נעליים ומעון בבוקר-אשמח לעזרה

נעליים ומעון בבוקר-אשמח לעזרה

אני ממש מתלבטת מה לעשןות, הקטנצי'ק כבר בן 9 חודשים והוא במעון חלק מהשבוע, בד"כ אנחנו מצליחים לשים לו את הנעליים לשנת הלילה בסביבות השעה 8:00, אבל במעון הוא צריך להיות קצת לפני 8:00, מה אתם עושים? מביאים את הילד עם הנעליים?

אני מרגישה שאני לא רוצה להביא אותו עם הנעליים לשם, שלא יסתכלו עליו בצורה מוזרה ולא יקבל יחס אחר בגלל זה.. (אולי זה רק בראש שלי?)

אשמח לתובנות שלכם..
תודה רבה!

נועית37

New member
גן ונעליים

הי,

אנחנו גם התלבטנו בשאלה הזו - לגבי שנת הצהריים. החלטנו לא להביא את הנעליים למעון בגלל הפחד שנשכח אותם שם ואז בלילה נהייה בצרות...

אין אפשרות לנעול את הנעליים מוקדם יותר?

אם זה רק כמה פעמים בשבוע וזה רק "קצת" לפני שמונה, זה לא נראה לי שווה לקחת סיכון בהשארת הנעליים שם....

אני לא חושבת שיתנו לילד יחס שונה בגלל הנעליים... - ואם כן הבעיה היא אצלם וכדאי לך לבדוק את העניין... את יואב מכירים בגן עוד משלב הגבסים (בתור אח לא בתור תלמיד) ומכירים את ההיסטוריה והיום כשהוא הולך לגן - הם לא מזכירים אפילו את הנושא...

נועה

בגן של גיא

אני מביאה אותו עם נעליים והן חולצות לו בגן ומכניסות מיד לתיק. למה שיסתכלו בצורה מוזרה? אם כבר יסתכלו עלייך ויראו אמא שדואגת לבנה ולא אכפת לה מה אחרים יחשבו או יגידו. אני הצבתי עובדה- צריך להיות עד שעה ככה וככה והדגשתי את החשיבות של זלזול בטיפול (כמובן שכדי לוודא שהן לא יחלצו לו לפני הזמן הגזמתי לגמרי, טוב שלא הבאתי להן את המצגת של פנסקי מהכנס).
אני זוכרת שעם נועה גם אני כל הזמן התעסקתי בשאלה- האם מסתכלים עליו? האם מרחמים? ונורא עצבן אותי מבטים והתלחשויות של בורים שלא מבינים מה הם רואים. עם גיא זה עבר כי כבר באמת לא אכפת לי ואני כבר אפילו לא רואה שמישהו מסתכל עליו. בדיעבד נראה לי שזה באמת בראש שלנו...
בכל אופן- תעשי מה שאת מרגישה איתו הכי נוח כי רק עם זה תצליחי להתמיד
שיהיה בהצלחה

למעלה