נעליים חדשות

זהבה80

New member
נעליים חדשות

שלום לכולם, בני בן ה- 3 חודשים התחיל לנעול את נעלי הדניס בראון לפני 5 ימים. מאז, כל פעם שאנחנו מורידים לו אותם (לאמבטיה) הוא שופע חיוכים וכששמים הוא בוכה במשך כמה דקות. האם זה ככה אצל כולם, או שאנחנו פשוט לא נועלים לו אותן כמו שצריך?
 

galitdror

New member
זה לא מפתיע כלל, זה אמור להשתפר...

עם הזמן. רק שימו לב שהנעליים לא לוחצות יותר מדי. אנחנו שמים בתוך הנעליים מדבקת סיליקון של חברת "אוריאל" . אנחנו חותכים את המדבקה לשניים ומדביקים לנעל מבפנים כך שאזור האבזם והעקב יהיו מרופדים ורכים יותר. זה לא פוגע בטיפול ורף הבכי של יהונתן ירד פלאים ! ניתן לרכוש בסופרפארם (בערך 40 ש"ח למדבקה בודדת). לאחר תקופה מסויימת זה מתבלה ומחליפים. בהצלחה רבה .
 
המלצה חמה שלנו הינה:

לנעול לו את הנעלים רק שהוא ישן אנחנו מקלחים את בר ואחרי המקלחת הוא קצת יונק ורק אחרי שהוא נירדם אנחנו נועלים לו את המכשיר כך לפחות אנחנו חוסכים ממנו את הבכי ומאתנו את ההתמודדות בנעילת הנעלים שהוא ער. בר מתעורר המון במשך הלילה בגלל המכשיר אבל אין מה לעשות הרבה
 
מסכימה עם כל קודמיי.

אצלינו אושרי ממש צרח כמה ימים... תנשמו עמוק עמוק, זה עובר, באמת. תחזיקו מעמד. באמת תבדקו שלא לוחץ לו, שהרגליים חמימות... איתכם
 
אולי גם הזוית של הנעל לא נכונה

תתקשרו לרופא ותשאלו אותו לגבי הזוית אורך המכשיר צריך להיות באורך הכתפיים מסוף נעל אחת לסוף נעל שניה בדרך כלל הזוית הינה 60 מעלות.
 
לפי מה שאני יודעת

הזוית (אם יש ק"פ בשתי הרגליים) היא 70 מעלות. גם הרופא שלנו היה שם בהתחלה על 60 אבל פונזטי שם על 70. אולי כדאי גם בזמן שהוא רגוע עם הנעליים לנסות להראות לו איך להרים את הרגליים יחד. לאחוז בריכיים ולהרים את שתיהן יחד. כמשחק.
 
נכון מאוד זה יעזור לו מאוד

אפשר להרים את שני הרגלים ביחד או כל רגל לחוד פשוט להראות לו את כל האופציות אם המכשיר ממש לעשות מיזה משחק מצחיק זה מה שאחנחנו עשינו ישר בפעם הראשונה אם המכשיר אפשר גם להראות לו שאפשר להיתהפך אם המכשיר אל תשכחו שעד ערשיו הוא היה חופשי יחסית וגזלו ממנו את החופש הזה אבל אם קצת רצון שלכם הוא ילמד מהר מאוד להיסתדר אם המכשיר פשוט תראו לו את הכיוון הנכון תנסו פעם אחת לישון אם נעלים בלילה ותבנו את מה שהם עוברים אני ישנתי הרבה ימים כך בצבא בכוננות וזה סיוט ועוד בלי מכשיר מה שכן היתרון שהם לא יזכרו כלום מכל זה.
 

טאניוש

New member
מסכימה מאד

גם אנחנו שמנו בהתחלה את הנעליים כשהוא ישן. אני לא חושבת שהם לא ישנים בגלל הנעליים. אין ספק שנעליים "מוסיפות", אבל אצלינו לפחות אם אין שום גורם אחר שמפריע לישון (כואבת הבטן וכו') הוא ישן
.
 
למעלה