מאחר ומדובר בכדורים: התשובה בתוך הספוילר.
מאחר ומדובר בכדורים: התשובה בתוך הספוילר.
לא חוכמה בעליל.גם אני הגעתי לזה שאפשר לגלגל ולהפוך את ה-9 ל-6 , אבל ידעתי ששמלה תכסח אותי עם תשובה לא נכונהמאחר ומדובר בכדורים: התשובה בתוך הספוילר.
וואיייי אני כה רעה?!לא חוכמה בעליל.גם אני הגעתי לזה שאפשר לגלגל ולהפוך את ה-9 ל-6 , אבל ידעתי ששמלה תכסח אותי עם תשובה לא נכונה
לא רע אבל קטלנית , במובן הטובוואיייי אני כה רעה?!
היה כבר בקומונה אך אפתור, שוב, כדלקמן: כדור ירוק+כדור אדום עם כיפה לבנה+כדור צהוב עם כיפה לבנה
ירוק הפוך אבלהיה כבר בקומונה אך אפתור, שוב, כדלקמן: כדור ירוק+כדור אדום עם כיפה לבנה+כדור צהוב עם כיפה לבנה
ואני בטוחה שגם לך לקח פחות מדקה להגיע לזה (נכתב ברצינות גמורה). כי אם רואים את זה קופץ לעין זה מיידי.מאחר ומדובר בכדורים: התשובה בתוך הספוילר.
בעיקרון, לא, אך גם אם כן, זה לא מה שיעזור לך, אחרת היית מסתדר בלי.אפשר את אותו כדור פעמיים.?
הוא התכוון לכדור הירוק ישר והפוך, ביחד עם הכדור האחרון.בעיקרון, לא, אך גם אם כן, זה לא מה שיעזור לך, אחרת היית מסתדר בלי.
אני יודע שהאפשרות הזאת קיימת, אך לא נראה לי שהוא התכוון אליה, אחרת היה מסוגל להגיע לפשרות שאני הגעתי, כי ברגע שמגלים שאפשר להפוך את הכדור, הפתרון מיידי.הוא התכוון לכדור הירוק ישר והפוך, ביחד עם הכדור האחרון.
טודה מוטק.הוא התכוון לכדור הירוק ישר והפוך, ביחד עם הכדור האחרון.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.