נעים מאוד- חדש אצלכם

cippcap

New member
נעים מאוד- חדש אצלכם

שלום לכולם,
שמי ארי ובשנתיים האחרונות פיתחתי מוצר מקורי וצבעוני שמיועד לנעלי אולסטאר. (כן...עדיין לא נגמלתי מהן...)
בשבוע האחרון הקדשתי רבות ללמוד על פתיחת חנות בETSY והחל מאתמול בערב החנות פתוחה וקיימת.
גיליתי את הפורום הזה ואשמח להשתתף, ללמוד וכמובן שבעתיד, עם הניסיון, גם ללמד אחרים...
אז תרשו לי להתחיל עם איחולי הצלחה לכולנו ואפילו בקשה קטנה... אשמח לקבל ביקורת בונה על החנות שלי. איך היא? מבחינת תמונות? מידע?
חשוב לי מאוד להיות שקוף לחלוטין מול הלקוחות ולתת להם את כל המידע האפשרי הן על המוצר והן על תהליך הרכישה, המשלוח וכו'...
מתנצל אם אני מעט חצוף (אין פה ניסיון לקידום מכירות אלא בקשה כנה לחלוטין...).
אני מצרף קישור עבורכם https://www.etsy.com/shop/Cippcap?ref=l2-shopheader-name
ומודה לכם מראש.

רק בשביל לוודא, אתה מוכר סטיקרים לנעליים של אל סטאר?!

הערה ראשונה לסדר - ההמלצה היא למלא את החנות ( לפחות עמוד ראשון), ולסדר את ה sections. בהצלחה!

cippcap

New member
היי

כן, אלו למעשה מדבקות ארוגות ( מזכירות פאטצ׳ים במרקם שלהן ) המוצר הוא לחלוטין המצאה שלי ומיוצר חלקית במפעל וחלקית בעבודת יד. כרגע יש לי 17 דגמים ובאמת מילאתי את העמוד הראשון בכל הדגמים והתמונות. בנוגע לsections - אין לי באמת כי למעשה אני מוכר מוצר אחד בשלל דגמים ( הקמתי. Sections בטעות - אתקן זאת ). תודה על התגובה :) אוכל לשאול אותך האם מבחינת הpolicies, item details וכו' זה נראה רציני ואמין ? זו המטרה שלי לחלוטין וחשוב לי לשדר זאת ללקוחותיי.

זה נראה בסדר גמור

בהצלחה!

cippcap

New member
תודה ו...

אם ביקרת בחנות ביום-יומיים האחרונים היא עברה כבר שידרוג רציני מאז ההודעה הראשונה ששלחתי.
שמח לדעת שאהבת

שיינהלה

New member
המון בהצלחה ומס' הערות/הארות

יש לך אחלה מוצר ורעיון ממש נחמד.
אתה נמצא בקטגוריה שאני קוראת לה דברים-שלא-ידעתי-שאני-רוצה. שזה אומר שמה שחשוב לך להעביר זה שהמוצר הוא ממש שווה...
אתה בהחלט 'שקוף לחלוטין מול הלקוחות ונותן להם את כל המידע האפשרי הן על המוצר והן על תהליך הרכישה, המשלוח וכו'...' אבל זה קצת רשמי, אנשים קונים מהרגש ולא מהשכל ולכן מה שחסר לי זה החלק של למה כדאי לקנות את זה - בפייסבוק שלך יש תמונות מאוד מוצלחות - הייתי משלבת אותן גם בחנות.
הייתי מוסיפה about page שבו אתה קצת מספר על עצמך, התהליך וכו' כמו שכתבת בסוגריים - כן...עדיין לא נגמלתי מהן... ואתה יכול להכניס שם קישור לפייסבוק שלך
דבר חשוב נוסף: המשלוח עולה 15$! באמת?? על מוצר שעולה 6.99 $ ?
לא נראה לי שהמשלוח צריך להיות כזה יקר וגם אם כן, אז כדאי לך להעלות קצת את המחיר של המוצר ולהוריד (ממש) את עלות המשלוח.
כדאי להוסיף ש'המוצר הוא לחלוטין המצאה שלי ומיוצר חלקית במפעל וחלקית בעבודת יד'.
ובסה"כ (למעט עניין המשלוח) זה אחלה מוצר ושיהיה המון בהצלחה :)

cippcap

New member
תודה

בהחלט. אקח לתשומת לבי.
אברר לגבי עלות המשלוח...לפי מחירון אתר הדואר אלו העלויות...ייתכן שפספסתי משהו ?

