נעים מאוד

vered*

New member
נעים מאוד

שלום, אני ורד ואני בת 17.5 מהמרכז כבר כמה זמן שאני קוראת את מה שאתם כותבים בפורום וכל פעם אני מרגישה שיש לי מה להגיד.... אז עכשיו אתם תראו אותי פה הרבה......... ו.... אני מקווה שאני אוכל לעזור כי למרות גילי הצעיר... נסיון יש די והותר.... אז... נעים להכיר ...

wildflower**

New member
היי:) ../images/Emo41.gif

ורדדדדדדדדדדדד היי!!!!!!!!!!!!!!!! איזה כיף! איך אני אוהבת כשיש אנשים חדשים:) אז אני בר {בת כמובן!} אני בת 16 וחצי ...... מפרדס חנה......{אם את יודעת איפה זה:)} ואני מקווה שתהני כאן..תעזרי ושכמובן יעזרו לך..... זה אחלה פורום:) אוהבת בר:)

שלום ורד../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה......... והפורום פתוח בשבילך 24 שעות ביממה
נשמח לשמוע ממה שיש לך להגיד ולהציע אנחנו פה..... ענת

היי ורד!

את יכולה לומר לי מה המגמות שלך? בכל מקרה נעים מאוד אני תומר בן 17 וחצי והמגמות שלי זה מחשבים ותאטרון יום טוב =)

vered*

New member
../images/Emo63.gif

היי תומר,אני במגמות ספרות ופסיכולוגיה סוציולוגיה... ואני אוהבת תאטרון...יצא לי לשחק הרבה... אתה משחק?

כן אני משחק

יש לי השנה הפקה של קבוצות בתאטרון ואני בחרתי תקטע של המפיק ושנה שעברה היו לנו מונלוגים וקיבלתי בזה 100 וזה בגרות אבל תעזבי זה קל כל הקטע הזה ודרך אגב אמא שלי מורה לספרות מורחב אני מרחם עליך מלא שירים מלא ספרים יווווווו ראיתי תמבחנים מפחיד!

vered*

New member
:)

אני דוקא אוהבת את זה ... זה ממש מעניין-אני מתחברת לזה מאוד מה לומדים במגמת תאטרון?

בעיקר לומדים תנועה

משחק! אבל כבר אין לנו מה ללמוד עכשיו מישמים את הכול בהפקה שלנו שזה חתיכת פרויקט 2 פעמים בשבוע יש לנו מפגש! ואני מפיק רק תתארי תכאב ראש! חוץ מזה יש גם תולדות התאטרון שזה כמו הסטוריה! בעעעעעע למרות שאני אוהב הסטוריה הסטוריה הזאת אני לא אוהב!!!!!! חוץ מזה אני יקרא בקרוב להפקה שלי את "ורוניקה רוצה למות" אומר לך משהו? עם כן תאמרי על זה כמה דברים

vered*

New member
בטח שזה אומר...

אם אתה מתכוון לספר... קראתי אותו. ספר מ-צ-ו-י-ן. ספר עוד... זה מעניין אותי

גילך הצעיר????? את גדולה!!!

היי נעים מאוד אני גלית בת 14 וחצי מכרכור מציירת וכותבת.... גלית

גליתתתת (ולילה לבן)

את לומדת במוסד????? גם אני!! איזה שיכבה את? (איזה מטומטמת את בח לא תגידי פה...) ולילה, אני מכירה אותך ואת\ה בטח לא מכיר\ה אותי...

אני באורן(אימפריה)../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif!|

ואת??? יש לך אייסיק??? אשמח להכיר.... אגב יש פה עוד אחת מהמוסד... אבל אם היא תירצה היא תגיד לך... גלית אייסיק- 122631627

אני ביובל... (גדולים!)

אני לא יכולה להוסיף אותך לאי סי כרגע.... אבל שלי זה 85548321 מי זאת השנייה?

למעלה