נעלם לי כסף מהטילט! אני מעריך שצריך להיות לי כ120$ ואני רואה רק 73$ מה פה קורה פה?
ב בועז בר1 New member 18/3/10 #1 נעלם לי כסף מהטילט! אני מעריך שצריך להיות לי כ120$ ואני רואה רק 73$ מה פה קורה פה?
ב בועז בר1 New member 19/3/10 #2 טוב נראה לי שאני אידיוט...אבל עדיין צריך עזרה במקום שיהיו לי 130 $ יש לי רק 50$. כי יש לי 3 טוקונים ללווין של 26$. אבל אני לא רוצה לשחק אותם. האם אני יכול להמיר את זה לכסף בחשבון? תודה.
טוב נראה לי שאני אידיוט...אבל עדיין צריך עזרה במקום שיהיו לי 130 $ יש לי רק 50$. כי יש לי 3 טוקונים ללווין של 26$. אבל אני לא רוצה לשחק אותם. האם אני יכול להמיר את זה לכסף בחשבון? תודה.
ב בועז בר1 New member 19/3/10 #4 אוקיי תודה. אז אני רואה שהטורניר הזה שאני רשום אליו מבויל לעוד טורניר. מתי זה יכול להגמר ? ואיך בגדול יכול לצאת מזה כסף לחשבון?
אוקיי תודה. אז אני רואה שהטורניר הזה שאני רשום אליו מבויל לעוד טורניר. מתי זה יכול להגמר ? ואיך בגדול יכול לצאת מזה כסף לחשבון?
ב בועז בר1 New member 19/3/10 #7 כן הבעיה שהטורנירים האלה מתים. אין אליהם נרשמים יש בערך 15 כאלה,כולם עם 0 רשומים.
T talhorm New member 19/3/10 #8 כולם נרשמים כמה שניות לפני המועד אני מציע לך לעשות UNREGISTER אתה תקבל את הTOKEN שלך חזרה ותשתמש בו כמה דקות לפני איזה טורניר שתחליט לשחק...
כולם נרשמים כמה שניות לפני המועד אני מציע לך לעשות UNREGISTER אתה תקבל את הTOKEN שלך חזרה ותשתמש בו כמה דקות לפני איזה טורניר שתחליט לשחק...