נעים מאוד, חדשה כאן :)

tinkerbellyr

New member
נעים מאוד, חדשה כאן :)

שלום לכולן,
חדשה כאן ��
בת 39 late bloomer מה שנקרא... התחתנתי לפני שנה וקצת, לא התחלנו מיד כי עברנו לחו"ל
מנסים להיכנס להריון כולל מעקב מחודש אוקטובר 2018, מעקב ממש צמוד אני מנהלת מחודש דצמבר האחרון, ברמת ספירת הימים, בדיקת ביוץ עם ערכת ביוץ וניסיון לקלוע לימים הנכונים.
המחזור שלי סדיר, אך מסתבר שהוא לא עקבי חודש אחד הגיע אחרי 25 ימים , חודש שני אחרי 28 ימים והיום החליט להופיע אחרי 26 ימים, בהתחלה עוד חשבתי שזה השתרשות כי הדימום ורדרד כזה, אבל ככל שנוקפות השעות זה נראה יותר כמו מחזור.
אני עוד לא ממש מבינה איך עובד הביוץ , האם מרגע שאני עושה את הבדיקה יש 48-36 שעות להיקלטות? אני מאמתת גם את התוצאות של ערכת הביוץ מול מחשבון הביוץ של מכבי ולא מצליחה למצוא התאמה.
לפני שנסענו לחו"ל עשינו את כל הבדיקות, אני עשיתי פרופיל הורמונלי, בדיקות גנטיות והכל יצא תקין, תודה לאל.
אני די מבולבלת ויודעת שאין לי מה להילחץ ושזה תקין, אבל הנסיבות מלחיצות אותי, הגיל , העובדה שאני בחו"ל, אין לי את מי לשתף, וגם הבן זוג לא מבין למה אני נלחצת.
מנסה להשאר אופטימית ושמחה שגיליתי שיש את הפורום הזה. מאחלת בשורות טובות לכולנו והריונות קלים וטובים שיסתיימו בידיים מלאות, צחוק ואושר.

שרונה1212

New member
גם אני לא גרה בארץ

מאיפה את בחול?
ההקשר לביוץ.. לפי הבנתי כשאת עושה בדיקת ביוץ ויוצא שאת מבייצת יש לך יום/יומיים לפעמים 3 להיקלט .. כמובן לקיים יחסי מין שבוע לפני ולא רק ביומיים האלה..

בהצלחה

tinkerbellyr

New member
הולנד

אני גרה בהולנד, ומהיכן את?
החודש זה לא עבד :( ננסה החודש.
בהצלחה גם לך

למעלה