נעליים!!

ddאמא ל2

New member
נעליים!!

אז בעקבות נסיעה לחופשה, ולמרות שרגל שמאל עדיין לא במקום... פרופ׳ ויינטרוב החליט שנעבור לנעליים וכנראה שכשנחזור אורי יגובס שוב... אז אתמול התחלנו עם הנעליים ולמרות שהיה לילה לבן נראה שאורי מרגיש טוב יחסית עם הנעליים. הוא צורח נורא כששמים אותם אך כשהם עליו הוא עצמו!!! רציתי לומר תודה רבה רבה על הפורום, זה ממש עזר לנו להתכוונן!!! תודה רבה, נמשיך לעדכן!!!

בהצלחה! הלוואי ש..

תחזרו מהחופשה וויינטרוב יחליט שהתיקון מושלם ושאין צורך בעוד גבסים (555)
גם אצלנו בהתחלה היא בכתה, אחרי גבסים התחושה לא נעימה (אולי כואב) והרגליים רגישות. זה ישתפר, אני בטוחה בכך! תהנו בחופשה
אלא אם כן כבר חזרתם ואז - מקווה שנהניתם!

ddאמא ל2

New member
מאמינה ש...

בטוחה שנחזור לגבס לצערי... ראינו בחופשה את ההבדל בין הרגל הימנית לשמאלית וזה ברור שאין ברירה... ממש מבאס, במיוחד לאור העובדה שאורי התרגל לנעליים צ׳יק צ׳אק ואף התהפך איתם לראשונה... אבל כמו שנאמר כבר זה לטובה... מקוה שזה לא יהיה לעוד הרבה זמן, מה שלומכם? איך ענבר?

איזה מתוקי! פשוט אלוף הילדון הזה!

אתם חזקים ואני ממש תופסת מכם, אם עוד לא אמרתי...
ענברי בסדר, יש צרות אחרות אבל מקווה שהכל משתפר ונרפא (פיסורה וטורטיקוליס... אם את לא יודעת מה זה, יותר טוב) יהיה בסדר...

ddאמא ל2

New member
רק דברים טובים!!

בגלל שאני אחות במקצועי אז אני מכירה את השמות(מעניין שדווקא לקלאב פוט לא נחשפתי), מאחלת לכם שתעברו את הגשרים ושיהיה לכם טוב. עדכני מתי אתם באים לביקורת ואולי נפגש
דידי

תודה על האיחולים...

גם אני מקווה שזה כבר יעבור בקרוב ושתתחיל תקופה של רוגע ושלווה (גם שיניים יכולות לצוץ פתאום, בלי הכנה וכאבים!!!).
אני כנראה אהיה שם בשלישי הבא.

למעלה