נעים מאוד פורום...

נעים מאוד פורום...

כותבת לכם לראשונה.. המון זמן אפילו למחשב לא יכלתי לשלוח מכתביי הרבים אשר נותרו בליבי. אני מצטרפת אליכם מפורום "שירה וכתיבה יוצרת", מקווה שהביקור אצלכם יחזק, וינעים. ל"ענן"... לפעמים עברו יומיים, לפעמים עברו שנתיים, האמת היא שחלפה לה מחצית השנה. אף פעם לא מובן לי איך הזמן תופס משמעות גדולה כל כך - לטוב, לרע. הדממה צועקת כבר כמה מזלות, ובין דממה לצרחה עודני לוחשת לך געגוע מאובק. כמה הייתי רוצה להזמינך לריקוד סגירה, כשם שהיה ריקוד הפתיחה - החיבוק שלנו, שלא נגמר.. במילים רבות נעזרתי לתאור תחושותי, ומילה אחת הנחתה, וכעת, אוותר לעצמי מעט ואומר: לא פתטית... אבל די.. מילים... "אולי איש מקצוע יוציא אותך מזה", יש בי התחושה כי עם איש מקצוע מדברת אני מדי יום ביומו כשאני כותבת לך, אותם מכתבים מסוג זה - אלו שבסופם יפוזרו עם הרוח ותקווה נושנה כי אחד מפירורי נפשי יגיעו במקרה לידייך. מילים... המילים הן הפסיכולוג שלי, הדיו הוא אותו הנהון ראשו האומר "אני מבין"... עם הפסיכולוג שלי הפגישה תסתיים בשעת רצוני. על מילותיי לא אפסיק להודות, לך, משיבת יכולת כתיבתי. מוזר להסתכל אחורנית.. בעוד כשלושה ימים עברה שנה מאותו שני ששלח ידיו. מאותו אחד שיחד עם התמימות המעטה שעוד נותרה גנב דמעותיי וגנב מילותיי - וברח. חצי שנה ברח... חצי שנה. עד שהגעת. הצורך הזה להיות לידך, להקשיב למילותייך ולדעת כי יש לי היכולת להבין קצת יותר מכולם. להרגיש קצת יותר מכולם.. זה לא מניח, אף לא בשנתי. בחלומי את פורקת הכל לחיקי. הצורך מובן, ההתעסקות בו פחות... לא היכולת היא המכשול, הרי שזה רצונך. למדנו המון האחת על השנייה, על עצמינו, על גורל, על האהבה... ונותרנו לבד. מקווה לחשוב כי הסיפור שלנו אינו נגמר... עוד לא נחתם הספר בקסמיו של העולם. חוששת לאבדני בזו התקווה. שלך,
אני.

ה מוזה

New member
הגיון בחולשה - מילים הן אנרגיה ..

אנרגיה שנזרקת ליקום מעומק הנשמה וברגע שמילה מתוכנו יצאה רגש חדש נולד בעולם .. מכתבך מטבעם של מכתבים ברור לך ולנמען , עובר אורח מקרי לא תמיד יבין את עומקם של הדברים .. ואשריך שיש לצידך את משיבת יכולת כתיבתך ..לא לכולם יש את היכולת לשחרר כך רגשות לעולם ,להקרין לבחוץ את כל מה שחבוי ונסתר לו בפנים .. התחברתי מאוד למשפט הדממה צועקת כבר כמה מזלות, ובין דממה לצרחה עודני לוחשת לך געגוע מאובק השיר הזה הוא לך ול"ענן" שלך .. "השתיקה שלי זו הצרחה הכי גדולה שבי השתיקה שלי זה הכאב הכי כואב אצלי וכשהשקט ייפול כמו חול קולי לאיש לא יגיע אני יכולתי לבכות אבל פחדתי שזה יפריע השתיקה שלי זו הצרחה הכי גדולה שבי השתיקה שלי זה הכאב הכי כואב אצלי ..." שלא תדעי יותר דממה ושתיקה .

הדמעה שלי כעת מוקדשת לך

השיר שהקדשת... היא, הענן, אשר הכירה לי את שיריו, ובין היתר שיר זה אשר נחקק. תודה לך על תגובתך, את צודקת, המכתב כאן מאוד סובייקטיבי, ייתכן ויהיה קשה להבינו.. אקח לתשומת ליבי - תודה. שמחה כי מצאת לך משפט מועדף, אחייך לי מבעד לדמעה. שלך,
אני.

black crow

New member
יפתי

דרכך במילים כבר אמרתי לך, שובה. אין בי מה שינחם, אין בי מה שירפא. יכולה רק להישאר כאן ולחבק אותך, להישאר כאן ולקוות שאולי תקרא מילותייך... אני? אני מחבקת, שחרחורת.

שחרחורתי...

יום יבוא ואשלח לה מילותיי, ואוסיף עוד רבות. אוסף כאן שיר מהפורום שלנו "שירה וכתיבה יוצרת", של יוצרת בשם "נקודה עם פסים"... שיר אשר כבר אז חנק גרוננו... כנראה שידענו כבר אז כי יום יבוא ונממשו: שעת אמת בין ערביים נפגש כדי להפרד כדי להוסיף מצבות חקוקות הגיון מכסות רגש שפעם פרפר וגווע. מחבקת המונים בחזרה.
אני.

ברוכה הבאה הגיון בחולשה........

תכתבי כאן הכל תצרחי תבכי תשתקי תצעקי תנחמי תתנחמי אני תמיד כאן איתך וגם אם תשתק ילך בתוך בועת בכאב אני אדע לפרש ולשמוע את השתיקות שתיקות הם לעיתם מעיין צרחה.. מאחלת לך את כל הטוב שבטוב. אמן.

ילדה....

מוזרה "חטפה" לי את הציטוט של אביב... אז אצטט באנגלית, ברשותך. Lets go down to the waters edge and we can cast away thise doubts some things are better left unsaid but they still turns me inside out.... אנני לנקוס. "תשדעי לפרש ולשמוע את השתיקות"... חתיכת הבטחה. תודה לך...
אני.

הגיון החולשה אני לא מבינה אנגלית ../images/Emo52.gif

אבל בערך הבנתי את המשפט בעברית שאמר לי את הכל אז כן אני ישב כאן ואני יקרא את המכתבים שלך גם אם לא תמיד אני יגיב אני ישמע את השתיקות שלך במעיין צרחה וישלח לך ליטוף נעי כמו ואלי אחות אוהבת ומבינה.

Shades Of God

New member
יקירה...

מילותייך קסם צר לי,שקיים צורך אכזרי שבגללו לעיתים, את צריכה להסתיר את שרביט הקסם הזה לא לשלוח,להתאפק,עד דמעות.. הכוכבים הרי כבר- תפרו לך ימים,לילות, חיבוקים,פרידות, וגם אם יפלו הם-כולם והשמים יוותרו שחורים. את תביטי למעלה- ועדיין תראי אותם.. מרצדים מאחורי עננים, בינתיים: הביטי ישר,לא למעלה, אמן,תמצאי שם את מה שאיבדת. או אפילו יותר טוב-את מה שאת מחפשת. חיבוק אוהב ממני- צל.

למעלה