נעלי נוחות

ספונית

New member
נעלי נוחות

איזה חברות ממש טובות אתן מכירות שהן נעליי מזל=גם יפות גם נוחות גם בריאות..

קשכפית

New member
ונזכרתי גם ב...

את הפירמה הזו מוכרים בחנות "בהונות" בשנקין נוח וגם יקר.

../images/Emo207.gif זקוקה לעזרה בחיפוש אחר נעליים../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

טוב, יש מצב שמה שאני מחפשת קיים רק בעולם החלומות, אבל העניין הוא כזה: אני גבוהה למדי ועקב כך אני לא יכולה (או יותר נכון, לא רוצה) ללכת עם עקבים גבוהים. לכן, אני מחפשת נעליים/סנדלים בעלי עקב של גג 2.5 ס"מ, אבל שלא יראו שטוחות, כלומר שכף הרגל לא תראה ארוכה כמו של סוס ושהנעל תיתן טיפונת גובה, אבל שלא יגביה אותי מדי (עד כה, קאפיש?). לא אכפת לי אם הנעל תהיה חצי סגורה כמו נעל סירה, או סנדל טיפונת גבוה, העיקר שלא אראה גבוהה מדי ותהיה לי את הטיפונת סקסיות שנעל עקב מספקת. ראיתי נעלי קולר מדהימות (כאלה עם פס שיושב מקדימה על הקרסול) אבל כמובן עם עקב בגובה של יאק אפגני. בא לי על משהו כזה, או דומה... אם ישנן המלצות היכן להשיג את נעל חלומותיי, אשמח מאוד!!

קשכפית

New member
את מתכוונת נגיד כזה סיגנון?

של פתוח ועקב נמוך? מה המידה שלך אגב?

קשכפית

New member
את מתכוונת נגיד כזה סיגנון?

של פתוח ועקב נמוך? מה המידה שלך אגב?

אפשרי גם משהו בסגנון

אבל על קצת עקב ואולי איזה דוגמה מעניינת מקדימה (ואם יש משהו בסגנון קולר אז עוד יותר טוב)... אני מידה 42... (גבוהה, אמרתי)

קשכפית

New member
לפי מה שאת מתארת זה נשמע לי

שיש מצב שתמצאי ברשת "אנטילופ" כמו שרשמתי קודם דברים שתאהבי, כי יש להם כל מיני וריאציות על הסגנון הזה כמו בתמונה. עקב כזה של נראה לי 3 ס"מ לא יותר. למה שלא תציצי להם בחלון?

למעלה