נעלי טרום הליכה

batelav

New member
נעלי טרום הליכה

אתמול היינו בקניון ורצינו לרכוש נעלי אלפנט לעמית ולא מצאנו מידה מתאימה {18} לא מייצרים לבנים רק לבנות. האמת וכמעט לקחנו נעליים ורודות בשבילו אבל שמנו לב שעמית גם עם הנעל עומד על הצד החיצוני, אשמח לשמוע תגובה בעניין, לפי דר' בור זה ממש לא מטריד אותו אבל אותי זה כן עמית לא מעביר משקל לרגל שמאל וכאשר הוא עושה זאת אז יש נטיה של הרגל לצידה החיצוני ולפי דעתי הוא פשוט יתרגל לדרוך עלייה ככה , אין איזשהו סד לרגל או טיפול שמישהו שמע ואיפה כדי לרכוש נעליים בשבילו {אנחנו מאזור הקריות}.

sigis7

New member
נעלי אלפנטן

מיוצרות לשני המינים מן המידה הקטנה ביותר.בכל אופן בירושלים לכל ילדי רכשתי כנעל ראשונה נעל של אלפנטן. בכל מקרה, כמה זמן הוא כבר הולך יציב שאתם רוצים לקנות נעלים?בגלל חוויות הילדות שלי ומתוך שיחות עבר עם רופאי הילדים שלי,מה שהמליצו לנו תמיד היה לתת לילד 3 חודשים ללכת יחף או עם גרב שלא מחליקה בחורף.

טאניוש

New member
לנו נאמר מיד לנעול נעלי צעד ראשון

כשהתחיל רק לעמוד ולעשות צעדים ראשונים. אכן כדי לחזק את השרירים צריך לתת לילד ללכת יחף כמה שיותר, אך זה נכון רק עבור כף רגל שלא צריכה תיקון, לפחות כך הבנתי. מצטרפת להמלצה על אלפנטן. רק שימו לב- לא נעלי טרום הליכה, נעלי צעד ראשון (עם תמיכה בעקב וסוליה גמישה). אף פעם לא הבנתי למה צריך נעלי טרום הליכה.

כפי שכתביבעבר...

גם לתמיר היה את צורת ההליכה הזאת, אבל עם ביסוס ההליכה , זה משתפר... בכל מקרה, הנעל , כך הרגשנו, סייעה לו לשמירה על התנוחה הנכונה של הרגל, חשוב, כך אמר הרופא, ל"כסות" את הקרסול כלומר שהנעל תתפוס את כולו, לא כמו סניקרס וכד'... מה עם נעלי נמרוד?, שילב בייבי וכד'?, אולי מחירים יקרים אבל מה לא עושים למענם, במיוד בצעד ראשון עדכנו מה עשיתם שיהיה חג שמח אורית

batelav

New member
לעת עתה החלטתי

לא לקנות נעליים ותודה על האינפורמציה לגבי נעלי טרום הליכה וצעד ראשון באמת שמתי לב שנעלי טרום הליכה לא קשיחות בחלקה העליון נחכה חודש ואז נחליט מחדש לפי הרופא לא חייב בכלל לקנות נעליים הם לא תורמות לעמידה נכונה אז נחכה וגם שהרגל תגדל קצת לפחות למידה 19 כי 18 אין. יום טוב סמדר.

למעלה