נעלם ה-cd

mosben

New member
נעלם ה-cd

ברגע שאני נכנס למחשב שלי נימצאים לי כל הכוננים מלבד כונן ה-cd שאלתי היא האם יכול להיות שמחקתי את הדרייבר בטעות? ה cd מדגם bcd 40xh אני אשמח אם מישהו יפנה אותי אל האתר שאני יוריד את הדרייבר או שיש פתרון אחר לאותה בעיה? הודה מאוד למי שיוכל לעזור לי

B0ND_JAME5_B0ND

New member
לא דרייבר...

לפני שהייתי שואל את עצמי אם מחקתי את הדרייבר- הייתי בודק אם הכל טוב עם החיבורים של ה- cd האם אתה יכול לפתוח את המגירה שלו? אם אתה מכניס דיסק אודיו- הוא מתחיל לנגן, האם כשאתה פותח את ``מאפייני המערכת`` הוא מראה שקיים התקן של cd- נסה לענות לי על כל אלו- אז יהיה יותר קל לעזור לך

mosben

New member
לא שומע כלום

כלום הסידי רק נפתח ולא משמיעה דיסקים ולא משחקים כלום

B0ND_JAME5_B0ND

New member
בדיקה 2

תבדוק בהתחלה שאתה מריץ את המחשב- עוד לפני שאתה נכנס ל- windows האם בהגדות של המחשב ה- CD כן מופיע. זה בדרך כלל ישר אחרי שיש את ההרצה של הזיכרון אתה צריך ללחוץ DEL. תודיע לי מה קורה עם זה...

B0ND_JAME5_B0ND

New member
:) לקח לך הרבה זמן לבדוק...

תראה - מה שאתה עושה- זה איפה שהיית - בהגדרות הראשיות של המחשב- איפה שאמור להיות cd ובמקום זה רשום אולי- none או un installed, אתה עושה page down או page up עד שאתה מגיע שיהיה רשום cd, אז אתה שומר את השינויים וזהו. זה אמור לפתור את זה...

gal25

New member
בדיקה פשוטה

היי קליק ימני על המחשב שלי >מאפיינים>מנהל ההתקנים>תחשוף את ההתקנים של המחשב שלך ,ותחפש את הcd rom אם הוא מסומן באיקס אדום כנראה שמישהו או אתה בטעות עשית לו disable במקרה כזה קליק ימני על ה-cdrom מאפיינים בחלון הכללי למטה תשנה את זה לenable אם זה לא מופיע שם אז יש כנראה בעייה בלוח אם או ב cd rom במקרה כזה צריך לראות ... בכל אופן בהצלחה

למעלה