נעלי בית - האם זה פריט אופנה?

קשכפית

New member
נעלי בית - האם זה פריט אופנה?

אני חושבת שכן. גם לזה יש אופנות וקצת בשביל החיוך והמצברוח חשיפה: נעלי הבית החדשות שלי. תגידו מה שתגידו זה די מצחיק. נ.ב. הרגליים שלי לא באמת כאלה עקומות
זה בשביל המצגת... לילה טוב מיאו

Green Peas

New member
אי אפשר לקרוא לזה ממש פריט אופנתי...

אם כי הוא באמת סוג של טרנד כמו שהצגת את זה. צריך לחשוב על זה ככה: כל מי שתמיד ביקר אצל הסבים והסבתות מתישהו נתקל בנעלי בית חומות עד הקרסול עם ריצרץ' באמצע נכון?

קשכפית

New member
טוב קצת חוש הומור לא הרג אף אחד

לא מכירה נעלי בית חומות עם ריצרץ מכירה את המשובצות של נעלי דפנה ואפילו יש לי כאלו בסתר.

Green Peas

New member
לא באתי בנימה של תקיפה

להפך, גם התבדחתי על נעלי בית ישנות. בכל אופן, סליחה אם הטון של ההודעה נשמע תוקפני.

קשכפית

New member
כזה

דמות אישה יושבת עם הגב, נוגעת בירח ומסביבה עוד אלמנטים של הבריאה שמש, קשת, מים כוכבים. לקחתי את הרעיון מציור שראיתי בספר של אומנות קלטית, המסר של הציור היה משהוא כמו the apriceation for the 4 elemnts of creation סליחה על טעויות הכתיב שיש לי מן הסתם באנגלית.

ברור שיש אופנה של נעלי בית

כל שנה יש טרנדים אחרים כמו אלה החדשים שלי היה לי הם ורודים וחמודים עם פרווה בפנים ורק 30 ש"ח אני נהנת מהם מאוד. מי שלא הולכת עם נעלי בית חמודות ממש מפסידה חלק מהכיף של החורף. חוץ מזה באופן כללי בנושא אופנת בית, יש אופנות וזה כיף ללכת עם בגדי בית יפים ולא רק סמרטוטים שכבר פאדיחות ללבוש בחוץ.

דינוסיק

New member
מקסימות

אני מעדיפה כאלו שאפשר להוריד בקלות מהרגל. היו לי נעלי חזרזיר (מפו הדוב) מקסימות אך גם הכלב שלי פיתח אליהן חיבה מיוחדת.

מסכימה

גם בבית צריך להתלבש יפה. פעם מזמן היו לי בגדי בית כמו שאת אומרת, של "דברים שכבר פדיחה ללבוש בחוץ" והיום שניתי את זה וקניתי לי טריינינגים יפים ואכותיים לבית. מה יש, אסור להיות יפה גם בבית?

למעלה