נעלי סקי - העיקר הנוחיות

Loppy

New member
נעלי סקי - העיקר הנוחיות

אין ספק שאחד התנאים לחופשת סקי מוצלחת הוא נעלי סקי נוחות: מה שלא היה לי בפעם האחרונה - והתוצאות היו בברכיים כמה שבועות אחרי זה... אז איך מתאימים נעלי סקי? יש רעיונות? בכתבה שמצאתי באתר של חברת ציוד הסקי "סקי-פס" יש את כל התשובות! (כולל פרסום וקרדיט מלא לחברת הנעליים נורדיקה...
) אז...אוקיי, יש כתבה על נעלי סקי - טוב מאוד! אני על משפט אחד הייתי בהלם: "לגבי הגרביים -מומלץ למדוד נעלי-סרקי חדשות דווקא עם גרביים דקות"
טוב, אז מסתבר שכל הנידנודים שעשו לי האנשים בהשכרת נעליים בקלאב-מד בשנה שעברה היו שטויות! (הרי אני, כשאני לא בסקי - רק גרביים דקות) אז הנה לכם לינק לכתבה!

xsnow

New member
לגבי נורדיקה ...

לא ו ל-א ! אני דבר ראשון לא ממליץ על נעלי סקי של נורדיקה ... יש לי עבר היסטורי דיי רע איתן, ואני מדבר על הדגמים התחרותיים. קודם כל, נעלי נורדיקה ידועות בתור בעליים "קשות" מאוד, שמותאמות לאנשים חזקים מאוד. אני מאוד אשמח להמליץ על 2 חברות שכל נעל שהן מייצרות, פשוט מעולות !!! ושוב, אני מציין לדעתי ומתוך נסיוני הרב. החברה הראשונה היא חברת הנעליים "טכניקה".. ביחוד את הנעלים התחורותיות של החברה אני זוכר לטובה. נעל רכה, נוחה בצורה בלתי רגילה - גם להליכה איתה. הרגל לא קופאת בתוך הנעל, והיא ממש לא מאכזבת (מה שקרה בנורדיקה). חברה שנייה, והפייבוריטית אצלי, היא חברת Salomon הצרפתית. חברה זו היא מהוותיקות שמיצרות נעלי סקי, ותמיד עומדת בראש החידושים הטכנולוגים. כל נעל שלהם פשוט זהב !!!! וכאן אני מדבר על התחרותיות, וגם על הלא תחרותיות ... שהן נעלים מ-ד-ה-י-מ-ו-ת !!! הטכנולוגיה בה משתמשת החברה היתה בעבר דיי מהפכנית, ולכן הם משתמשים בה עד היום. כשאתה קונה נעל שלהם בחנות, יש מתקן מיוחד שמחמם את הביטנה של הנעל (מתקן מיוחד של סלומון!) ישנו חומר מיוחד בביטנה שמתרכך עם החימום, ואז על הקונה של הנעל לנעול את הנעל ולסגור אותה הייטב על גרבים עבות !! כן, גרבים ע-ב-ו-ת ! כאלו שגולשים איתן (קרי, גרבי סקי). ועכשיו, הפלא ופלא ..... יש להישאר עם הנעל על הרגל כחצי שעה, והביטנה של הנעל מקבלת את צורת הרגל !!! פשוט מעולה !!! אני חייב לציין שאני גולש עם הדגם התחרותי של נעלי סלומון: Preforma 9.0 נעל שידוע בקשיחותה ... אך הנעל כ"כ טובה. היא נוחה מאוד ... מגיבה היטב ללחץ שמפעיל הגולש, מבנה אנטומי מתקדם, והביטנה שמותאמת לרגלך ... פשוט תענוג

Loppy

New member
וואו!!! תודה...חידשת הרבה...

נשמע מדהים - הסלומון! (מקבל את צורת הרגל!) אז אתה עכשיו עם סלומון, הבנתי נכון?

xsnow

New member
הבנת נכון מאוד.

כן .. אני דיי "מכור" לסלומון כמו שאני מכור לסקי !!! אני משתמש בנעלי סלומון ... ואני הולך להחליף אותן החורף בזוג חדש של סלומון. יש לי גם 2 זוגות של ציודי סקי. 1) סלומון תחרותי equipeAxe ... לא זוכר את הדגם המדוייק .. זה ציוד תחרותי לגלישת G.S (כמובן עם ביינדינגס תואמים לדגם ... של סלומון) 2) זוג נוסף של סלומון. בטכנולוגיית ה- Pilot .. שווה לקרוא באתר שלהם. Scream Pilot 8. זה הדגם המדוייק... זה יותר לכייף וקארבינג רציני.

מוא

New member
אל תקבל עצות מאחרים!

מה שחשוב כשאתה מודד נעליים (אם אין לך נעליים משלך) זה לא עובי הגרביים (למרות שרוב הסיכויים שבזמן הגלישה תלבש גרביים עבות...) אלא שאתה באמת מסוגל לכופף את הברכיים בלי ליפול ושאתה לא מרגיש שהנעליים לוחצות עליך בעקב. כל השאר, פחות חשוב...

Loppy

New member
למה לא?

אם נעלי סלומון מקבלים את צורת הרגל אין שום סיבה שילחצו לי בעקב או שאני לא יוכל לכופף את הברכיים... (אם הבנתי נכון...)

למעלה