נעלמה לי החתולה שלי - אולי מישהו יודע משהו.

searcher12

New member
נעלמה לי החתולה שלי - אולי מישהו יודע משהו.

ב 4 וחצי השנים האחרונות אני מגדל ליד העבודה שלי זוג חתולים שמצאתי בחניה התת קרקעית של הבנין משרדים בו אני עובד בראשל"צ.
מצאתי אותם כגורים והם אח ואחות. לחתולה אני יותר קשור וקוראים לה ליידי.
יש לה פה מלונה בתוך מרפסת ממוגנת בצד האחורי של הבניין שלנו והיא חתולה יפייפיה בצבעים לבן, ג'ינג'י ושחור על גבה.
רוב האנשים שיודעים ומכירים את הנושא חושבים שהיא נגנבה מפה.
היה לה קולר נגד פרעושים והיא עונה לשם LADY
אם מישהו במקרה שמע או ראה אשמח להציע פרס כספי נדיב למי שיביא לי מידע שיעזור לי למצוא את ליידי.
תודה
עודד.
מצורפות תמונות ישנות של ליידי.

dimitrygo

Active member
מנהל
אם היא לא מעוקרת אז ייתכן והזכרים הבריחו אותה לאיזה מקום

מרוחק. כי עכשיו בדיוק עונת הייחום.

Yukita

Active member
מנהל
אם ליידי לא מעוקרת

אז בסבירות גבוהה אכן יש קשר לעונת הייחום. כדאי מאוד לדאוג לעיקור ברגע שתופיע שוב, בתקווה שתופיע. זה לא רק ימנע גורים שקשה למצוא להם בתים או לתמוך בהם, אלא גם ימנע הישנות של המקרה. באשר לסיכויי חזרה במקרה כזה, יתכן שתחזור אך גם יתכן שאכן הבריחו אותה די רחוק ואז לא ברור אם תחזור. אחת הבעיות עם הדברים האלה היא שבמהלך הריצה הרבה מאוד מהחתולים האלה נפגעים. ממכוניות, מכלבים, מאנשים. זו אחת מכמה סיבות טובות למה כדי לסרס ולעקר- כי במהלך הייחום יש תופעות שמעמידות את החתולים בסיכון גבוה.
&nbsp
כדאי לבדוק מול הרשויות המקומיות אם אולי הגיעה אליהם איכשהו, מול הוטרינרים בסביבה אם אולי קרה דבר שגרם לזה שמישהו הביא אותה אליהם, לתלות מודעות וכו'. אם יהיה מזל, מישהו ראה אותה.

searcher12

New member
ליידי מעוקרת !

סליחה אך שכחתי לציין שהתמונות ישנות (2012) ועיקרתי אותה מאז.

Yukita

Active member
מנהל
מצוין

זה מגדיל את הסיכוי שלא נעלמה רחוק.
&nbsp
מצד שני, ההיעלמות פתאומית. יכול להיות שנבהלה ממשהו והיא מתחבאת, או שנפגעה באיזו תאונה והצליחה להגיע למקום מחבוא עם הפציעה. יכול להיות גם שלא נפצעה ולא נלקחה, אך נתקעה בטעות באיזה מקום כמו מחסן, מקלט, גג . יש גם את הסיכוי שמישהו ראה אותה או אסף אותה, ואז פרסום במודעות ובפייסבוק אולי יעזור. מכל מקום, כדאח לערוך חיפושים בלילה, כשהכל שקט, ולקרוא לה. אולי תשמע אותה עונה, במיוחד אם נתקעה או נפצעה.

searcher12

New member
תודה

לא הפסקתי לחפש אותה מאז.
אני חושש שמישהו גנב אותה.

למעלה