נעלמה לי ההודעה , מי יכולה להיפגש ב

spooni

New member
נעלמה לי ההודעה , מי יכולה להיפגש ב

שישי או שבת? נו בנות ? לא מדובר על המנעות אלא על פגישה !! להימנע אתן לא יכולות , אבל להיפגש ? אפשר לא ?
)

חמישי בערב זאת גם אפשרות?

איזה קשות אנחנו , אה? דרך אגב, ספון, באיזה עיר המפגש?

spooni

New member
חשבתי על הרצליה פיתוח- מקס ברנר

מתאים ? ואני ואת זו כבר התחלה אני מקווה שהשאר גם תצטרפנה.. אז לפרסם ? מה את אומרת ?

Betterfly

New member
אחלה

אני מניחה שזה בגלל ששוקולד מהווה תחליף לסקס? תכננתי לנסוע לירושלים אבל אם נפגשים בחמישי בערב אני פשוט אשאר פה בסביבה... אם מישהי תרצה טרמפ מאזור רחובות להרצליה היא יכולה להצטרף אליי.

spooni

New member
אווווו , מצב הרוח של ממש השתפר ../images/Emo13.gif

9 בערב נמשע לי מעולה אבל נמתין לתשובה ממנה אני מקווה שהשתיים הנותרום שגם להן שלחתי הודעה לפרטי גם תצטרפנה

אני כרגע בבירורים על נושא התחבורה

ונראה שכן ... אבל חשוב לי שאדג'י תגיע... אני אכתוב לה, ותזמיני אותה גם את...טוב?

ineni

New member
תודה על ההזמנה,

כרגע זה לא שייך לצערי... מקווה שתהנו אתן. ותדווחו מה היה, כן?

Betterfly

New member
נאכל שוקולד בשמך

בכמויות שמספיקות גם לכל מי שלא יגיע, אי פעם.

אוי שוקולד............/images/Emo211.gif

אני מקווה שאין שם מלצרים בגיל ובמין שמאתגר את התמכרות האם שלי... שוקולד זה הדבר הבא... טוב שלא קבענו במופע צ'פנדייל....

Betterfly

New member
../images/Emo6.gif

אני אשמע פלצנית, סנובית, מגעילה וואטאבר- אני לא כל כך מסתבלת על מלצרים, נותני שירות וכו' אלא אם כן אני יודעת שהם סטודנטים, אני פשוט לא מתחברת לבחורים שלא נראים לי סופר משכילים/ מתקדמים (כלומר, עובדים בעבודות שמאתגרות את המוח) וכו'. סתם דפקה שלי.

המממ...

אחרי שהייתי שנים כל כך ארוכות עם פרופסורים ודוקטורים אני רוצה בחור פשוט שלא יכול לסובב אותי עם המילים שלו על אצבעו הקטנה. זו גם סנוביות וגזענות חברתית, אגב, מצידי...

Betterfly

New member
יא שודדת עריסות ומנצלת בחורים

תמימים שלא יכולים להתנגד לך מנטלית

למעלה