נעלם לי ה"קיר" -WALL מהמסך

דינההה1

New member
נעלם לי ה"קיר" -WALL מהמסך

אני נכנסת לעמוד הפייסבוק שלי ואז מופיע לי רק פרטי הפרופיל, עמוד ה"קיר" נעלם ואין לי מושג איפה הוא!! מי יעזור לי? תודה רבה!

meital always

New member
../images/Emo218.gif צפיה בקיר

אם את גולשת בגרסה העברית החדשה, נסי בשלב ראשון לבדוק אם הבעיה של היעלמות הקיר מתרחשת גם בגרסה האנגלית המקורית. פשוט החליפי לאנגלית (בתחתית העמוד, בשורה אחת לפני האחונה, הקליקי על Hebrew והחליפי ל English US ). אם הקיר לא מופיע גם בגרסה האנגלית, בדקי את הגדרות האבטחה שלך, כי דרך ההגדרות האלה ניתן לקבוע שkt יהיה ניתן לראות אותו. עמדי עם העכבר על Settings בשורה הכחולה העליונה. יפתח לך חלון עם שלוש אפשרויות, בחרי את האמצעית שהיא Privacy Settings ואז הקליקי על Profile . ודאי שבהגדרות של Wall וכן של Profile לא מסומן No One , שמשמעותו שאף אחד (כולל את עצמך) לא יכול לצפות בקיר.

דינההה1

New member
מיטל

המון תודה! בזכותך הסתדר לי בשנייה........ עוד משו קטן- כשאני על פייסבוק עברית- אז אין לי אפשרות לרשום על "הקיר" ובכלל, לרשום גם על קיר של חברים. למה זה קורה רק בעברית?

meital always

New member
בכיף, שמחה שעזרתי... ../images/Emo13.gif

דינה, כרגע יש עוד מספר בעיות בגרסה העברית שנמצאות בטיפול של המתכנתים, כמו אלה שהזכרת פה. אני מציעה לך לבדוק שוב בעוד מספר ימים בתקוה שהן תיפתרנה. באופן כללי, הגרסה העברית כרגע עדין לא מאפשרת להשתמש בכל האפשרויות של פייסבוק ללא תקלות, יש גם בעיות שמתרחשות רק אצל חלק מהגולשים.ההערכה שלי שזה יפתר בהדרגה בחודשים הקרובים. אם יש אפשרויות שממש חשובות לך- פשוט עברי בינתיים לאנגלית ובדקי מידי פעם אם זה נפתר. בהצלחה...

למעלה