נעליים- מבקשים עזרה

vered43

New member
נעליים- מבקשים עזרה

הי, מעיין התחילה לנעול את הנעליים אתמול. מזכירה שיש לה קלאב פוט חד צדדי- רגל שמאל. היה לנו יום מאד מאד קשה, היא בכתה כל היום, בלי הפסקה, וגם אני. אבל אנחנו מתקשים לנעול לה אותן "לפי הספר", כלומר, כשאנו בודקים האם כל כף הרגל ישרה על הסוליה, אנו מגלים שאנחנו מאד מאד רחוקים מזה. כמעט ואין מגע בין עקב כף הרגל לסוליית הנעל. ניסינו שיטות נעילה שונות- ולא הצלחנו. יש טיפים? האם המדבקה (שבנתיים לא רכשנו) תעזור? ובכלל, מה ההמלצות- לנעול כל נעל בנפרד ואז לחבר את הסד, או לא לפרק את הנעליים מהסד ולנעול אותן כשהן מקובעות לסד? תודה

פרלמנים

New member
../images/Emo101.gif טיפים ועצות

שבת שלום! קודם כל קחו את הכל בקלות, לפעמים זה לא הולך חלק על ההתחלה. הטיפים שלי, (ממרומי נסיוני אחרי חודשיים של דניס...) קודם כל לקרוא באתר של עידית (בטח כבר קראתם). לגבי הבכי
של מעיין, אני חושבת שזה טבעי,ביומיים הראשונים היה לנו טיפה בכי ואי נוחות אבל לא מאוד דרמטי. תחשבי כמה זה נוח לעומת הגבס... מעיינוש תתרגל במהירות- יש לילדים שלנו כושר הסתגלות מדהים... לגבי הנעילה- גם לנו היו קשיים להגיע עם העקב למטה כמו שצריך. ברגל עם הק"פ החמור יותר זה היה מאוד בעייתי. התייעצתי עם שני רופאים בשניידר והם אמרו שזה לוקח כמה ימים מכמה סיבות: הרגליים עדיין קטנות ו"שטות" בתוך הנעל אז תנסי גרב כפולה ותסגרי חזק את הנעליים. והסיבה הנוספת- הרגל מאוד נוקשה מהגבסים, צריך לתת לה להתגמש ולעשות תרגילים ותוך ימים ספורים כבר תרגישו את השיפור בנעילה. אנחנו מורידים אחת מהמתקן, נועלים נעל נעל ואז מחברים שוב בסוף את הכל! הזוית קצת לא נוחה לחיבור כשהנעליים על המתקן. לנו אין מדבקה, מסתדרים בלי. שבת שלום, תרימי טלפון אם תרצי, שלחתי לך במסר. ג'סיקה

בוקר טוב

בהתחלה זה בילתי אפשרי להגיע לרגל שטוחה על הסוליה! מה שכן אתם חייבים להיות בטוחים שהמידה מתאימה, כך תגיעו לתוצאה מקסימלית. רק כשהרגל גדלה היא יושבת ישר. המדבקה יכולה לעזור לייצב את הרגל המקום ואולי ממש מעט לגרום לעקב לשבת קצת יותר נמוך. מה קורה כאשר אתם פותחים ממש לגמרי את השרוכים והאבזם ומניחים את הרגל בנעל. האם אז קל להשיג את התוצאה של העקב למטה ממש? לרב אפילו ככה זה קשה. מה הזויות של הנעליים? את הרגל הבריאה אפשר להוריד עד 20-25 מעלות, אולי יהיה לה יותר נח. מרחק בין הנעליים-עקבים, לבדוק טוב. כשנועלים את הנעליים הן צריכות להיות כבר מחוברות לבר. פותחים את האבזם והשרוכים טוב טוב, ממש עד הסוף. מכניסים את הרגל ומהדקים קודם את האבזם. אח"כ את השרוכים. לדעתי אפשר לתת בשתיים שלוש יממות ראשונות הנחות. לפי ראות עינכם. זמן מנוחה. בהצלחה

galitdror

New member
קנו מדבקת "אוריאל" 5*9 ס"מ ו....

מקווים שיהיה שיפור. ניתן להשיג בסופרפארם, 40 ש"ח בערך , חותכים את מדבקת הסיליקון הזאת לשניים, ומדביקים בעקב עד לאבזם, וזה מקטין את הנעליים ומשפר את האחיזה. ככה נמנעים מלחפש מידה אחרת. יש לזה בלאי כמובן ולכן צריך להחליף בערך פעם בחודש. ליהונתן זה עזר פלאים. אגב, כשהרגל גדלה והאצבעות יוצאות החוצה או מתחילות לצאת, לא לרוץ מיד לקנות מידה גדולה יותר, כי עלול להיווצר מצב שהרגל "תשחה" בתוך המידה החדשה ואז לא עשיתם כלום, לכן דרושה סבלנות עם מידה גדולה יותר. שאר חבריי הפורום בטח יחזקו את דבריי, בהצלחה, דרור

