נעלבתי, הוא לא גמר!!!!

נעלבתי, הוא לא גמר!!!!../images/Emo41.gif

פעם ראשונה שלי שנפתחתי קצת בפניי יזיז שלי והסכמתי לגוון לתנוחת דוגי בפעם הראשונה כי התביישתי בישבן שלי שיש עליו כמה פצעים קטנים קטנים אבל הרשיתי לעצמי לזרום לאן שירצה, עשינו כמה תנוחות ואת הדוגי שילבנו בין לבין ופעם השניה שהגענו לתנוחת הדוגי הוא נעצר פתאום ואמר שהוא לא יכול לגמור הלך לשירותים, נשארתי המומה והתלבשתי. ואז שאלתי אותו למה,אם זה בגללי..אז אמר שלא,ושזה בגלל שחם לו. מההההההההההההה???? זאת סיבה?? לא הרחבתי בשאלות , הוא גם היה די קר אלי וזה היה די מוזר כי הוא בדרך כלל לא כזה.אחרי כמה דקות הלכתי הביתה . אני בטוחה שזה בגללי לא יודעת למה, אולי באמת בגללל הישבן שתמיד דאגתי להסתיר אבל מצד שני אם היה נגעל אז היה נגעל בפעם הראשונה אני לא מבינה את זה!!!!!! בבקשה תענו לי ברצינות נעלבתי

Vdrums

New member
אולי סתם לא הלך לו, חפיף, למה

להתרגש. לא נראה שזה בגללך. (הרי זו לא פעם ראשונה)

seeyou

New member
אני רק משאר-../images/Emo8.gif

רצוי להתפנות לפני סקס,באופן כללי,במיוחד לסקס אנלי... לרוב,גומרים יותר מהר בישבן בגלל שהוא יותר צר וישנם שם שרירים חזקים יותר מאשר בנרתיק. יוסי

PinkWin

New member
היא לא אמרה אנאלי...

כי התכוונה לדוגי סטייל...
לא מחייב שדוגי יהיה אנאלי..

seeyou

New member
אבל הרשיתי לעצמי לזרום לאן שירצה

יש הרבה אפשרויות אחרות לדוגי סטייל כאשר מציינת "לאן שירצה"? הצעה שלי תקפה בכול מיקרה.

הנשית

New member
לדעתי

זו לא בעיה שלך, צריך להפסיק ולהרגיש אשמות, עשית כל מה שעשית, ודרך אגב, אני שיש לי גוף חלק ויפה, תמיד עושה סקס באורות מעומעמים כי זה יותר מגניב וסקסי ומוסיף לאוירה, אז במקרה שלך, אתם עשיתם זאת באור? לדעתי היה צריך איך שהוא אוירה קצת חשוכה שלא בהכרח היא רק מסתירה.

למעלה