נעים מאוד! עוברים לנ"י וגם שאלה..

נעים מאוד! עוברים לנ"י וגם שאלה..

שלום לכולם, שמי מיה ואני אמא לרונה בת השנתיים ושלושה חודשים. אנחנו מגיעים באוגוסט לניו-יורק לרגל הלימודים של בעלי. כנראה שנגור במגורים של האוניברסיטה ב"מורנינגסייד הייטס" במנהטן. אנחנו מתלבטים האם לשלוח את רונה לגן האוניברסיטאי שמטבעו מאוד הטרוגני (שכן לומדים בו ילדים של סטודנטים זרים). נטיית ליבנו היתה לרשום לגן יהודי משום שיש סבירות גבוהה יותר (אם כי הבנתי שלא רבה) לגננת שמבינה עברית, וכך תבין את רונה.... אבל לא מצאנו גן מומלץ באזור שההרשמה בו טרם הסתיימה. אשמח לשמוע על נסיון של מישהי/מישהו מכן/ם עם גן אוניברסיטאי/הטרוגני. כל תגובה, הארה או מידע אחר יתקבל בברכה. מיה

שרונה13

New member
ברוכה הבאה

אני מבינה את ההתלבטות שלך. כשאנח נו הגענו לארה"ב רשמתי את בתנו שהייתה אז בת שנתיים לגן יהודי של הJCC בו הגננת במקרה ידעה עברית... בשאר הקבוצות לא הייתה גננת דוברת עברית. אני מסכימה איתך שזה עזר אבל אני חושבת שכשאין ברירה בוחרים מבין האופציות את הטובה ביותר. לי היה חשוב גן יהודי קודם כל !! והיום אני מבינה שהשפה זה עיניין פחות עקרוני ואולי יהיה לה טיפונת יותר קשה בהתחלה אבל זה יסתדר מהר מאוד. מה שכן אני מציעה לך שלא לשלוח אותה לשעות רבות בהתחלה אלא לאט לאט... אגב אנחנו לא יותר מידי רחוקים מכם... אנחנו מסטמפורד בקונטיקט... 40 דקות ממנהטן...

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

לצערי לא יכולה לעזור בענייני גנים, אבל לבטח יצוצו עוד הרבה שאלות נוספות לקראת הנסיעה ואנחנו כאן בשבילך.

למעלה