נעליים לפולין

niromy

New member
נעליים לפולין

אמרו לנו בהכנות לקחת נעליים גבוהות לפולין, סגנון ד"ר מרטינס וכל זה השאלה אם באמת יש למה.. כי הנעליים האלו יקרות בשביל לקנות אותן רק לפולין תתחשבו בזה שאני נוסעת בסוף אוקטובר בקשר למז אויר... נעלי ספורט רגילות יספיקו לי?

ישרון

New member
לדעתי עדיף נעל סגורה

נעלי ספורט ממש לא מתאימות במיוחד באוקטובר,את מגיעה לארץ שבה הסתיו בעיצומו דהיינו טמפרטורות הדומות לחורף שלנו 12-18 מעלות אל תצפי ליותר ולעיתים אף פחות מכך,צדק מי שהמליץ על נעל שכזאת כי נעל ספורט ספוגה בגשם בטמפרטורות של פולין זה ממש לא ענים.

irashady

New member
את יכולה להוציא גם עד 150

על מגף עם איזה 2 סנטימטר גובה.. את יודעת המגפיים הרגילים... זה הרבה יותר זול

עממ. הן חדירות בפני מים?

אני עשיתי את טעות חיי ובאתי עם אולסטאר. כמה שסבלתי. :|

niromy

New member
עוד לא יצא לי לבדוק

אם הן חדירות למים או לא חח אבל זה נעלי ספורט מ"עור הפוך", לא מבד.. למרות שבכל זאת, יש את האזור של השרוכים ככה שזה בכל מקרה לא אטום לגמרי... חוץ מגזית שנתנו פה (אני לא אוהבת את הסגנון) אתם מכירים מקומות שמוכרים נעליים בסגנון ד"ר מארטינס? (ולא בסגנון בי.קיי. או באפלו למיניהם)

Lp Fairy

New member
הממממ

אין לך איזשהי נעל עם פלטפורמה..? זה באמת יקר אם את מתכוונת ללבוש אותן רק לפולין וחבל... אולי פשוט תקני נעליים כמו של בי קיי..או משו..ותכלס הן יפות ותלכי איתן ביומיום... אם לא תחפשי אצל חברות שלך נעלי פלטפורמה..חברה שלי הלכה עם אולסטאר בסוף מרץ..והיא קפאהההההההההה מקור...לא ממליצה.. אבל מקסימום תקני המון המון שקיות חימום ותשימי אותן ברגליים..[=

Lp Fairy

New member
הממממ

אין לך איזשהי נעל עם פלטפורמה..? זה באמת יקר אם את מתכוונת ללבוש אותן רק לפולין וחבל... אולי פשוט תקני נעליים כמו של בי קיי..או משו..ותכלס הן יפות ותלכי איתן ביומיום... אם לא תחפשי אצל חברות שלך נעלי פלטפורמה..חברה שלי הלכה עם אולסטאר בסוף מרץ..והיא קפאהההההההההה מקור...לא ממליצה.. אבל מקסימום תקני המון המון שקיות חימום ותשימי אותן ברגליים..[=

