נעים מאוד אני מירב!!

נעים מאוד אני מירב!!

הייי אנשים !! נעים מאוד..אני מירב..אני חדשה בעניין של הפורומים..אז לא להתנפל עליי.. אז ככה...אני בת 16 דתיה..מאזור המרכז..בהתחלה הייתי פחות דתיה מעכשיו..אבל התחזקתי לאחרונה..יותר..[לא שהייתי משו גרוע בהתחלה] כי החברה שבה אני עכשיו יותר הדוקה ומחזקת..כך גם הבחור שאותו אני אוהבת..אין כמוהו..התחלתי לבוא לבני עקיבא מאז שראיתי אותו שם תמיד שיגעתי אותו ועשיתי לו ת'מוות..כי ככה אני כשאני רואה מישהו שאני אוהבת אני משתגעת..וכך זה היה וכך זה היה תמיד "סליחה"-->"סולח"--ושוב.."סליחה"-->"סולח" עד שהתבגרתי והבנתי שאין טעם בכל זה..כך שאנחנו רבים עכשיו פחות..וכך זה גם יותר מעולה..הוא בטירונות..ואנחנו מדברים הרבה..הוא שולח הודעות כמעט תמיד..ומשתף אותי במה שעובר עליו...ובסניף..אנחנו מדברים הרבה לבד..ומה שהכי כיף שהוא אחד שבכלל לא נפתח לבנות..הוא ביישן כזה..מרוחק מבנות..ואני שעוד הייתי חדשה בבני עקיבא הצלחתי לפתוח אותו..ומאז עברנו תקופה מהממת ביחד שמקווה שהיא תמשיך לנצח..אמן !! אקיצר...ה' אני מודה לך על הכללללללללל.......!!! היה נחמד להכיר אתכם..ומקווה שכמו שאתם עכשיו שומעים אותי ברגעים יפים..תשמעו אותי ברגעים קשים..[בבקשה.כפרה עליכם..אני קטנה ואין לי נסיון עזרו לייייייי] חחחח אז יאללה נסיים בזאת..מוואה !! -מירב-

היי מירב

ברוכה הבאה לפורום.. תצליחי בהמשך עם החבר החמוד שלך! תתחילו ת`שנה ברגל ימין, ושיהיה רק טוב!!!

תודה נשמה..

יש תודה מאמייי... ואנחנו לא חברים...אבל אנחנו יותר מידידים נראלי...פשוט הוא נפתח לאט לאט..וחוצמיזה הוא נתן לי ת'רמז שהוא עדיין חושב שאני משחקת איתו..הוא תמיד בא אליי ביציאה של "פעם שונאת אותי אוהבת אותי שונאת אותי אוהבת אותי.."

עץ אורן

New member
מירב..

אכן יש בך מן הפסיכיות.. כנראה הניק מצליח לשקף את מה שאת באמת... סתאאאם.. גם אני חדש בפורום הזה..

פסייכת גאה בשבילך..

מהלעשות....אני פסיכית !!!!!!! לפחות אני מודה באמת...חח אז ברוכה הבאה גם לך..שיהיה לי ולך השתלבות נעימה!!

מיטללל

New member
ברוכה הבאה :)

אני מקווה שתהני פה בפורום! שיהיה לך בהצלחה עם החבר החדש
ואת תמיד מוזמנת לשתף/להתייעץ.

Cobe Anan

New member
ברוכה הבאה, 'סיכית!

וגמר חתימה טובה|סדגש! מקווה לשמוע התפתחויות חיוביות מהיחסים עם החייל שלך! תהני פה, בובה

תודה!!! אמןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!

תודה נשמה גמני מקווה להתפתחויות חיוביות...חח שיהיה לך רק ט ו ב אומן ואומן....!!

keren888

New member
מיר'וש!!

פחחחחחחחחחח זו אחותי הקטנה! מה את עושה כאן? אה את לידי? אז למה אני מוסיפה הודעה? לא משנה.. שיראו שהכל במשפחה!!חחח אנשים להתנג יפה אליה.. מי שיעיז לדבר מגעיל יש לו עסק איתי!!

well hellowwww Ms. Rachellll

נכוןןןןןןןןןןן !!!!!!! מי שידבר אליי מגעיל יש לו עסק איתה !!!!! וגאם מושונת...אולי אני לא אומרת את זה הרבה..אבלל א..א...ני..אאני....א ו ה ב ת אותך !!!!!!!!!!!!!! אוווווווו..... חח יאלללה אומקק קוראת לי..אז נדבר/נתראה..ביי'ושש סיסטרר

keren888

New member
מירב אמרה:

אחותי אמרה נכון והיא חוזרת בה!! אז קבלו תיקון! תודה לך(איך שלא יקראו לך!)

למעלה