נעים מאוד

קרנוצה

New member
נעים מאוד

היי, אני חדשה פה היום בשבוע 27+6 לאחרונה התחלתי לחשוב קצת על לידה טבעית במים. זה משהו שמאוד מעניין אותי ואני חושבת שזה דבר מדהים (זו הרי הסביבה שהקטן רגיל אליה, לא?) אבל אני די קלולס בנושא מצד אחד - מאוד רוצה בזה, לא מפחדת מהכאבים (יד דרכים להתמודד איתם, במיוחד במים) אבל מצד שני - מתה מפחד... מה יהיה? איך יהיה? אם יהיו חס וחלילה סיבוכים- מה אז? איך המדינה מכירה אח"כ בתינוק שלא נולד בבית חולים? אני אשמח אם תוכלו לזרוק לי קצת אור על המחשבות. תודה וסוף שבוע נפלא

אשכר ש

New member
מזל טוב וברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

או-אה, יש הרבה שאלות והרבה תשובות... אני מציעה להתחיל מקריאת כמה מאמרים כאן בפורום שלדעתי יענו על השאלות הראשונות, בעיקר על מה יקרה אם. קישורים למאמרים רלוונטים: מה יקרה אם... לידה ראשונה בבית.

טלימה

New member
../images/Emo39.gif ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

באמת המון שאלות...
היו פה הרבה שיחות על לידת מים ואני דווקא לא יודעת על זה הרבה. השאלה בנוגע להכרת המדינה - המדינה מכירה במכתב מהמיילדת שלך, או שאת יכולה להגיע לבית-חולים אחרי הלידה (אם יהיה כוח) ושם להירשם. אם את מגיעה לבית-החולים את גם זוכה במענק הלידה מהמדינה, אבל גם (לפי הפרוטוקול הרשמי) חייבת להישאר שם מספר מסוים של שעות (כמה, תלוי בד"כ בבית-החולים).

vashti72

New member
היי גם חדשה חלקית...

נשמע לי מקסים לידת מים. יש גם אפשרות לעבור את הצירים במים וללדת מחוץ למים. לגבי שאר השאלות המומחיות יענו לך...

למעלה