נעליים

simchamiryam

New member
נעליים

שלום לכולם לפני שבוע היינו בהדסה פרופ' פורת אמר שהתנועה והגמישות של הרגלים מצוינות ! קנינו לשמחה מרים נעלי צעד ראשון מידה 18 (באמת הכי קטן שהיה) היא אוהבת אותם ומסתדרת די טוב, אבל הם די גדולות עליה, נראה לי ש 17 היה לה יותר טוב, המוכרת בחנות (גלי) אמרה שככה זה צריך להיות אבל המטפלת שלה אומרת שלדעתה זה קצת גדול מדי והיא גוררת את הרגליים. אני לא בטוחה בקשר לזה, היא ממשיכה ללכת הרבה, אני לא יודעת אם היא גוררת או לא. מה לעשות?? יונה

טאניוש

New member
הייתי מורידה אותן בבית

שבבית תילך יחפה. בחוץ אין הרבה מה לעשות אם אין מידע קטנה יותר.

תסרגי לה נעלי בית מצמר 100% כבשים

או חיה אחרת, משהו קשה כזה. חוט עבה מאוד ושתלך עם זה. זה ככה מהשרוול. מה עם הנעליים לתינוקות שאין להן ממש מידות רק S MS L? יש כאלו בבזאר שטראוס ובעוד הרבבה חנויות. בבית היא בלי נעליים נכון? הגודל של הנעליים (נעלי הליכה) של אושרי בין חצי ס"מ לס"מ בין הבוהן לקצה הנעל. איך אצל שמחה מרים?

simchamiryam

New member
נעליים ב'

בבית בדרך כלל בלי אל אצל המטפלת רוב הזמן עם לי אין בעיה שהיא תלך גם בחוץ בלי לאו מצב הגשמים... פורת אמר שזה לא טוב ללכת הרבה בלי נעליים על קרקע מוצקה, אבל אני שמעתע אולי זה יותר ברפואה טבעית שזה מאד בריא. מישהו שמע על כך? לגבי הרווח אני יבדוק נראה לי שזה גם משהו כזה, עכשיו גם שמתי לה ספידה ונראה לי שהיא מסתדרת. תודה יונה

למעלה