נעים מאוד- הפה ג'ורה שלי!

עדי 103

New member
נעים מאוד- הפה ג'ורה שלי!

חבל...נורא רציתי שנהיה כולנו באוטופיה של פרוייקט וואי, ה-"דירה להשכיר" של שנות אלפיים. ואולי עוד לא אבדה תקוותנו!...... באמת ניסיתי....אני חושב שהתעליתי על עצמי עד כה: שיחררתי "היי" כשנפגשנו ברדיו...שמרתי לעצמי את דעתי המסתייגת מרבים מכם, גם כשהייתי שיכור....התייחסתי אל כולכם בכפפות של משי, כאילו דורית היא לא העיוורת היחידה פה....ואולי יש בזה משהו. אז מעכשיו, תראו בי את זה שיעזור לכם לראות. לראות בלי פילטרים, בלי מנגנוני הגנה, או אשליות! אני אהיה העיניים לכותל, הבייקון של הביצה והזין של המדינה! תקראו לי ז'וזה סאראמגו הציוני! אז לעניינו: שחר – הזהרתי אותך פעם אחת, וזאת תהיה האחרונה. אל תתעסק איתי! אחרי הכול – בקרוב, כשאתה תצא אל החיים.....תתגייס לצבא (אלוהים, לחשוב שבחור כמוך אמור לשמור עלינו....), תגלה את בגרותך המינית (בעזרת השם), תטייל בהודו (בערת בודהה), לימודים (בעזרת לימור ליבנת).....יש לפחות שניים שהיו ברשימת ההימורים המאוימת (!!!) שלך – וזה אני והכלב עם הקארה השחור......שהולכים להגיע רחוק בקרוב. וכשאני אומר רחוק, אני לא מתכוון לבסיס בצפון.... עקב הפער המנטאלי והאינטלקטואלי העצום בינינו.......אני מנסה לקבל את התלהבותך האינפנטילית בחיוך. אבל לא מצליח! אז פשוט אל תנשום ברדיוס שלי...תחפש אנשים ברמה שלך לריב איתם בפורומים... ואפרופו אנשים ברמה שלך...... רמי.....שמע, אני אהיה עדין איתך, אחרי הכול אתה בגיל של אבא שלי...:) כן, יש משהו משותף לשנינו......הפה הגדול. רק שאתה משתמש בו כדיי ללקק....וזה עצוב. בגילך, עוד לא למדת להיזהר מלקבור אנשים כל-כך מהר?.....כך או כך, התחושה היא שאתה עם רגל אחת בקבר ולאו דווקא כרונולוגית. עכשיו, במקום להתעסק עם הומור שלא מעניינך. הייתי דואג להתנהלות המוזרה שלך עם כל החיילים בתחרות שהדליקה לנו נורה אדומה כבר ממזמן.....ואני בתור עיתונאי חוקר....מחכה לרגע שתצא קלטת לוהטת בדי.וי.די....... לידיעתך, אתה הגרסה העלק...גברית....לאילנה אביטל. האין זה פתטי להחריד???? המשך סוף שבוע נעים...:)

amir4646

New member
תגידו, אתם לא חושבים ש....

הפורופ מוציא את הרע שבכם? הפורום הוא בדרך כלל כלי אנונימי שמאפשר לומר את כל מה שיש בלב אבל כאן כולנו מכירים אחד את השני ויריבות כזאת לדעתי עלולה לפגוע בסיכויים שלכם להצליח בתחרות - וזה בעצם מה שחשוב. ותחשבו על זה ממממממממממ אמיר כהן

רמי 103

New member
לא אני קברתי אותך

להזכירך עדידו - לא אני ולא אף אחד אחר הזכיר במילה את הקטע שלך עם הגברת המדוברת. עד שלא התפארת בזה בתור דבר ראשון כשהצגת את עצמך אף אחד לא הכניס את זה לפורום. זה שקיבלת סטירה בשידור חי - זה גם קורה לפעמים. ולא צריך להתרגש כל כך, נשים, כידוע, לא לגמרי צפויות. עכשיו, בקשר להתקפות החזיתיות שרצות כאן, ושאתה משדרג כאן באופן מדאיג, אני אומר, בוא תרגע ידידי הצעיר. כולנו כאן אקרטובטים לא קטנים של מיקלדות ופראזות, וגם אנחנו, לפחות אני, יכול להסיר את כפפות המשי ולהטריד לא מעט את שלוותך המעורערת במילא. (דוגמא, לא לשידור) עדי יקירי. אוהבים אותך הרבה ותרגע, אף אחד לא חושב שיש לך באמת 5 ס"מ שלך

שחר 103

New member
חחח למה אתה ניפגע קוקי?

