נעלי סירה

• פותח הנושא sls4
  • פורסם בתאריך

sls4

New member
נעלי סירה

הי, קניתי נעלי עקב והבעיה היא שהן קצת גדולות עלי, גם עם ספידה. יש משהו לעשות כדי שיהיה יותר נוח ללכת איתן?
-מידה קטנה יותר לא מתאימה.

trilliane

Well-known member
מנהל
לקחת לסנדלר ולהתייעץ במקום. ספידה עבה יותר / ספוגים שמדביקים

יש דרכים שונות לסתום רווחים מיותרים ולצמצם נפח וסנדלרים מחזיקים מוצרים שנועדו במיוחד לשם כך.

אם אלה נעליים שניתן לנעול עם גרביים, גם גרב עבה יותר יכול לעזור, ויש גם "עקביות", גרביים לכף הרגל בלבד (מניילון או מכותנה):
https://lh3.googleusercontent.com/-...O-T5fWemhAs/s640/blogger-image-1369503690.jpg

sls4

New member
מרחיבים?

איך זה נראה? אני לא בטוחה שיש את זה לסנדלר שלי, יש את בחנויות נעליים?
וגרביים לא עוזרות..

trilliane

Well-known member
מנהל
הא?
לא כתבתי מרחיבים...
מרחיבים כשהנעל צרה מדי

והבנתי שהבעיה שלך הפוכה. נראה לי שלא הבנת אותי... בכל מקרה אני לא יודעת מה הבעיה בנעליים, היכן הן רחבות לך, זה לא משהו שאפשר לפתור בהתכתבות. שוב, סנדלר הוא איש מקצוע, יש לו כל הציוד הדרוש ואם אין לו פתרונות נסי סנדלר אחר. לא אמור להיות משהו בחנות נעליים שאין אצל סנדלר, להפך.

trilliane

Well-known member
מנהל
אגב, עברתי היום בסניף רשת פארם ויש בו מגוון מוצרים לנעל /רגל

כולל של רפידות סיליקון ומדבקות להדביק בכל מיני חלקים של הנעל... חלקן נגד שפשופים או לתמיכה, אבל הן כמובן תופסות לא מעט נפח. הסיבה שבכל זאת הייתי ניגשת לסנדלר היא שהמוצרים האלה לא כ"כ זולים וחבל להשקיע במוצר שלא יתאים (ואחרי הפתיחה והניסיון כמובן לא ניתן להחזיר). סנדלר טוב הוא איש מקצוע שיכול "לאבחן" את הבעיה ולהציע פתרונות רלוונטיים שיתאימו לה, לחומר ולמבנה הנעל וכמובן לכף הרגל.

למעלה