נעליים אהובות אך לא נוחות (פרסמתי קודם

נעליים אהובות אך לא נוחות (פרסמתי קודם

וההודעה נמחקה אז אם יש כפילויות מתנצלת מראש)

שלום לכולן! נאי סמויה כאן בפורום בדרך כלל
יש לי כפות רגליים מאוד מפונקות, ובשנים האחרונות אני נועלת נעלי נוחות בלבד (אל האופציה נחשפתי כמובן פה בפורום). אבל ברשותי עדיין נעליים ישנות ואהובות, שאינן נעלי נוחות ולפעמים אני נתקלת בחנות בזוג נעליים שממש מוצא חן בעיני,

אז אשמח מאוד להמלצות, טיפים וטריקים כיצד לנעול נעליים שאינן נעלי נוחות בנוחות המירבית!

הומן תודה מראש ויום מקסים!

לי וולף

New member
לא באמת ממליצה לנעול נעליים לא נוחות

זה לרוב לא שווה את זה... ובכל זאת, אני מניחה שיש כמה דברים שיכולים להקל כמו מדרסים מיוחדים (לעקבים למשל), הרחבה של נעליים (אצל סנדלר או בעזרת מייבש שיער - סעיף 7, או קרח), מדבקות מרפדות למניעת חיכוך.
ועוד מגוון טיפים, ביניהם הדבקת אצבעות כשנועלים עקבים ועוד, חלקן רלוונטיות לא רק לעקבים)

Aussie Girl

New member
לוותר

הייתי בסיטואציה שלך וכל הזמן אמרתי לעצמי אני רק אשים מדרס פה וריפוד שם ויהיה בסדר. הבעיה היא שכפות הרגליים לא משתפרות אלא רק מתדרדרות עם הזמן.

המלצה שלי היא לא להתפתות ולא לקנות נעליים חדשות שאינן נוחות. זה בזבוז כסף גם על הנעליים וגם על הנסיון להפוך אותן לנוחות. בואי נגיד שהייתי שם ועכשיו אני מנסה למכור כמה וכמה זוגות נעליים כמעט חדשות כי קניתי וכמעט ולא לבשתי כי הן הכאיבו לי.

לגבי נעליים שכבר יש לך, את יכולה לשמור כמה לארועים שאת לא צריכה להיות הרבה על הרגליים או נעליים שאפשר להוריד בקלות מתחת לשולחן

לגבי מדרסים חלקיים למיניהם שמתאימים לסנדלים\עקבים, ניסיתי כמה שמוכרים בפארמים למיניהם וגם ניסיתי זוג יקר יותר מחנות נוחות ואף אחד מהם לא עזר לי. למזלי הזוג היקר היה בארה"ב והם אפשרו להחזיר למרות שהם נלבשו.

אני מניחה שלא ממש עניתי לשאלה שלך אבל לדעתי אין פתרון טוב לנעליים לא נוחות.

@יעל@

New member
כנ"ל אצלי.

קניתי כמה פעמים נעלי סירה שלא היו נוחות לרגל, לחצו, או קצת הכאיבו. נעלתי אותן כמה פעמים והעפתי. תמיד חזרתי לנעליים הנוחות...

למעלה