נעליים עם בגדים..

Cheos Theory

New member
נעליים עם בגדים..

אם הנעליים הם צעקניות מבחינת הצבע. זה מתאים עם ג'ינס או מכנס? עם 3/4 וכאלה הכל סבבה.. כי בתכלס נעל שהרוב שלה זה לבן או שחור זה מתאים עם כל דבר. אבל מה עם רוב הנעל היא צהובה? אדומה? ירוקה? סגלגל בהיר?

צעקניות הם לא כאשר הרוב שלהם הוא רק צבע אחד

וכל עוד הם לא תערובת צעקנית של צבעים. נעלים שהרוב שלהם צבע אחד - כמו אדום צהוב סגול הולכות טוב עם ג'ינס. כמובן ליציאה לקניון ולבחוץ אבל לא למקומות עבודה בד"כ. לי יש סניקרס אדומה ואני שואף לקנות גם צהובה. ירוקה גם יש לי מסוף השמונים אבל קשה להתאים לה משהו כי היא לא סניקרס. היא תחכה כאשר הג'ינסים הירוקים יהיו באופנה...

למה לא?

עם ג'ינס כמעט כל סוג של נעל יתאים לך. עם מכנסי בד, תלוי מאוד בצבע המכנסיים, הנעליים ובגזרת המכנסיים. מכנסיים מחויטים עם נעלי ספורט הם שילוב שלי קצת קשה להבין אותו, למשל.

eboy10

New member
כל עוד זה מתאים בעינייך, זה מתאים.

אם כולם יישרו קו עם מה ש"נכון", בעצם לא תהיה אופנה. אבל בגדול, כמעט הכל וכל צבע הולך עם ג'ינס, ועם ג'ינס שנוטה יותר לאפור בכלל (לדעתי, אולי). דווקא עם מכנסי 3/4 זה פחות סבבה.. אם אתה רוצה קצת להכנס לזה ככה בקטנה... במכנסיים האלה אתה צריך להתאים גם את הגרביים לנעל וגם צורת הנעל משנה, לא רק הצבע. חוץ מזה שגם מכנסי 3/4 לא "אופנתיות". אבל כבוד על הנעליים הצבעוניות!

ממ..

לי יש סניקרס אדומות של ואנס (מהממות).. אני בד"כ מתאים את זה עם ג'ינס.. על כל גווניו.. וחולצה אפורה-שחורה-לבנה.. צבע אחר זה פשוט צועק. כאילו שהדגש יהיה על הנעל.

למעלה