תתייחס בדואר למחיר צרור קטן לא חבילה

זה אכן מטעה. המחיר לדואר רשום:
ארה"ב מתחת ל-100 גר הוא 16 ש"ח לבולים.
אירופה 15.1 שח
קנדה אוסטרליה 16.7 שח

לדעתי הגיוני לגבות 5-6$ למשלוח.

handmadesudio

New member
לפי מה שכתבת פה רואים ששינת את המחיר

אתה יכול להשתמש בשירותי הדואר "צרור קטן" משלוח של 100 גרם (או עד חצי קילו) יעלה לך 16 שקל בדואר רשום לארה''ב לדוגמא
שאנחנו מדברים פה על 4-5 דולר פחות או יותר...

ונ.ב
ראיתי אותך בקניון וויצמן לפני כחודש ביום שישי, אתה עדיין מוכר שם?

לימיצ

New member
ודבר נוסף לגבי מחיר המשלוח והמוצר בכלל

הכנפיים האלה שמחברים לשרוכים עולים כמעט 100 ש"ח,
אם המחיר שלך באותה איכות, מחיר המוצר ממש זול
לחדירה לשוק זה יופי, או שלא,
אבל נראה שיש לך עוד טווח משחק עם המחיר, שווה בדיקה נוספת.

cippcap

New member
וואי סיבכת אותי...

אני אתחיל בכך שהמוצר בהחלט איכותי (ואני לא אומר זאת רק בגלל שזה שלי). נדרשו לי כמעט שנתיים להגיע לרמת הגימור והאיכות הסופית. גם תהליך הייצור - בו חלק מהדוגמא מגיעה רקומה ממפעל ואני מוסיף בעצמי פרטים קטנים ומיוחדים היה תהליך שדרש המון ניסוי (למעשה כאן באמת נתקלתי במכשולים של "להיות או לחדול"- לא הרמתי ידיים ומצאתי פתרונות
. גם הדבק שמחבר את ה- CIPPCAP לנעל הוא ייחודי ומיוצר רק עבורי. יתרונו הגדול שהוא חזק נורא אך יחד עם זאת איננו משחית את הנעל וכך ניתן להחליף מדבקה מתי שרוצים. (יש צורך בשימוש ב-2 טיפות של דבק מגע אך ורק לשם חיזוק הנקודות החלשות- כמות קטנה כזו לא מותירה סימנים בנעל עם הסרת המדבקה).
מה עם המחיר? להעלות? אפשר כמובן. המוצר שלי שייך לנישת ה"עשה-זאת-בעצמך" (בדרך כלל המוצרים בתחום אינם זולים) ואני מתלבט באמת:
מוצר יחסית זול - אנשים ירכשו יותר ויחליפו מדבקות לעיתים קרובות יותר.
מוצר יקר יותר - אנשים לא יחליפו לעיתים קרובות.
מכיוון שהמטרה שלי כרגע היא לחדור לשוק אני מעדיף שתהיה תחלופה גדולה יותר של מדבקות בקרב הלקוחות- דבר שיגרום ליותר תגובות מפה לאוזן, יותר כניסות לחנות שלי ובאופן כללי יותר באזז.
ייתכן שאעלה בעוד דולר או 2 בינתיים אבל לא יותר.
מקסימום - בעוד שנה מהיום אמכור כל מדבקה ב-999$ (משלוח חינם

לימיצ

New member
זה סיבוך חיובי

לא דיברתי על העלאה ב100$ אלא בדיוק בטווח הזה
אני בטוחה שהבדיקות שלך יותר מדויקות משלי
כמה פעמים נתקלתי בכנפיים לשרוכים וכמה פעמים נעצרתי ולא קניתי, זה היה בכמה אחוזים גבוה ממה שהייתי מוכנה
להוציא

תשחק עם זה, ורק אתה תדע מה הכי מתאים ונכון.
הייתי נותנת בשלב ההחדרה גם 1+1 , כלומר להעלות ב1-2 $ דולר מחיר לבודד ולהשאיר את המחיר לזוג במחיר של היום.
תנסה..

cippcap

New member
היי

לא הזדמן לי לחזור לקניון וייצמן שוב...הרגשתי שזה לא כל כך המקום שבו אתקל בקהל היעד שלי.
אני עדיין משתתף בירידים שונים. מנסה להיכנס ליריד בדיזנגוף סנטר בימי חמישי-שישי. העלות גבוהה אבל כך גם החשיפה וזו המטרה שלי בינתיים.

למעלה