נעים מאוד

נעים מאוד../images/Emo140.gif

אני שירה ואני נכנסת לניהול של הפורום, נושא גלעד שליט מאוד חשוב לי ואני חושבת שצריך מעבר לפעילויות גם ליצור דיונים אקטואלים פורים בנושא ובדיוק בשביל זה אני כאן. גם אני ממתינה בקוצר רוח לכל עידכון במצבו של גלעד ואהיה כאן כדי לדון, לשתף וליצור שיח חשוב .

שלום שירה וברוכה הבאה ! כתבי מעט יותר בבקשה

שלום שירה, וברוכה הבאה ל'פורום' גלעד שליט. כתבי מעט יותר על עצמך, הרקע שלך, מה הביא אותך אל ה'פורום' בכלל ולניהולו בפרט, וכו'. ונה קרה למלי נגיעוT ? להמשיך להתמקח עד כה (בשעה17:30 ביום ה') הצביעו 3397 גולשים

הכנסו לסקר של Walla! והצביעו. זה חשוב !

מתוך טעות "נשמטה" לי שורה מן ההודעה הבאה בהודעתי הקודמת, של הברכה לשירה. הנה ההודעה המלאה: שימו לב ל'סקר' אינטרנטי אחר שהתחיל 'וואלה!' לפרסם הבוקר (יום ה') בכתובת: http://news.walla.co.il/?w=/27/1581553 עסקת שליט: להמשיך להתמקח או לשחרר כבר? מאת: מערכת וואלה! חדשות יום רביעי, 30 בספטמבר 2009, 20:03 1,193 ימים שגלעד שליט בשבי, ונראה שדבר לא קרה. חמאס ממשיך לדרוש את אותם דברים, וישראל ממשיכה לנסות הכל חוץ מלשחרר אסירים. וואלה! חדשות שואלת אתכם - מה לעשות? אני קורא לכולנו להכנס לידיעה ול'סקר' הזה ולהוסיף את הצבעתנו במשבצת המתאימה. טקבקו לנו את תשובותיכם, להמשיך להתמקח לשחרר ולסיים 75% לשחרר ולסיים 25% להמשיך להתמקח עד כה (בשעה17:30 ביום ה') הצביעו 3397 גולשים

נגיעוT

New member
אכן חבל

שירה לא המתינה שאפרסם את הודעתי ראה את הפוסט שעוד רגע אפתח

למעלה