נעליים

Ultra-Skater

New member
נו תכתבו משהו בקשר לנעליים !!!

הייתי כותב משהו אבל אני עכשיו רק בזוג השני שלי - vans santos II והם אחלה בנתיים, קודם היו לי DC METRIC אל תקנו-נעליים לא משהו הסולייה לא עבה מספיק.... אקיצר תכתבו איזה נעליים יש לכם איזה היו איזה לקנות ואיזה לא לקנות ...

rodney

New member
נעליים

אני התחלתי עם air walk שהם היו לא כל כך עמידות ונקרעו קליל היו לי אדידס לסקט והם היו לא רעות בכלל , ואנס סוליה דקה מידי , ריף לא רעות. לחבר שלי (מתן) יש די סי עם הגנת אולי (ollie protection) והוא נוסע עליהם כבר הרבה זמן ובקושי יש עליהם סריטה!

FineX

New member
לי יש Lakai

והם כבר מחזיקות לי מהחופש, אבל אני גם בקושי כבר נוסע. נראה לי שאין כזה דבר חברת נעליים שהיא הכי טובה. כל אחד עם מה שנוח לו וזה גם תלוי ברמה של הסקייטר, אם הוא רק מתחיל אז הם יחזיקו לו הרבה זמן כי הוא בקושי יהרוס אותם. ואם אתה נוסע הרבה זמן אז הם יהרסו לך תוך חודשיים שלוש. אני חושב שכל החברות נעליים המפורסמות (DC, Es, Osiris, Emerica, Lakai) ויש עוד פשוט אין לי כוח לרשום הם באותה רמה ופשוט כל אחד קונה מה שנוח ויפה לו. נראה לי שהבהרתי את עצמי. דורון.

punk

New member
יש לי די וי אס

הם דיי טובות לסקט אבל נקרעות מהר חברים שלי קנו osiris אבל אני חושב שהם נעליים ענקיות מדי

FineX

New member
שמע אחי כל אחד והסטייל שלו

אני גם אוהב נעליים גדולות, זה גם הרבה יותר נוח ליסוע ככה וגם כי זה יפה. אם אתה לא אוהב נעליים "מנופחות" אז תמיד יש דגמים צרים יותר. ו DVS הם דווקא נעליים סבבה.

rodney

New member
ollie protection

DC - solution לפי השם "הפתרון" . לנעל יש הגנה מיוחדת נגד האולי וזה עובד בינתיים! הם גם חסרות שרוכים אבל למה לדבר לכו תראו תתמונה!

rowley

New member
כנסו, תקראו, תלמדו

אני נסעתי על אוסייריס, גלוב, ואנס, לאקאי, די וי אס, ריף הנעל שיש לי עכשיו לאקאי... והסיכום שלי...: הנעל הכי נוחה שנסעתי עליה זה לאקאי אבל גם בין החלשות.... דיויאס גם נוחה ביותר אבל חלשה גם אוסייריס נעל נוחה (רק הדי 3 ) וחזקה ביותר ממש חזקה וגם רחבה שלפי דעתי זה חשוב כי זה מוסיף לשליטה בסקט גלוב גם נעל נוחה מאוד וחזקה ביותר ועוד לגלוב יש להם פטנט שגם אם נקרע השרוכים אפשר לסוע בלי שרוכים אבל הם לא יקרעו כי יש להם מגן שרוכים. אז לפי דעתי תקנו או גלוב או אוסייריס די 3.

neo16

New member
וואי איזה נעליים שוות ביותר...

יש כאלה בארץ? אם כן איפה וכמה הם עולות? תודה

Ultra-Skater

New member
כמו שאמרתי עכשיו אני עם vans santos

בנתיים עוד לא נסעתי הרבה עם הואנס סנטוס אבל נראה לי שהסולייה שלהם תחזיק לי לא רע... כי היא הרבה יותר עבה ממזאת שהיתה לי ב DC METRIC והיא לפחות פי 2 ממשהיה לחבר שלי ב ואנס קבלרו (סוליה דקה אחושרמוטה) וגם הסולייה מחומר יחסית חזר כזה לא גומי מאעפן גמיש כזה-משהו קשיח יותר. כשאתם כותבים שיש לכם ואנס או איזשהו נעל אל תכתבו את השם של החברה אלה גם את הדגם כי לכל חברה יש מיליון דגמים ששונים בתכלית, אפשר גם לכתוב מחיר לדעתי לא יזיק... הואנס סנטוס עלו לי 370 שח והואנס קבלרו עלו לחבר שלי 300 ובעפולה לצערי הרב זה 2 הנעליים היחידות שיש לסקייטבורד ! ה DC METRIC קניתי בחול באיזה 50 דולר בערך

Sham 69

New member
אני לא זוכר שמות של דגמים..

אבל חברות מומלצות.. לפחות שאני ממליץ עליהן.. GLOBE DC DVS OSEIRES (!) כוסומו.. אני תקוע עם ה VANS המסריחות שלי.. שמחוררות כבר מכל הכיוונים.. אני צריך כסף מהר..

itais ja

New member
עכשיו איפו לקנות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בבקשה איפו יש חנויות באזור המרכז אני צריך את זה למחר

למעלה