נעלי ג'ון מיטשל

נעלי ג'ון מיטשל

שלום לכולם,
אנחנו חדשים כאן וגם עניין הקלאבפוט.אנחנו צריכים לקנות נעלי ג'ון מיטשל לילד בן חודשיים ואין לנו מושג היכן ניתן לקנות או לשאול אותם.
נשמח לעזרה בכלל בנושא הזה ובמיוחד בפרטים לגבי הנעליים (היכן,מחיר וכו').
תודה רבה מראש,
איציק וראומה

נועית37

New member
ברוכים הבאים

ערב טוב איציק וראומה,

ברוכים הבאים, אני נועה, אמא ליואב בן השנתיים וחצי. משתמשים בג'ון מיטשל ומרוצים מאד מאד מאד....

את הנעליים - קונים דרך האתר של החברה (החברה יושבת בקנדה/ארה"ב) MD אורטופדיק. גם ע"י הסבר כיצד למלא את הטופס - אתם ממלאים, שולחים וכעבור כמה ימים מקבלים את הנעליים שנשלחות בהתאם למדידות שאתם מבצעים בבית.

פשוט, קל ו... הכי זול! נכון להיום, לפי הסקרים האחרונים - הנעליים הללו זולות יותר מהאלפא-פלקס ומהדניס בראון שנמצאות כיום בשימוש בשוק.

יכול להיות, שלצורך התחלה ועל מנת להתנסות - בקשו כאן או בפייסבוק מישהו שישאיל לכם נעליים (בד"כ מידה 0) ותראו איך זה הולך. העניין הוא שצריך בר שזה לרוב קצת יותר קשה להשיג (כי רוב ההורים שיש להם עוד נעליים במידות האלו - עדיין משתמשים בבר)

לנו יש מתאם מיוחד לבר של הדובס - אותו צריך להזמין יחד עם הנעליים. את הבר עצמו - אפשר להזמין דרך משה היבואן.

אנחנו כאן לא שאלה, אם אתם מעוניינים ביותר מידע - אתם יכולים לפנות אלי גם בפרטי.

בהצלחה

נועה

taliy3

New member
נעלי אלפא

ערב טוב ,
אני רכשתי אתמול נעלי אלפא והן קצת מסובכות האם המוט שלהן יתאים גם לנעלי גון מיטשל ? בתי בת חודשיים ובוכה מהן המון

נועית37

New member
שבוע טוב

הי טליה,

הצטערתי לשמוע על הבכי של ביתך. זה אף פעם לא נעים לשמוע את התינוק הקטן שלך בוכה במיוחד כשאתה לא בדיוק יודע איך לעזור לו ) :.

ממליצה לבדוק האם לא מתפתחים פצעי לחץ להוריד מידי פעם ולהציץ...יכול להיות שהבכי נובע מהסתגלות וכרגע כבר הרבה יותר רגוע אצלכם ( : (

ולגבי השאלה שלך: אם קניתם מוט של דובס אז אתם יכולים להזמין מהחברה של הג'ון מיטשל מתאם למוט ואז הכל בסדר... אני הייתי שואלת את אברהם (כך קוראים לו אם אני לא טועה - ממרום שנתיים וחצי כבר מספיקים לשכוח ( :) מייבא נעלי האלפא וזה שמכר לנו את הדובס...

חג שמח ותעדכני...

נועה

למעלה