נעליים...

נעליים...

אני יודעת שלרובכן זה ממש לא רלוונטי, אבל מי מכן שמוכנה להפוך עולמות כדי שיהיו לה את הנעליים הכי מושלמות בחתונה- כמוני
יש לי את התשובה... אתמול הסתובבתי עם חברה שלי שבמקור מראשון (אבל לומדת בבאר שבע) לקנות סנדלים לחתונה של חברה. (היא לא מצאה סנדלים מתאימים בכל ראשון) מן הסתם כי היו לה בקשות- עקב גבוה אבל לא מדי... רצועות דקות אבל לא מדי, וכו´ בקיצור לקחתי אותה למוסד באר שבעי ידוע (פה אתי אמורה להסכים איתי...) ששמו ידוע כבר במרכז אצל אנשים ששרתו בבאר שבע או למדו (ואם לא, אז הם לא הסתובבו במעגלים הנכונים
). שמו הוא "בנצי הרצען". בקיצור- אכן מצאנו לה זוג סנדלים מדליק, במין צבע זהב כסוף, סקסי לאללה ולא תאמינו למחיר... 99 ש"ח! (כן, ככה זה שעוברים את מעבר הגבול בקרית גת). ובכן זה לא הסיפור כולו, אני עומדת שם מול הקופה ומספרת לחברתי שאני חייבת למצוא תיק בצבע...( כמובן פוקסיה
) כדי לשים את כל הדברים החשובים שילוו אותי באותו יום. ואז בנצי פותח את פיו ואומר: "את יודעת שאני עושה נעליים מכל עור ובכל צבע שתרצי" ואני מקשה...: "בכל דוגמא?" והוא עונה "כמובן, את גם יכולה להביא לי זוג שאת אוהבת ואני אעתיק לך אותם אחד לאחד". ואני כתגובה... מחזיקה את הראש חזק ואומרת לעצמי ולחברתי "ואני נסעתי עד תל- אביב..." אבל בנות- זה לא מה שישבור אותי... אני מתכוונת ללכת אליו לעשות עוד זוג "ספר" כך שאם אחד יקרע (איזה תרוץ נפלא) יהייה לי השני... ודרך אגב, הוא עושה כל מוצר נלווה מעור כמו תיקים חגורות וכל מה שעולה בראשכם. ובנוסף, אם אתם מחפשים ריהוט מדהים שעולה במרכז המון המון כסף, יש לו גם חנות רהיטים מדהימה וכמובן במחירים נמוכים בהרבה יותר. אז זהו- כל מי שמעוניינת- אני מוכנה לעשות טיולים מודרכים

שושקה@

New member
וואי, איזו נוסטלגיה...

הב שלו גם למד איתי ביסודי והיה מה-זה חתיך... (בחיי) אני חושבת שיש לי בבית עוד איזה זוג או שניים משם.

אתי@

New member
נשמע אטרקטיבי ביותר ../images/Emo45.gif

הבעיה היא שצריך להגיע לבאר שבע לפחות פעמיים בשביל להזמין אצלו נעליים או כל דבר אחר... בעסה

אין לי בעיה להסביר לכל אחת/אחד

בנפרד... בעקרון הוא נמצא ברחוב החלוץ מול פנינה
נוספת בבאר שבע- "גלידה באר שבע". ואני אשמח ללוות כל אחת שתהייה מעוניינת, כמובן במידת האפשר! ואתי@, לא נורא... תבואי לבקר אותי ואת רועי פעמיים נעשה לכם good time

אתי@

New member
תודה דארלינג ../images/Emo23.gif

אוי, כמה שהייתי רוצה עוד יום בשבוע...
או לפחות חודש נוסף עד החתונה... אם אני לא אמצא נעליים ביפו, אז אני אחשוב על הרעיון.

למעלה