נעליים צבאיות

sharonka93

New member
נעליים צבאיות

שלום לכולם,
מרגישה אובדת עצות ואשמח לשמוע רעיונות כיצד לפעול.
בני התגייס בנוב 14, לפני כחודשיים נקרעו לו הנעליים הצבאיות ועד היום הוא לא קיבל נעליים חלופיות והוא הולך עם נעליים אזרחיות.
כבר העלו אותו פעמיים למשפט כיוון שסירב לעסוק בעבודות הקשורות בציוד כבד וחשמל בלי נעליים תיקניות (כמובן שיצא זכאי ובכל זאת...) ונשים לרגע בצד את העובדה שהנעליים האזרחיות שהוא נועל כרגע לא יוכל להשתמש שוב ואף אחד לא יפצה אותו על כך (נעל שעולה כ500 ש"ח)
הבעיה היא שהוא נועל "מידה לא סטנדרטית" (47) ובחלק מהתקופה הנ"ל הוא היה תחת תקופה "מבצעית" ומפקדיו משתמשים בזה כתירוץ.
הוא מתוסכל ולא מצליח לקבל תשובות, הוא הגיש קבילה שעברה לטיפול המג"ד שככל הנראה עדיין לא מצא זמן לטפל בזה.
אשמח לשמוע עצות איך ניתן לעזור לו, התסכול וחוסר המוטיבציה שמגיעה יחד עם התיסכול הזה מקשה עלינו מאוד.
תודה מראש

r i n i

New member
נעליים זו בעיה מעצבנת

היתה לנו בעיה כזו בעבר, הבכור הסתובב עם נעליים קרועות ובלויות ולא היתה את המידה שלו באפסנאות והסתובב ככה תקופה ארוכה.
אין לי מושג מה אפשר לעשות מעבר למה שאתם עושים.
יכולה לנסות לעזור באופן אישי, איזה צבע הנעליים? אדום או שחור?
לחייל שלי יש חבר עם מידת נעליים גדולה, אולי דרכו נצליח לארגן זוג חדש / נוסף.

sharonka93

New member
תודה

תודה על היחס, נדבקתי בתסכול של החייל שלי

את הנעליים הקרועות שלו לקחו לו באפסנאות ונתנו לו נעליים במידה 45 (שמין הסתם לא עולות עליו), הוא עם נעליים שחורות מידה 47

r i n i

New member
מבינה את התסכול

אנחנו התפוצצנו כאשר החייל הבכור, יחידה קרבית, חזר מתרגיל של היחידה בצפון בחורף (גשום וקר) עם נעליים קרועות.
זה פשוט מקומם.
אתם פועלים יותר ממה שאנחנו עשינו... אצלנו בסוף החליפו לו נעליים, אבל זה לקח זמן.

r i n i

New member
תשובה של חייל

ערב טוב, אני בנה השני של ריני.

נכון לעכשיו כל מה שבנך עושה הוא נכון וכשר ושימשיך כך! אף אחד לא יכול לסכן אותו בשביל שום סיבה שהיא לא מוצדקת כמו במקרה שלו.
אני אבדוק במאגר החברים שלי מה אוכל לעשות אך זה יהיה לא פשוט כי אני מבעלי הנעליים החומות.
כרגע אני ממליץ שימשיך להגיע עם נעליים פחות יקרות, ושיגיע לשלישות בטענה שבגלל הסיפור נהרסו לו הנעליים והוא דורש פיצוי מהצבא (רכוש שנהרס בגלל "רשלנות" מנהלתית) לא מבטיח שזה יעזור אבל זה משהו.

בהצלחה בינתיים.

למעלה