אין בכוונתי לפגוע או כל דבר אחר חחח, אתה לוקח דברים קשה מדיי כנראה שזו תוצאה של העכה עצמית מאוד נמוכה והשיערות שבורחות לך מהראש :) עאלק עושה חצוץ הא? חחחח חחח אז אמרת לכל המאזינים וכו' ששכבת עם כרמל ושהסתכלת על הבת העירומה שלה בהשראה חח מה קרה? אז נגיד ואתה פדופיל קוקי מוקי חחח מה קרה? טוב עכשיו חחח דבר ראשון, תפסיק להגיד אל תתעסק איתי, זה מעורר בי חלחלה, ומחשבות מחליאות חחח לגבי צבא יש זמן, מי יודע לאן נלך חחחח יש עוד זמן, לגבי בגרות מינית, הממ אני לא רוצה להתחיל לדבר כי אני פוחד שתידלק ותלשח לי מכתבי אהבה וכו' לגבי הודו , חחח דיי להיות פטתי , אישית אינ יותר בכיוון של ניוזילאנד בעקבות שר הטבעות P: לגבי לימודים, חח סיימתי כבר אז חח פאסה אפרופו לימודים אני משער שבגילך הזקן (למרות שאתה נראה כמו ילדה בת 6או -7) הגעת לשיא היכולת המוחית שלך ואני מציע לערוך מסיבת פרידה ליכולת השיכלית שלך P: הרי כל החיים אנו לומדים , לימור ליבנת היא סתם פסיק חחח שתורם לאלימות לגבי רשימת הימורים חחח רשמתי 2 רשימות יא אימבסיל, ואם היית קורא היית מבין שזה היה סתם פאזה חסרת משמעות חחח לא יודע באיזה מספר דבר אני אבל אני ימשיך חחח אני לא רב איתך חחח אתה לא שווה את זה חחח, האגו שלי משתין עלייך מקילומרים , וחוצמזה אתה ממש מקריח, כאילו אין לך כבר שיער,ממש קירח! לביצה סרוחה יש יותר שערות ממך חחח אני מסתכל בדר"כ 20 סנטימטר מעלייך מגבוה כמו כולם P: ורואה שם אחלה מנחת מסוקים שם, אם איי פעם תרצה להשכיר, שלח הודעה :) בתודה ובאהבת אינסוף ! שחר :) (מה לעשות אני תיפוס כאוטי)

עדי 103

New member
טיפוס או תיפוס....

היית רוצה להיות טיפוס....אולי זה יתגבש יום אחד. ההודעה האחרונה שלך ממש לא לרמתי, עשית לכולנו שירות מצויין בכתיבה שלה. (אולי זה הזמן לעשות שרות גם למדינה) תגובה עניינית תבוא באופן אישי. The End (האבסולוטי) רמי...תרגיש חופשי להמשיך.כל עוד זה מאתגר ולא גנון - אני שם. רק קח בחשבון...שאני משתעשע (ומאוד נהנה מזה!), אבל אתם ממש לוקחים רציני את הפורום הזה. תנסה לצפות בכמה סרטים בריטיים טובים.

שחר 103

New member
אנחנו?

ממש לא, זה סתם שעשוע של הקבוצה אתה דווקא נראית כאילו לקחת את זה קשה

רמי 103

New member
על המבוכה ושטויות אחרות

יקירי, מה שהחל בקריצה לא מזיקה הלך והתדרדר סתם, כי ברור שלאף אחד מכולנו אין עניין אמיתי לנגח, אולי מקסימום לעקוץ בחביבות, בשביל הקטע, הפינג-פונג, בשביל להחיות את הפורום הזה שנקרא על שמנו ושאמור לשמש עבורנו גם ככלי תקשורת אחד עם השני וכולנו עם התחנה. הבעייה של כולנו היא המבוכה. הכורח הזה שנכפה עלינו מעצם ההשתתפות בתכנית להכיר עוד 20 בני אדם שהם למעשה גם היריבים שלנו יוצר לכולנו מציאות חדשה, וכולנו בלי יוצא מן הכלל נבוכים ומתוחים באופן טבעי, ומחפשים להיות בקשר עם אלו שבאותו מצב כמונו. רכילות וקטעים פנימיים יכולים בהחלט להוסיף פלפל אם הם במינון נכון, העלבות אישיות וקביעות נחרצות מה שווה מי לא מצחיקות אפאחד, בטח לא את מושא ההעלבה. אנחנו כולם אנשים דעתניים עם פה ומקלדת מושחזים מעל הממוצע בפורומים רגילים, ודווקא משום כך אנו צריכים להזהר שבעתיים במה שמקישות אצבעותינו לדראון עולם כאן. בואו נשמור על רמה ולא נרד לזנות. (לפחות בשלב זה) יאללה יקירי, צוהריים של יום שבת. תפסו איזה צל באיזה מקום ליד הים ותחשבו רק טוב, אחרי הכל, בינתיים, עד מחר לפחות, כולנו עדיין בפנים.

