נעים מאוד... אני-

נעים מאוד... אני-

ליאורה,
אני גולשת סמויה מעת לעת. כשיש קצת זמן פנוי.

תלמידה של דבורה צפריר כבר שנה שנייה.

הניק שלי, הוא גם הניק המוכר והפעיל שלי בפורום צוללים בתפוז, לשם שייכת גם אהבתי הראשונה.

עוסקת באמנות לא מעט זמן, כותבת סיפורים כ'הובי', מעצבת ובונה בובות כבר קרוב ל-3 שנים.
כיום אני מנהלת סטודיו צנוע בפרדס חנה, בו לוקחות חלק 3 נשים מדהימות ומשווקת את פרי מעשה ידינו לגני ילדים, מפעילות ומספרות סיפורים. בעיקר תפאורות, בובות, תלבושות ומתנות ע"פ הזמנה.

אין לי שום רקע בבובנאות/אמנות, מלבד לימודיי אצל דבורה, אליה הגעתי לפני שנה, כשגיליתי שקיים מקצוע שנקרא בובנאות. ממליצה בחום על ביה"ס ובכלל על דבורה שאין עליה!

בחצי שנה האחרונה, אני מודה, קצת הרבה התעייפתי ממלאכת השיווק המתישה והחלטתי לשנות מעט את הדרך.
אזרתי אומץ, פתחתי סדנאות והתחלתי ללמד בסטודיו טעימות ממה שאני והצוות שלי פיתחנו בזיעת אפיים. זאת גם בכדי שאוכל להתמקד ולפתח את אהבתי השנייה - היא הכתיבה.

תמיד שמחה להתרענן ברעיונות חדשים וגולשת מעת לעת לחפש פתרונות לבובות שאנו לא מוצאות להן פתרון.

אני נמנעת מלהשתתף בפורומים כלשהם, מלבד פורומים הקשורים לכתיבה יוצרת (וגם זה, כעת, לעיתים נדירות).
מתנצלת מראש ומקווה שתקבלו בהבנה. הדרך שלי תמיד הייתה צנועה ושקטה ואני מסופקת אם זה ישתנה.

אגיע בשמחה למפגש פורום אצל דבורה, זה נופל גם ככה על היום לימודים שלי שם אז כמובן שלא אפספס.

תודה רבה לכולם וסליחה אם הארכתי יתר על המידה.
תודה לדבי המקסימה שלא התייאשה ממני ולדבורה צפריר מורתי האהובה שתומכת ושותפה לדרך כבר שנה שנייה ברציפות.

סופ"ש חמים וטעים לכולם,
ליאורה זר-אביב
אמנית

בוקר טוב לצוללת ......

ברוכה הבאה ליאורה ,בהקשר למפגש צר לי אך לא נוכל להזיז אותו זה תלוי בהרבה גורמים ולא בגורם אחד.
יופי שהצטרפת אלינו ופה כולנו ביישנים

שבת שלום!

תודה

האמת, שהאתר שלי כבר בן 8 שנים, הוא נחשב בן ה'פרימיטיבים' מבחינת טכנולוגיה. לא נעשה בו כמעט אף שינוי עיצובי מלבד התכנים שאני תמיד דואגת לעדכן.
דבוש, במידה ולא אגיע, האם זה יהיה בסדר לשלוח מישהי מהצוות שלי במקומי. אם אצליח לשכנע אותה...
שבת שלום ומנוחה לכולםם
הנה הצצה לקטע חדש שתלמידות שלי עשו
http://www.youtube.com/watch?v=SrsCg698RyU&feature=youtu.be
מקווה שתהנו

פ י ו ל ה

New member
ברוכה הבאה צוללת!

שמחתי להכיר!
תודה על דברייך והערכתי על הכנות. אנחנו נשמח לפגוש אותך כאן גם מדי פעם..
לעזור וגם ללמוד ממך את מה שתרצי לחלוק איתנו.
מקווה שנתראה במפגש

יעלקר

Well-known member
מנהל
ליאורה שבת שלום,ברוכה הבאה

אהבתי את מה שראיתי. הבובות מצאו מאוד חן בעיני רואים שנעשו מתוך אהבה.

עוד יותר מצא חן בעיני ש"קונים כחול לבן" יפה.

נשמח לפגוש אותך ואולי תביאי בובה אחת שנראה מקרוב .

המשך שבת נעימה חמימה וקסומה.

למעלה