נעלי הבית של רוני....

נעלי הבית של רוני....

נכנסתי לחדר שלה בשקט, היא היתה ערה, הראיתי לה את הנעלי בית ושמתי לה על הרגליים. היא הסתכלה עליהן ושאלה "אמא, איפה הפרח?" הבטחתי לה שאכין לה פרחים לנעלי הבית.... וזהו- נרדמה. אז הנה תמונה של נעלי הבית החדשות של רוני. מחר נכין להן פרחים (רגע, עכשיו זה כבר מחר לא? נראה לי שכדאי להתחיל לעבוד...)

שרונאל

New member
קשת הם יפיפיות כל הכבוד על החריצות

האם הפתח יצא כפי שתכננת? הן עשויות ממרינו? האם הן התכווצו לך? בכמה אחוזים בערך? היום (אתמול) ניסיתי להכין נעלי בית בשיטת המגפיים המחוברים. השתמשתי בשוטלנד במשטח וניראה לי שהוא בכלל לא התכווץ... ניראה לי שזה לא בסדר אני אנסה להכין שוב.

בערך כפי שתכננתי...

בכיוון הכללי - כן אבל רק בכיוון הכללי. גם לא יצאה לי גזירה אחידה. בפעם הבאה אחכה לאריאל שיגזור איתי. אני לא טובה בדיוקים האלו. לגבי הכיווץ- היום סימה הביאה לי שבלונה לנעלים במידה 41, השבלונה הזו שימשה אותי לנעלי בית של רוני... (יצא מידה 30 - שתי מידות יותר גדול ממה שהיא עכשיו כי אני לא רוצה צמוד) החישוב שלי הוא כזה- אני רוצה שהתוצאה הסופית תהיה X סנטימטרים? אז אני מכינה שבלונה של X+0.5X (אם אני רוצה להכין לאריאל נעל בית באורך של 30 ס"מ אני צריכה להכין לכל נעל שבלונה באורך 45 ס"מ...) מנסיוני (אולי כל מכונה מכווצת שונה...) במכונת כביסה הכל מתכווץ בשליש מגודל השבלונה. לגבי השוטלנד- היום בפעם הראשונה ניסיתי לכווץ שוטלנד במכונת כביסה (את הפרח מהסדנא) ואם בהתחלה חשבתי שהוא טיפה התכווץ אז כבר הגעתי למסקנה שהוא בכלל לא התכווץ ושהמכונה לא משפיעה עליו.

rachel1234

New member
מישוגעתתתתתתת..לכי לי שון כבר :))

תשאירי את הפרחים למחר..תלבדי יחד איתה.

ענ2ת

New member
איזה חומד

יצאו לך מקסימים הצבע האדום שלהם מהמם והגזרה יצאה לך יפה מאוד איך עשית אותם בשעה כל כך מאוחרת??????? להצדיע לחריצות שלך

smady a

New member
רוני תתחדשי מותק.קשת הן בעובי

של החומות? צבע משגעעעעעעעעע

לא.... הן 7 שכבות

וגם אחרי כיווץ במכונת כביסה אז יש עליהן יופי של עובי. עכשיו הן כבר עם עלים ופרח.... כשיתייבשו אעלה תמונה אם לא נמאס לכן.....

למעלה