טוב!!!../images/Emo65.gif

שמחה נורא לראות אותך כאן סוף סוף. שיהיה בהצלחה בהמשך ושיהיה רק קל!

../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif

אחלה בשורות לתחילת השבוע. שגיא ואנכי שולחים לך: זר
המון
כמה
כי אם לא יועיל וודאי לא יזיק... ושימשיך לגדול בנחת. סיגל ושגיא

רוני@30

New member
הי רונה - עוד איחולים לא יזיקו

כבר ירקתי עלייך וחימסתי עלייך בפורום "ההוא", אבל יש מבצע של שניים במחיר אחד אז הנה שוב: טפו עלייך ועל הריונך, ואלפי חמסות למען העתיד... אני שמחה שאת מצטרפת אליי למועדון ה´מצליחות ב-Ivf הראשון´!
רוני

iris2210

New member
../images/Emo49.gif

מזל טוב. וברוכה הבאה לפורום. שיהיה לך היריון קל ובריא. הרבה מזל טוב.

yaelhul

New member
מזל טוב רונה!!! איזה יופי !

שרק ימשיך ככה בהכפלות בריאות ויפות, ואז בשק מושלם ובדופק חזק ומהיר. הריון בריא ארוך ומשעמם שיהיה לך. יעל

רותם ש

New member
מזל טוב וברוכה הבאה../images/Emo13.gif

מאחלת הריון בריא שלו וארוך. לא חייבים לחכות לסקירה כדי להיכנס לפורום הזה. המון בהצלחה.

למעלה