נעליים כל הזמן נופלות..

LLL2013

New member
נעליים כל הזמן נופלות..

שלום לכל ההורים המקסימים! צריכה את עזרתכם.. הבת שלי עברה 6 גבסים בשני הרגליים וניתוח שלאחריו עוד גבס ועברנו לנעלי דניס בראון עם המוט ופה התחילו הבעיות.. אחרי 2 דקות בממוצע היא הייתה מוציאה את הרגל השמאלית מהנעליים כך שמישהו היה צריך להיות צמוד אליה כל הזמן לשים לה שוב את הנעל. אחרי הביקורת שראו נסיגה ברגל השמאלית האחות ניסתה לכוון שוב את המוט והנעליים ואחר כך הילדה התחילה להוציא את שתי הרגליים מהנעליים! עכשיו הילדה בקושי עם הנעליים כי היא מוציאה אותם מהנעליים אחרי כמה דקות אפילו בשינה!! אנחנו נועלים לה אותם בצורה נכונה לדברי האחות אך זה לא עוזר!! ראיתי באינטרנט שישנם נעליים בצורת מיני מגף שגבוה יותר מהקרסול, יש למישהו מושג איך משיגים נעליים כאלו? או מה הפתרון לילדים שמוציאים כל הזמן את הנעליים (לא יכול להיות שהיא המקרה היחיד..). ביום שלישי יש לנו ביקורת ואני מקוה שהפעם נקבל פתרונות מהרופא כי אנחנו מיואשים...

melabess

New member
הודיני

היי,

זה באמת נשמע מתסכל, אני זוכר שהייתי בהרצאה על הקלאב פוט וסיפרו לנו על שלה ה "הודיני" בו הילדים נחלצים בעצמם מהנעליים.

במקרה שלך זה נשמע קצת מוקדם (הילדה בת חודשיים פחות או יותר אם אני מבין נכון).

אנחנו משתמשים בג'ון מיטשל (אבזמים ולא שרוכים), אבל אני מאמין שהעיקרון הוא פחות או יותר אותו הדבר.

יכול להיות שהנעליים לא קשורות מספיק חזק? יש לנו נטיה (מוצדקת) להיזהר לא להכאיב לילד, אבל יכול להיות שפשוט צריך לקשור את הנעליים חזק יותר.

או שאולי הנעליים גדולות מדי?

מקווה שהמצב ישתפר בקרוב,
שחר

olgalevi

New member
נשמע כל כך מוכר...

היי יקירה,

מזדהה לגמרי - מצבנו היה דיי דומה, עם כמה שינויים:

- עידודי עבר טנוטומיה אחרי 10 גבסים
- לאחר הורדת הגבסים של הטנוטומיה, חזרנו לגבס שבועי עוד פעם אחת (רגל שמאל עקשנית במיוחד :))
- ואז שמו לנו את הנעליים בפעם הראשונה. כל השבוע הזה היה סיוט אחד גדול - הנעליים נפלו ***כל הזמן***! לפעמים ממש כל כמה דקות

במקרה שלנו, הצוות הרפואי החליט אחרי השבוע הזה - לחזור לגבסים לעוד שבוע. אחרי הגבסים האלה חזרנו לנעליים וראינו שיפור משמעותי - הנעליים החליקו בהתחלה רק פעם-פעמיים ביום, לאחר מכן - פעם-פעמיים בשבוע, וכו׳. אני דיי נשברתי כשבישרו לי שחוזרים לגבסים, אבל בדיעבד זאת כמובן היתה החלטה חכמה ונכונה מאוד. שוב, זה רק המקרה שלנו, וכנראה שהחמרה אצלנו חמורה יותר...

אשמח לשמוע מה אמר הצוות המקצועי, והמון בהצלחה! כמו תמיד, את מוזמנת לפנות אליי בפרטי :)

LLL2013

New member
חוזרים לגבסים..

בביקורת החליטו לחזור ולגבס חודש נוסף ולאחר מכן יחליטו אם צריך עוד ניתוח.. מסתבר שיש לה רגליים בעייתיות ולכן גם הנעליים כל הזמן יצאו.. אני בכל אופן שבורה לרסיסים למרות שאני יודעת שזה בר טיפול אבל הדרך לשם... )-:

olgalevi

New member
הדרך לשם

אני יודעת שאומרים ״עוד כמה שנים או אפילו חודשים לא תזכרי את זה בכלל״, וזה כנראה נכון, אבל זה לא מבטל את הכאב שלנו בדרך לשם... אוח, הרגליים הקטנות העקשניות האלה! גם בשבילי החזרה לגבסים היה הרגע הקשה ביותר בכל הטיפול שעברנו בינתיים.

מאחלת לך המון כוח וסבלנות בדרך לשם!

המזל של הילדה שלך הוא שיש לה אמא כמוך

שעל אף שקשה לך את מבינה שהבריאות שלה יותר חשובה מהקושי שלך, וזה בלי לבטל אותו בכלל.

אני ממש מעריכה אותך. תדעי שזה ממש לא מובן מאליו דרך ההתמודדות שלך. בקלות אפשר לוותר.

בהצלחה ותעדכני!!

LLL2013

New member
כמה שאתן מקסימות!

גרמתן לי להמשיך לבכות מהתרגשות.. כי אני כבר בוכה שעות מהבשורה וכל פעם שאני מביטה בה והיא מחייכת לי אני שוב בוכה.. ברור לי שהכל לטובה ושהכל יעבור אבל עכשיו אני צריכה לבכות קצת ולהוציא החוצה כדי למצוא את הכח להתמודד מחדש.. תודה על התמיכה אתן מחזקות אותי המון.

olga6177

New member
תגובה

היי

מאוד מאוד מבינה אותך
זה מתסכל - גל הבן שלי לא ישן טוב בלילות עם הסד - זה ממש ממש מציק לו. מנסה מתוך שינה להוריד אותו, והדרך עוד ארוכה!!! 3 שנים ארוכות (בחיי נראה לי)
תהיה חזקה ,גם אני נתפסת ברגעים של שבירה אבל מתחזקת מחדש
יש כאן אמהות ואבות מדהימים! שמחזקים ומרימים!
תזכרי תמיד נשכח את הכל ונצחק על זה בעתיד!

סבלנות והמון כח - נעבור את הכל :)

למעלה