תחיצ

New member
טיפ - משהו שגיליתי לאחרונה

אמנם אנחנו כבר הרבה זמן עם הדניס, ובכל זאת רק לאחרונה גיליתי דרך לשפר את המיקום. קודם כל, אם יש לכם את החור בעקב, זה מאד עוזר. אפשר גם לראות וגם להרגיש (עם הזרת) שהעקב באמת במקום. אבל משהו עוד יותר משמעותי - כדי לישר את הרגל בתוך הנעל, אני מישרת למלאכי את האצבעות של הרגל. יש לאצבעות נטיה להתקפל פנימה, מה שעוד יותר מכופף את כף הרגל. אני מישרת לו את האצבעות ומניחה אותן על הסוליה ואז עלפי רוב הרגל מגיעה למצב שהיא צריכה להיות. פשוט וקל. בכל אופן, קחי אויר...

vered43

New member
עוד שאלות..

תודה על הטיפים הנפלאים, פשוט היה נראה לי שאם כף הרגל לא מונחת כולה על סוליית הנעל , הרי שאנו לא מקבעים את הרגל בזווית הנדרשת ואולי אפילו מזיקים. מתשובותיכם הבנתי שזה לוקח זמן.. למה הרגל ה"בריאה" מתיישבת יותר בקלות כמעט כולה על הסוליה? שאלה נוספת- לילדים עם הקלאב פוט החד צדדי- אני מבינה את הצורך בקיבוע גם של הרגל ה"בריאה" כדי לתת איזון לרגל עם הקלאב פוט, אבל למה יש צורך להקפיד שהרגל ה"בריאה" תהיה מהודקת חזק גם כן?

nush האחד

New member
תשובות...

גם לקטנטן שלנו יש קלאבפוט חד צדדי. הרגל הבריאה אכן יושבת טוב יותר מכיון שהעקב שלה נמוך יותר מהרגל החולה. ידוע כי בקלאבפוט קשה למשש את העקב וכי לעתים כאשר נוגעים בחלק האחורי התחתון של כף הרגל, נראה שמשהו כאילו חסר. ניתן להרגיש זאת ביתר קלות כאשר מדובר בקלאבפוט לד צדדי, יש עם מה להשוות. לגבי שאלתך השניה, לא חובה להקפיד שהרגל הבריאה תהיה מהודקת. צריך כמובן לשים לב שהיא לא משוחררת מדי מהנעל על מנת שלא תצא החוצה אבל זאת למעשה הסיבה היחידה. אנחנו לא "מתעסקים" איתה יותר מדי. מקפידים רק על הרגל עם הקלאבפוט. מקה שעזרתי. לילה טוב

מממ

אנחנו עם ק"פ בשתי רגליים ובשתיהן היה קשה להשיג את מה שדיברנו עליו. זה לקח זמן בשתיהן. ולגבי הרגל הבריאה, מסכימה עם מה שכתבו, להדק כך שהרגל לא תצא. ובאמת שגם בשניה, עם הק"פ. לא לעשות נמק. כל הדברים האלו באים עם הזמן.

batelav

New member
לשדר מצב רוח טוב!!

מנסיון לא לרחם על התינוק בשום פנים ואופן הם קולטים את מה שאנחנו משדרים ואם את מניקה אז בכלל חבל על הזמן התינוק מרגיש הכל. אני מאוד ריחמתי על עמית והיה לי מאוד קשה להשלים עם הבעיה ועמית בתור תינוק בכלל סבל בגלל גזים שלא נדע אז הכל היה מאוד מאוד קשה. אז תקחי נשימה ארוכה ותגידי ותזכירי לעצמך שזה לתקופה גם אם היא לא קצרה זה לא כל החיים. זה מה שאני אומרת לעצמי בקול רם וגם לבעלי עוד חודש עוד חודשיים יעבור וזה יעבור תהיי חיובית וככה תשדרי והכל יהיה יותר קל. בהצלחה תרגישו טוב ותהיי חזקה. סמדר.

טאניוש

New member
../images/Emo24.gif וטיפ

קודם נועלים על רגל ק"פ ואחר כך על הרגל הבריאה. אני מקפידה שהרגל ק"פ תישב בנעל כמו שצריך ופחות "משקיעה" ברגל הבריאה (מצטפרת לעידית- 25 מעלות בצד של רגל בריאה הרבה יותר נוח מ-40 שהיו לנו בהתחלה). נשמע לי מסובך מאד לפרק את המכשיר ולחבר חזרה על רגלי התינוק, אבל לא ניסיתי. ממליצה בחום על מבדקה באיזור העקב, לדעתי זה מקל משמעותית. באיזה איזור אתם? אולי תבואו למישהו מנוסה יותר מהאיזור שידגים לכם איך נועלים?

למעלה