נעלים עם בר

בא לכם סנדלים במקום נעליים?

אז יש חיה כזאת. יש לי גם פרטים איך להשיג אותם. פיתוח חדש של פונזטי וג'ון מיטשל. יש תמונה בגלריה. גם בר קל וגם סנדלים מאווררים. חבל שלא כתבו על זה קודם בפורום ביהו. בקרוב נפרסם את הפרטים על היצרן והדרך ליצור איתו קשר באתר של אושרי. אני ממש ממליצה ליצור קשר עם מי שמספק לכם את הנעליים והבר ולידע אותו על האופציה הנהדרת הזו.

נעלים עם בר

אני לא מבין למה לא בונים נעליים רק עם רצועות סקוטץ', כל ערב אנחנו מסתבכים עם רצועת העור ועם השרוכים, כמובן שכנען כבר למד לפתוח את השרוכים ואנחנו צריכים לקשור קשר כפול. במקום זה אפשר להכין נעליים עם רצועות סקוטץ', כאלו שהילד לא יוכל לפתוח (עם סגירה כלשי בסוף) הדבר יכול להקל מאוד על הילד ועל הוריו, אם למישהו יש כתובת של חברה העוסקת בפיתוחים כאלו נשמח לדבר איתם.

רעיון מצויין... ואני בכלל לא מבינה

למה צריך נעליים מיוחדות? הרי הקטע הוא לשמור על הזווית ואת זה אפשר להשיג עם נעליים רגילות לפעוטות (שהן תמיד אורטופדיות וטובות לרגל). הרופא שלנו אמר שבפעם הבאה שנצטרך להחליף (ככל הנראה עוד חודשיים) נוכל לחבר נעליים רגילות. זו תהיה גם הקלה כלכלית משמעותית (180 ש"ח במקום 280 ש"ח) וגם נוכל ככל הנראה לחבר סנדל (כי סנדלי הפעוטות הם סגורים וקשיחים מאחור כמו שצריך).

אריאל אנא כנס להודעה שפתחתי על

הסנדלים. באתר של אושרי בעידכונים ובסעיף הנעליים תוכל למצא פרטים על איפה לקנות אותם.

זה כן, אבל אריאל רצה סקוטש ../images/Emo13.gif

ואת הנעל המושלמת היה אפשר לייצר רק בשיתוף של הורים...

תשובה לאמא של כדור

קודם כל סליחה על פרק הזמן הארוך שלקח לי לענות לך, כנען היום בן 10 חודשים ואנחנו מטופלים בבי"ח העמק בעפולה אצל ד"ר בור.

תודה רבה

חשבתי שאולי יש עוש מישהו בארץ שאומר לשים את הנעליים עד גיל כזה חוץ מד"ר בור. יש לכם מזל גדול... בקרוב אשאל שאלות על נושא הזמן עם הנעליים אשמח אם תוכל להשיב. יום טוב עידית

נראה טוב

ותקראי מה שכתבתי בתשובה לאריאל. מקווה שבפעם הבאה נוכל לקנות סנדל רגיל לפעוטות ולחבר לבר. ומקווה שזו תהיה הנעל הקשורה האחרונה

הלווו אש"ת

נראה לי שאם היה אפשר לחבר כל נעל אז היו אומרים את זה, לא נראה לי שיש לפונזטי או כל רופא אחר סיבה להתעקש על נעליים ספציפיות. לא יודעת, אולי כדאי לשאול את פונזטי. מצרפת כאן קובץ על היתרונות והחסרונות שצרפצי קודם, רק עם התייחסות לסנדלים.

לא יודעת... עובדה שהרופא שלי

אמר שאפשר. אולי זה רק מגיל מסויים אחרי שהתיקון כבר מקובע. אני אשאל אותו בביקור הבא. (וחיברתי את שתי הודעות הנעליים יחד כי יש להן דיון משותף)

למעלה