נעלם לי איזה יו"ר של איזה פורום

נעלם לי איזה יו"ר של איזה פורום

איפה הוא היו"ר שלנו איפה.... לקח את הקופה קטנה וברח....

0g30

New member
איזה קופה קטנה, שקל לא ראיתי מכם...

תודי שפשוט חסרות לך כל המחמאות המלכותיות. לא נעלם קצת עסוק אבל בעיקר מתבונן ....איזה שבוע (לפחות) הייתם עסוקים פה במוקי אמר ככה או מוקי אמר אחרת .......וואלה... לא היה לי מה להגיד וגם לא כל כך איכפת לי אם יש לו משפט כזה או אחר באחד משיריו שעלול להשפיע באיזשהו אופן על ילדות צווחניות והיסטריות.......אבל אם להוסיף לדיון שלכם יצא לי לפגוש אותו מספר פעמים בהזדמנות זו או אחרת הבן אדם סטלן שחבל על הזמן....מתחיל את היום בשאחטה ומסיים אותו בשאחטה .....אז על מה אתם רוצים שהוא ישיר .......אני חס וחלילה לא מזלזל בדיון שהתנהל פה אבל באמת קטונתי..! אז מה שלומך מלכה אהובה נערצת וחסודה... אני רואה שגם הנסיך חזר נו למדת משהו או סתם סיטלת את עצמך למוות ......יש סיכוי שיתחילו פה שיעורים בהכנת מלאנה קרים, נשב כולנו בבית כמו עם בתיה עוזיאל ונחכוך ידיים בהנאה.... אולי חסר פה איזה חוקר מצ"ח שיחזיר את האחדות לעם כמו סאדם חוסיין לישראל ........

../images/Emo23.gif אוג אוג....יו"ר בלאי שלי...

חחחחח....אני לא מסטלת את עצמי למוות כבר הרבה זמן יקירי,אני בשלבי התפכחות,הגיע שעתי לפתוח את העיניים ולהיות קצת מאופסת כדי לעשות סדר בחיים שלי... תשמע,לא המחמאות הן שחסרות לי...כאלו אני מקבל כל יום,אתה חסר לי... בנוגע לשיעורי קרים מלאנה...עוד יבואו ימים טובים,ובתיה עוזיאל תתארח כאן ולא רק היא...צריך רק סבלנות,ורצון טוב..זה הכל... ומה שלומך אתה? אגב,חוקרי מצ"ח מעולם לא היו חסרים לי מול עיני...טוב מאוד שהם רחוקים ממני... שיהיה לך יום כתום,ותחזיר את הקופה הקטנה!! אנחנו מנסים לחסוך את שני השקלים שהיו שם...

למעלה