נעליים ביפו

נעליים ביפו

בנות, מישהי מכן ניסתה את חנויות הנעליים ביפו? אם כן - יש טעם ללכת? וחוצמזה, איפה בדיוק הן נמצאות? תודה

אתי@

New member
אני מתכוונת לקפוץ לשם השבוע

החנויות נמצאות באזור עבולפיה (יש בדיוק ממול חנות "אלינור") ובאזור תחנת המשטרה של יפו. אחרי שאני אהיה שם אני אשמח לשתף אותך ברשמים שלי...

הילית*

New member
מה שטוב ביפו זה שאפשר

להזמין נעליים במיוחד בשבילך בחלק מהחנויות. אני הייתי בכל החנויות במעלה הרחוב ורק באחת החנויות הראשונות ראיתי נעליים שנראו לי ואני לא זוכרת את שמה (אבל כמובן זה עניין של טעם).

גילי24

New member
תודה רבה, וגילוי נאות

אני מופיעה בפורום בשני שמות: גילי 24 ו-סימון דה בובואר, לא בגלל שאני מתחזה או שקרנית, אלא בגלל סיבה פרוזאית לגמרי: גילי 24 זה מהבית, וסימון זה מהעבודה, כי אי אפשר להיכנס באותו שם משני המקומות. מעכשיו אני אופיע כ"גילי 24" מהבית וכ-"גילי 25" מהעבודה. בכל אופן, לעניין הנעליים: היום הייתי ביפו עם אמי היקרה, וקנינן נעליים. אני קניתי נעליים לריקודים, שיחליפו את הסנדלים שיש לי מקליגולה, שהם נורא יפים, אך כלל וכלל לא נוחים (עקב היסטרי בגובהו ובדקיקותו). המחיר היה 150 שקל ויצאתי מאד מבסוטה, אבל אח"כ נסענו לאלנבי, ומסתבר שכרגע כל הנעליים בעיר הם במחירי חיסול מצחיקים, כך שאני בכלל לא בטוחה שיש טעם לנסוע ליפו. (והכי באסה היה לראות את הנעליים שעלו לי בקליגולה 260 לפני 3 שבועות ב-190 שקל באלנבי היום). בקיצור, מי שעוד לא קנתה נעליים, זה הזמן!

pumpkin

New member
איפה בדיוק קנית ביפו, באיזו חנות ?

ובאיזה חלק של אלנבי ראית נעליים ? דרך אגב אני נכנסת באותו שם גם מהבית וגם מהעבודה

הילית*

New member
אני נכנסת מהעבודה ומהבית עם אותו

שם. אם הכנסת אותה סיסמא בשניהם אז לא צריכה להיות בעיה

רחלי1

New member
וואו, בנות, איזו מקריות...

אני בדיוק בעניין נעליים ומישהי מהעבודה שלחה אותי לחנות מול אבולעפיה ביפו! טרם ביקרתי בה, אבל נראה לי שכדאי להתרשם מההיצע בדיזנגוף, ולהגיע ליפו/אלנבי מגובשות באשר לדגם ונלהבות לקראת המחיר המגוחך יחסית... מי שכבר עשתה את הצעד מוזמנת להלשין ולספר לי מה קורה בשטח ההפקר של הנעליים...
וחוץ מזה - צהריים טובים לכל מי שלא ברכתי בבוקר!

הילית*

New member
רחלי, אני חייבת לציין שלפי מה שאני

בדקתי המחירים ביפו רחוקים מלהיות מגוחכים. נעלים שרציתי עלו שם 300 ש"ח ואם עושים הזמנה מיוחדת בחנות אחרת אז זה אפילו יצא יותר. יצא ליפו שם של חנויות זולות אבל אני די התאכזבתי. הדבר היחיד שיכול להיות זה שבגלל סוף עונה אז המחירים בכל המקומות יהיו יותר נמוכים וכדאי לנצל זאת

רחלי1

New member
אהה.....

לא חשבתי על עניין סוף העונה המתקיים בכל מקום בימים אלה. צודקת. וכמו שאמרת, זה בכל מקרה לטובתנו....אצא, אם כך, לשוח בכל מקום ואתר, עד שאמצא...

גילי24

New member
לגבי יפו ואלנבי

אני הייתי באזור שמאחורי כיכר השעון. יש שם 5-6 חנויות מפעל של נעליים. ושיר צודקת, בהשוואה לשיא העונה אולי זול שם, אבל כמו שכבר אמרתי לכן, סיבוב קצר באלנבי מאוחר יותר גילה שמציאות יש בתקופה הזאת בכל מקום בעיר. ודרך אגב, אלנבי כידוע הוא לא רחוב של נעליים, אז אין תחרות. אני מניחה שבאזור כמו דיזינגוף שיש בו תחרות, המחירים אפילו יותר טובים. בכל אופן, האזור באלנבי שהייתי בו הוא קצת לפני שינקין, ויש שם גם חנות בגדים שבלי בושה מחקה דגמים של נעמה בצלאל וטובהל´ס, במחירים שערורייתיים שלא עולים על 50 שקל. מיותר לציין שגילחתי חצי חנות בחצי שעה...
ואפרופו שנקין, יש שם טבעות נישואים לא רעות בכלל (כן, לא פסחתי בדרכי גם על שנקין, מנצלת כל דקה ביום חופש מסמינרים מעיקים שלקחתי לי...)

למעלה