שמעי, בנוגע לנעליים

אני אישית קניתי מגפיים די יפות מגזית, עם פלטפורמה נמוכה מאוד והיה לי מאוד נוח (ונסעתי בתחילת אפריל, כן...קר) בקיצור, אני מציעה לך ללכת לגזית או לאיזה חנות נעליים ולחפש נעליים זולות כי אני קניתי את שלי ב100-150 ש"ח (לא זוכרת כל כך) חחח זה מזכיר לי שביום האחרון נסענו לשדה התעופה והמדריכה שלי אמרה לי "יואו איזה נעליים יפות" ואמרתי לה "כן, קניתי אותן במיוחד בשביל פולין" ואז היא פשוט נשארה עם פה פעור. חחח לרגע נשמעתי כמו איזה "ילדת עשירים" או משהו בסגנון וזה היה מצחיק. בקיצור מתוקה, אם אין לך איזה מגף (שנוח ללכת איתו),לכי חפשי בחנויות או אצל חברות (כמו שמישהו פה הציע...). אה, בנוגע לאוכל, ראיתי שמישהי כתבה להביא מנה חמה לכל יום, אל תעשי את הטעות הזאת כי את תרצי להקיא!!! תביאי 5 מנות חמות ככה ועוד איזה 3-4 מרקים (אני אכלתי רק אחד...). וחוץ מזה, תביאי קופסאות שימורים של תירס,טונה,מלפפון חמוץ... מה שאת אוהבת. תביני שמה שאת הכי רוצה שם זה אוכל של בית ואפילו בדרך חזרה את מתענגת בצורה מוזרה ביותר על האוכל במטוס כי מביאים לך חומוס וזה ישר מזכיר לך את הארץ!!! בהצלחה, and if you have any other questions, i'm here :) יאדה יאדה יאדה

ישרון

New member
לא מבין היכן הבעייה

מי שיש לו 1200 דולאר לסוע לפולין ועוד איזה 200 דולאר לביזבוזים יקלקל טיול בגלל זוג נעליים שיכול לעלות במקסימום 50 דולאר? תחסכי במקום אחר עדיף להנות מהטיול ולא לסבול שבוע מקור ורטיבות.

lihi r

New member
אני קניתי...

נעליים ב-120 שקל בגלי וזה היה כמו מגפיים אבל הרבה יותר נוחות בערך כמו נעליים של החיילים אבל יותר יפות גם אני נסעתי בסוף אוקטובר והנעליים האלה היו מאוד נוחות ושימושיות כי ביום שבו היינו באושוויץ ועשינו טקס ירד כל הזמן גשם חזק ואחרי כמעט שעתיים בגשם כאשר הגענו לאוטובוס הרגליים שלי היו יבשות לגמרי ככה שעדיף להשקיע מאשר לסבול

נעליים

הייתי שם פעמיים, לקחתי רק נעלי ספורט, וזה ממש ממש הספיק. באוקטובר יכול להיות קצת קר, אבל שלג לא ירד.

sHiRaNii

New member
אני חושבת שיספיקו..!

אני חזרתי משם לא מזמן ולא כל כך קר שם וגם לא היה גשום..ואני הייתי עם נעלי ספורט כל המסע אז אני חושבת שנעלי ספורט יספיקו =)

Noya18

New member
אני יצאתי בפסח, עם נעליים רגילות.

לא מאוד גבוהות, לא ד"ר מרטינס או טימברלנד, אלא האש פאפיס פשוטות למדי שנמצאות בשימוש יומיומי גם בארץ
. כל עוד אלו נעליים נוחות (מאוד!), שחסינות למים- לדעתי זה יספיק...

shahar50

New member
חייבת לומר, שאני חזרתי מפולין

לפני בערך שבועיים, נסעתי עם שני זוגות נעלי ספורט בלבד- למקרה שירטבו... ולמזלנו, מצד אחד, ולאי מזלן של הנעליים שלי, מצד שני, היום שבו טיילנו בקרקוב, ברגל- היה יום גשום. וגשום- זה ממש גשום. כל הנעליים שלי היו ספוגות במים- והיה קררררר.... חזרתי למלון עם רגליים רטובות עד הבירכיים, וכל הנעליים שלי היו מים... אררגג... אני זוכרת שאחרי שהורדתי את הגרביים, פשוט יבשתי את הרגליים בפן שהיה במלון- זה היה פשוט נורא!! כל הרגליים שלי היו קמטים... ככה שאני בהחלט ממליצה לך לקנות נעליים גבוהות, שלא יספגו מים- זה יחסוך לך הרבה צרות, ויגרום לך להינות עד הסוף [לא שאני לא נהניתי, אבל זה בהחלט יכול היה להיות נחמד יותר, אם הנעליים היו אחרות... : ] כך או כך, נסיעה נעימה, מהנה, ותורמת!!! : ]

למעלה