נעליים במידה השניה

simchamiryam

New member
נעליים במידה השניה

שלום לכולם וחג שמח בקרוב נצטרך להחליף נעליים את הזוג הראשון קיבלנו מאילן וחנה רצינו לדעת האם יש למישהו נעליים במידה השניה (נראה לי 15-16) שהוא אינו צריך ומעוניין למסור אותן. קראנו בפורום שעידית כתבה על נעליים שנמכרות אצל ד"ר בור שאינן הפוכות, היינו שמחים לנעליים כאלו כי נראה לנו שהאצבעות שלה מתחילות לעלות אחת על השניה בביקורת אצל פורת הוא אמר שזה לא נורא אבל לנו זה לא נראה נחמד כל כך. האם יש למישהו נעליים כאלה? הם על הבר הרגיל? דבר נוסף מישהו יודע כאשר פורת אומר שמורידים את הנעליים מ 23 שעות ללילה בלבד איך זה קורה איך רואים שהילד עומד כשהוא עם נעליים? תודה רבה

חג שמח!!!

קודם כל מה שלומכם?, איך היה בחג? כרגיל, לצערי, לא יכולה לעזור בקשר לנעליים של פונטסי כי אני לא מטפלים בשיטה זו, אבל תכף יבואו המומחים!!!! מועדים לשמחה אורית

מה שלומכם?

אני לא בטוחה אם יש למישהו בפורום נעליים ישרות שהוא לא משתמש בהן מישום שזה דבר די חדש. הנעליים נראות בידיוק כמו ההפוכות רק שהן ישרות, הן מתאימות אותו דבר לבר הכחול הרגיל. איך רואים שהילד עומד? אם יש לשמחה מרים לול או שהיא ישנה במיטת תינוק היא תעמד ואתם תראו. לאושרי אין. האמת שלא ראיתי את אושרי עומד עם הנעליים אף פעם. אנחנו הורדנו את הנעליים ל16 שעות אחרי שלושת החודשים הראשונים ורק בגיל שנה וחודשיים אושרי נעמד. אך תמיד בלי הנעליים. ברגע שהוא נעמד התחלנו לשים את הנעליים רק כשהוא ישן. ראיתי אותו כמה פעמים מנסה לעמוד אבל הוא פעוט חלש, זה נובע גם מגמישות היתר שלו- שני הדברים הללו הביאו לכך שלראות אותו נעמד עם הנעליים זה מחזה קירקסי ממש מזעזע. כך שפשוט לא נתנו לזה לקרות. יש בתמונות פה בגלריה תמונות של פעוטות עומדים עם הנעליים, של אפרת אני זוכרת טוב. אני זוכרת שקראתי הרבה על ילדים שעומדים עם נעליים וגם הולכים איתן. מקוה שעניתי חג אביב שמח
עידית

נטע עמד עם הנעליים

בלי שום בעיה. אפילו התקדם איתם בתנועת גלישה. הבעיה היחידה היתה שהנעליים לא היו מותאמות למצב של עמידה והן התפרקו והתבלו מהר וכל פעם צריך היה לתקן אותן ולהוסיף חיזוקים לסוליות.לאחר זמן גם ההברגות התקלקלו. עכשיו נטע בשלב שהוא רק ישן עם הנעליים. לפני חודש קנינו לו בר חדש ונעליים חדשות. לא היתה ברירה. חג שמח ובהצלחה

למעלה