נעליים

nlanxner

New member
נעליים

בקר טוב לכולם. אמנם אני לא כותבת הרבה מחוסר זמן אבל אני קוראת ומתעדכנת. קיבלנו אתמול מנשא-קנגורו והוא בהחלט מקל על חיי! יש לי עוד ילדה בת שנתיים ועכשיו כשהיא מגיעה הביתה אני יכולה להיות איתה יותר בזכות המנשא. אוריה גם בוכה הרבה פחות. ברגע ששמים אותה במנשא היא נרדמת רגועה ושמחה. רציתי לדעת אם למישהי מכן יש מנשא כזה ואם אפשר להסתדר בו עם הנעליים? (יש לנו עוד שבועיים וחצי עד הניתוח והנעליים באופק ולכן התחלתי להתעניין). ועוד שאלה - איך מניקים עם הנעליים האלו? יש אפשרות להוציא את הבר בלי להוריד את הנעליים? יום טוב לכולם ותודה!

בוקר טוב

מזה מנשא קנגרו? זה בד 7 מטר? אם כן גם לנו יש אותו ולא הסתדרנו איתו ועם הנעליים, למרות שאני מכירה אמא שכן. קנינו מנשא סנגלי קומפניון שעולה כ140 ש"ח בביבי שופ, (אנחנו קנינו אותו ב200!) והוא ממש נח עם הנעליים. הוא לא תומך את הגו כמו הבד אבל יותר טוב מכלום ובהחלט הציל אותנו מפני שאושרי לא אוהב להיות בעגלה. לגבי הנקה גם אני פחדתי מההנקה עם הנעליים. אחרי יום תסתדרו, זה באמת לא משנה כלום, גם בשכיבה מנסים קצת וזהו. לדעתי יותר קל להניק עם הנעליים מאשר עם הגבס. אין ממש אפשרות להוציא את הבר מהנעליים בדגם הזה אבל בכל מקרה הנעליים צריכות להיות על התינוק 23 שעות בהתחלה ולשים אותן זה קצת ניגו'ס בהתחלה ולפחות כמה שבועות צריך שניים כדי לשים אותן. מקוה שעזרתי

nlanxner

New member
נעליים

מנשא קנגורו זה אכן הבד הארוך. מה זה המנשא הזה שהזכרת? ידוע לך אם יש דגם נעליים בו אפשר להוציא את הבר? לא ידעתי שיש כמה דגמים. איך בוחרים בכלל את הנעליים?

לי היה תינוכיס

שגם הוא בד ארוך ולא היה אפשר עם הנעליים. אבל חוץ מזה הוא מנשא נהדר. אז הלכתי איתו בשעות "החופשיות". ולגבי הנקה - לא היה לי שום קושי. עד היום (הוא שנה ו-3) אני מניקה אותו לפנות בוקר כשהוא עם הנעליים. ולא נראה לי שיש מתקן שאפשר להוציא את הבר.

תשובות

מצורף קישור עם המנשא. תוכלו כמובן להשאיל מאיתנו לכמה ימים לראות אם זה נח לכם. אין בארץ דגם שאפשר להוציא ממנו את הנעליים ב"החלקה". זה בר זהב הנמכר בחו"ל. יש ביד שרה בר זהב קצר שנראה לי שצריך בשבילו ברגים כי יש לו חורים. אבל יש שם אחד ארוך בלי חורים, אבל בכל מיקרה הוא יהיה גדול לאוריה בשלב הראשון. כדי לראות למה אני מתכוונת תוכלי לגשת ל- http://www.ketteringsurgical.co.uk/foot/marden/tab.htm יש שם גם תמונה מתחלפת שממש מראים איך זה עובד. יש עם הבר הזה כמה בעיות אם תרצי אפרט. את הנעלים לא בדיוק בוחרים. פרופ' פורת מפנה ל"גפים בק. יובל להתקין את הבר והנעלים. באתר של אושרי כתבתי לפרטי פרטים מה קורה בירושלים. אם תרצי אשמח להבהיר או לדבר בטלפון. מקוה שעזרתי

nlanxner

New member
תודה ועוד שאלה

המון תודה על כל המידע. אני אסתכל באתרים ששלחת לי ואנסה להבין איך זה עובד. לגבי המנשא - יש לנו גם מנשא כזה (אני חושבת) ולא ברור לי איך בדיוק אפשר להכניס את התינוק עם הבר באמצע? בכל מקרה, כשנתקרב למועד החלפת הגבס בנעליים אני אצור איתך קשר טלפוני ואשמח לדבר איתך. אני אנסה גם להתקשר לפני הניתוח (שיהיה ב- 24.3). ושוב - הרבה תודה רבה על העזרה והעידוד!!!

וכנסי ללוח האירועים והוסיפי

הצעת אירוע על מועד הניתוח. ככה נלווה אותך לרגע הגדול.

זה נראה מנשא רגיל

אבל הוא נפתח לגמרי, כמו חיתול כזה. כך פשוט משחילים את המנשא בין הרגלים. פעם הבאה שיבוא אלינו מישהו עם מצלמה דיגיטלית אצלם...

nlanxner

New member
מנשא

הבנתי. תודה רבה. ראיתי שבמנשא קנגורו יש אפשרות לשים את התינוק גם בלי להשחיל את הבד בין שתי הרגליים אז נראה לי שננסה את זה ואם זה לא ילך אז באמת ננסה את המנשא שאת מדברת עליו. יום טוב ושוב המון תודה!

תוכלי להסביר איך

זה הולך בגנגרו? אני מעדיפה את המנשא הזה מהמנשא סנגלי ופשוט לא הצלחתי להשתמש בו.

למעלה