נעלי עקב נוחות - יש חיה כזו???

• פותח הנושא mom4L
  • פורסם בתאריך

mom4L

New member
נעלי עקב נוחות - יש חיה כזו???

היי בנות, חדשה בפורום אבל זה נראה לי המקום לשאול...
מחפשת נעלי עקב נוחות לחתונה של אחותי. אני מלווה אותה גם בצילומים, ככה שאני אצטרך להיות איתם שעות ארוכות וביומיום אני הולכת רק על שטוח. מה אתן אומרות בנות?

Happy Goth

New member
נעלי עקב....

קודם כל
!
תראי, אם ביום-יום את רגילה ללכת רק עם שטוח, אני חושבת שאת די תסבלי להתרוצץ חצי יום על עקבים.
נעליים שטוחות יפות וחגיגיות זו לא אופצייה?
ומה דעתך אולי בצילומים לנעול שטוח ורק בערב באירוע עצמו לנעול עקב וגם אותן להסיר בריקודים?
לדעתי מה שהופך נעל עקב לפחות כואבת ומציקה זה עקב צ'אנקי ומרובע ככה שיש הרבה תמיכה, שיפוע מתון של כף הרגל.
אני חושבת שנעלי ביוטיפיל נחשבות נוחות גם בגרסת העקב שלהן.
כל נעל עקב שתבחרי, אני ממליצה לך לנעול אותה בבית במשך כמה שעות עם גרביים ככה שתרחיבי אותה טיפה והרגל שלך תתרגל אליה.
יצא לך להסתובב קצת ולמדוד?
ומה תלבשי?

ליאת 0479

New member
יש תלוי אבל גם בך

דבר ראשון יש את ליידי קומפורט, תבדקי שם אולי תמצאי משהו שיכול להתאים לך ולמה שאת לובשת, אם את רגילה על שטוח כמו שכתבת, אז גם עקב של 5-7 ס"מ מספיק .. הייתי גםפ שוקלת כמו שכתבה לך HAPPY GOTH לצילומים ליהיות עם הנעל הנבחרת ובין לבין עד לאירוע "לרדת" לשטוח על מנת לא להרוג לעצמך את הרגליים.
דבר נוסף, יש לשול רפידות ורודות שמתאימות לנעלי עקב בכמה סגנונות והן ממש עוזרות ומקלות ממליצה לך לקנות ולשים בנעל שתהיי איתה בסופו של דבר.
ותמיד אפשר גם מאמצע האירוע לרדת לכפכפים (למרות שאני אישית מעדיפה שלא).
דבר אחרון- נעל חדשה- להעביר על הסוליה מעט לימון (על מנת שלא תהיה חלקה מידי וללכת איתה בבית כל יום כמה דקות בכדי שתתרחב)
מזל טוב

הסוד לעקבים נוחים

היי,
(קודם כל אין ממש עקבים נוחים- זה לעקם את כף הרגל שלך, ובהתאמה את הברך ושאר מערכת השלד וכל השרירים, באופן שהן לא אמורות להתעקם.
יחד עם זאת, ועם כל המודעות לפמיניזם ולנזקי הפטריארכיה ולנזקים הבריאותיים שבעקבים, אני מודה, הפנמתי את הדיכוי, סליחה, תצלבו אותי, אני מתה על עקבים וממש קשה לי ללכת לאירועים עם נעליים שטוחות. מרגישה מכוערת בהן, מה אני אעשה.)
מה שאני גיליתי שמשמעותי מאד, אפילו יותר מגובה העקב, זה האם הוא ישר או לא. יש המון עקבים שכאילו נכנסים פנימה/קדימה במן זווית קטנה, אני לא יכולה ללכת על זה. גם עקבים קובניים נגיד לא באים בחשבון מבחינתי. כשהעקב יורד ישר מהנעל אני יכולה גם לעמוד ולרקוד על 12 ס"מ.
&nbsp
אם את ממש לא רגילה לעקבים, אז:
1. תתחילי להתאמן, את לא רוצה לגלות באמצע החתונה של אחותך שאת לא מסוגלת לעמוד יותר, או חלילה שנקעת את הרגל. תקני את הזוג בהקדם האפשרי ותלכי עם הנעליים האלה כמה שיותר.
2. רק עקבים ישרים!
3. תנסי קודם בחנויות הנוחות- אולי תאהבי מספיק דגם של Lady comfort או Fly Foot.
4. כנראה שעקבי בלוק יתאימו לך יותר מסטילטו
&nbsp

שרוני1ש

New member
בנוסף

לכל מה שאמרו חברותי המלומדות, ואני חותמת על כל מילה, טיפ נוסף:
קראתי את זה פעם באיזה מדור טיפים, ומאז מיישמת, ותמיד מצליח: קחי שקית ניילון (חזק, שבטוח לא ייקרע) ומלאי אותה במים. תכניסי את השקית עם המים לתוך הנעל, ושימי במקפיא ללילה. מים כשהם קופאים מתרחבים, וזה ירחיב את הנעל לאט ובעדינות. הטיפ הזה נכון בעיני לכל נעל חדשה ולא נוחה, אבל קריטי במיוחד בנעלי עקב. גם אני מההולכות על שטוח בלבד, והתהליך הזה הציל אותי לא פעם אחת כשהייתי חייבת לנעול עקב בארועים. בנוסף, מצטרפת בהמלצה חמה לרפידות של שול. והמון מזל טוב והכי חשוב - תיהני מהיום עם אחותך, זה יום קסום.

mom4L

New member
המון תודה לכולכן, אני בהחלט אנסה את הרפידות האלה.

חייבת לציין שלגמרי השכלתי - עצות ממש יצירתיות.

למעלה