נעלי ספינינג למכירה

קרן22222

New member
נעלי ספינינג למכירה

ברשותי נעלי ספיניג מידה 42 של דגם ספשלייזד. הנעליים חדשות לגמרי, נמכרות כי איני עושה הרבה ספינינג כך שנעליים רגילות בהחלט מספיקות לי. הן נקנו לי במתנה ליום הולדת. כל המעוניין, שישלח לי מסר עם הטל'/מייל שלו ואצור עימו קשר. המחיר הוא מציאה- רק 300 שח וזה כולל את האבזם שתקוע בסוליה שרק הוא לבד עולה 80 ח. הנעליים חדשות מהחנות ומאוד מאוד אכותיות נשתמע

יקירתי, כמה פעמים אפשר להציע נעליים??

זה לא פורום קנייה /מכירה.... הבנו את הרעיון הכללי, אין צורך לכתוב כל שבוע אותה הודעה, זה מציק! אם נשמע על מישהו שמעוניין, נפנה אותו אליך.

קרן22222

New member
ל- יצירות מתוקות

תסלחי לי אבל אני לא יודעת מה הבעיה שלך. בסך הכל רציתי להקפיץ את ההודעה שלי שהלכה לה לאיבוד בין כל ההודעות החדשות אך בגלל שאיני בטוחה אם ניתן בכלל להקפיץ את ההודעה על מנת שתופיע שוב בהתחלה אז רשמתי את ההודעה בשנית. בגלל זה את הופכתאותי למציקה? - מה בדיוק מציק בזה? מה, שלחתי לך מסרים חוזרים ונשנים ללא הפסקה? שאלתי שאלות מטרידות חזור ושנית? עייפתי אותך בסיפורים משעממים? בלבלתי לך את המח עם שאלות מטופשות? אם את לא רוצה אז אל תתיחסי להודעה, דפדפי הלאה או שבכלל אל תפתחי אותה. ואל תעשי טובות.

Tami661

New member
קרן, למה את מתעצבנת? יצירות מתוקות לגמרי

צודקת - 'קצת' הגזמת משום שזו פעם רביעית שאת מציעה כאן את הנעליים הללו תוך חודש. אין מה להשוות להזמנת מדריכים להחלפות... האגרסיביות שלך מיותרת וההמלצה שלי היא שפשוט תכניסי מודעה ללוח הפורום (הקליקי בסרגל למעלה על 'לוחות' ואתרי את הקטיגוריה המתאימה) ושתהיה לכולנו שבת רגועה ונעימה

Tami661

New member
אגב, לא איכפת לי לנסח ולהדפיס מודעה שאתלה

אצלנו במכון כך שאולי אם מישהו מעוניין הוא יוכל לפנות אלייך ישירות (לצורך העניין, תצטרכי להעביר לי את מספר הנייד שלך במסר)

השם זה ליאת, ותירגעי...

לא אכנס איתך לוויכוח מטופש...מיותר בעיניי להשקיע בזה אנרגיה. ואת האנרגיה שלך כדאי שתשקיעי במכירת הנעליים החדשות שלך במקומות שתצליחי למכור אותם...

קרן22222

New member
אז ככה..........

.תמי- ראשית אני רוצה לומר תודה רבה על ההצעה לפרסם את מס' הטל' שלי במכון בו את עובדת. דבר נוסף, לא ידעתי בכלל שקיימת אופציה לפרסם את מודעתי בלוח מודעות שבפורום ולכן תודה על שהפנת את תשומת ליבי לכך. זאת הגישה שלה ציפיתי לקבל מחברי הפורום- קצת סיוע, הכוונה- לא עולה כגסף. שנית, אני לא מתעצבנת על שום דבר,. נהפוכו. אם הייתי מתעצבנת לא הייתי רושמת את מה שרשמתי, עצם ההתיחסות שלי להערה ה"מציקה של יצירות מתוקות רק הוכיחה כי אני מסתלבטת על הערה המיותרת שלה. ובאשר לתגובה שלה על מה שרשמתי לה- לא שווה בכלל התיחסות. עצם הרצון שלה לנסות ולהחזיר לי, (היא נסחה את דבריה בצורהכזו שנראה כאילו שהיא מנסה לעקוץ ) רק מוכיחה שאכן לא היה לה נעים לקרוא את שכתבתי לה, שזה עשה לה משהו אחרת לא היתה מנסה להחזיר לי. יצירות מתוקות- אל תטרחי להשיב על ההודעה הזו, כל מילה תהיה מיותרת. ושוב תודה לתמי.

הזוי ../images/Emo122.gif מה שתגידי, לא אטרח להשיב.

לא מבינה איך נכנסתי לזה בכלל... לרגע מרגישה שחזרתי לתיכון
עייפת אותי...

a d i r i m

New member
הרבה זמן לא ביקרתי..... איזה בום

אהלן חבר'ה, הרבה זמן לא ביקרתי בפורום (מה לעשות.....פניתי למסלול אחר בחיים). היום בא לי פתאום להיזכר בימים טובים, נכנסתי לפורום, ואלה המודעות שאני קורא.... מה קורה פה תמי? אני מקווה שזה רק מקרה שאני נכנס לפורום אחרי הרבה זמן ואלה סוג ההודעות שאני קורא בראש..... שבוע טוב לכולם, אדירים

Tami661

New member
מה הבעיה לדפדף קצת אחורה ולדעת

אם זה מקרה או לא? בהצלחה במסלול האחר שלך בחיים

למעלה