נעליים

לגין

New member
נעליים

משהו יודע איפה אפשר לקנות נעלי קפוארה בדחיפות ????

gordi0075000

New member
אני לא רוצה להשמע מתנשא אבל...

לפי מה ששמעתי אין ממש "נעלי קפואירה"... אלה פשוט נעליים קלות... אצלנו הרבה אנשים מתאמנים גם עם סניקרס, או סתם נעליים דקות... אפשר פשוט ללכת לחנות נעליים ולקנות זוג נעליים קלות שנוח איתן...

ailag

New member
ולא לשכוח לבדוק אותן בחנות

ממש הייתי מנסה נגצ'יבה בחנות כדי לוודא שהסוליות לא מפריעות.

Kalimac

New member
קפוארה עושים יחפים!

עם כל הפצעים היבלות שבאות עם זה!

ToryMaster

New member
איש אחד

הסביר לי פעם שהרבה אנשים בהתחלה מתאמנים עם נעליים, עד שהם מתחזקים או מתרגלים, מוכר?

Kalimac

New member
הכוונה הייתה

לאנשים (מקומיים, לרוב) שכואב להם מדי. אבל מה, להתאמן עם נעליים לא מתרגל שום דבר חוץ מלהתאמן עם נעליים - זה לא מחזק שום דבר חוץ מאת הצורך לא להוריד אותן אח"כ מאחר שכף הרגל לא מתרגלת לחיכוך/שפשוף.

ToryMaster

New member
הו אני לא יודעת

ברגע שהתרגלתי לרוץ עם נעליים ראויות לא הייתה לי בעיה לרוץ גם יחפה.

אגב גאטו, לא יודעת אם שמת לב

אבל היום בהודה של המתחילים מישהי הייתה עם נעל אחת. מי היה מאמין שבאמת לוקחים אותך ברצינות

Kalimac

New member
אני מחלחל לעמקי נשמתם של אנשים ../images/Emo3.gif

מילתי דבר קודש!!! סתאאאם... זה היה משעשע למען האמת.

באמת שזה גרם לי להתרגשות קטנה.

כמעט הייתה לי לחלוחית בזווית העין. (ואז טרטר עשה משהו מצחיק ושכחתי מזה
)

ToryMaster

New member
את מצחיקה אותי

ברור שהוא עשה משהו מצחיק
[כמו לזרוק עלי אנשים
]

BUSHMILLS 1

New member
אני הבנתי משהו אחר

אני הבנתי משהו אחר... שיצא מן ''חוק'' כזה באבאדה...שעכשיו אסור להתאמן עם שתי נעליים ואם יש רגל פצועה אז שמים נעל רק על רגל אחת... זה רק מה ששמעתי ודווקא הרבה עושים את זה בזמן האחרון...גרדואדו ומעלה.. עד כמה שזה תופס אני לא בטוח ב100%

ToryMaster

New member
נראה לי שזה היה מכוון אלי?

מצחיק אותי לחשוב על "חוקים", לפחות בבאדה, כי הרושם שלי הוא של מנהגים בעיקר, שפשוט אנשים מכבדים, בין אם מתוך קבלה אמיתית מהלב או בגלל שהם לא רוצים שיזעפו עליהם.

BUSHMILLS 1

New member
בגלל זה כתבתי

רת המילה חוק..במרכאות..''חוק''.. לא מצאתי מילה אחרת....זה יותר עיניין של מסורת... לדעתי מאותה סיבה שבהודה כולם צריכים להיות עם לבן.. מן קטע מסורתי כזה..

ailag

New member
למה אסור?

שכל אחד יעשה מה שבא לו. אם הוא עושה קפוארה מעולה אבל עם נעליים, מה רע? כשניסיתי נעליים זה היה לי פחות נוח, כך שאם הייתי ממשיכה איתן מי שהיה סובל זו רק אני. אני לא רואה שום יתרון לא הוגן בהודה לבעלי נעליים (אלא אם מישהו מחפש להכאיב יותר בבעיטות) אז שיהנו להם..

jennie 00

New member
חחחחח

מה זה
נראה לך באמת... כל אחד עושה מה שנוח לו והאמת שלא נראה לי כזה שיא הנוחות להתאמן עם נעליים אני אישית מתאמנת עם נעליים אגד רק בחורף כי אני סובלת מהקור בחורף

למעלה