עדיקוקי

עדיקוקי אתה סתם איש מסכן שמחפש פה לריב במקום לדבר....רק תראה ששחק די קטל אותך!! ואת אמרת אנחנו נסגור את זה בלה בלה בלה אתה לא מעניין מתוק....יאללללללההההההההה עוףףףףףףףףףףףףףף

עדי 103

New member
קוקי, עוגייה, רק על אוכל את חושבת?

אנונימית = בחורה שמנה בחורה שמנה = בחורה מסכנה ואני בחור רגיש ועל כן מאחל לך רק טוב, דהיינו: ללמוד עברית תיקנית בלי שגיאות כתיב, דיאטה, ואולי עם הזמן גם יהיה לך עניין בחיים. ובינינו, מי מהמתמודדים שמקורב אל הבהמה הזאת......אתם מורידים את הזוהר שבתחרות שלנו....:) בתיאבון!

רמי 103

New member
די פרבר - תרגיע.

די, איך שלא פונים איליך אתה משיב באש וגופרית. חביבי תרגיע. אתה מעלה פה את הטונים לרמה שלא נעים להיות כאן. זה לא עושה לך שום טוב ההשתלחות הזאת. סתם אנרגיות שליליות. אם תמשיך ככה תמצא את עצמך לבסוף לבד בפורום, ויותר מזה בודד בתחרות הזאת. זה אולי לא יפריע לך לזכות בתואר, אבל בטח לא ממש יעזור. פורום הוא כמו שרשרת, ושרשרת נבחנת על פי החוליה החלשה. כרגע אתה מוריד את הפורום למקום שלא נעים להיות בו. בבקשה תפסיק עם זה. שלך.

עדי 103

New member
כש....

כשאני ארגיש שאני רוצה יועץ תדמית - כמו שאמרתי, רני רהב יותר מוצלח. כשארצה להירגע - אלך לעשות סדנת ויפאסנה. כשלא יהיה נעים פה - נוכל כולנו לעבור לפורום "שמנות". כשאזכה בתואר - אני רוצה לעשות שלום בעולם ולהביא אוכל לאפריקה. כשפנינה דבורין תפרוש - נמליץ עלייך בתור מנחה "החולייה החלשה". אז כמו שכתבתי לך בהודעה אישית, אני מתבדר לי. אתה מוזמן להפסיק לפרסם מודעות הומינטריות.....פלח האוכלסייה שמעל גיל 24 לא זקוק כאן לאבא. תודה. ושיהיה לך שבוע מוצלח...:) אפרופו שרשרת....שלח מכתב זה לעשרה אנשים בחצי השעה הקרובה, ואולי תעבור לשלב הבא.

רמי 103

New member
אוף, אתה אשכרה מעצבן

נגמר לי ממך פרבר. מיציתי נשמע אותך מעל גלי האתר. ביי מתוק

עדי 103

New member
עד-הדי

תודה על הפירגון! תמיד שמח לעצבן. ואכן תשמע אותי מעל גלי האתר...:) בהצלחה לכולנו! פסוקו של יום.

כמה שאתה מסכן!!!!!

אוישש כמה שאתה מסכן פלבנרררררר תסתכל איך אתה מתעצבן...חחחח אתה בן אדם בלי אופי ובטוח פה כולם שונאים אותך...ואתה יודע מה יהיה הכי מצחיק שכמה שאתה מדבר פה ומתפלסף אתה תעוףףףףף חמוד!!! ואתה בטוח שאני שמנה חחח נו טוב הצחקת אותי...אם אני יזהה אותך וידבר איתך רק יעמוד לך במכנסיים מלראות אותי ותרוץ כמו ילד בן 13 עם הרבה הורמונים לעשות ביד!!! יאללה תעוףףףףף מתוק אף אחד לא אוהב אותך ואת השידור שלך!!! איש מסכן!!!

למעלה