נעלמו לי התגובות

נעלמו לי התגובות

בזמן האחרון אני מוצאת שפשוט נעלמו לי התגובות אין לי מה להגיב - קטע מוזר ואני בנאדם שבדרך כלל יש לו המון מה לומר בפניי שתי אפשרויות: 1.לא להגיב עד שיעבור מחסום התגובות 2.להגיב "אהבתי" "מצטרפת" וכדומה... הצעות?

צינסקי

New member
מוכר

זה לא רק את זה כולם. תעלול כזה של תפוז כדי לשמר לנו את הזיכרון. תמשיכי להגיב רגיל כי אחרת לא תדעי מתי זה תוקן. תמשיכי כ ר ג י ל. צי. נ. סקי.

צינסקי

New member
ועוד משהו

לפני לחיצה על 'שלח/י' תסמני את התגובה ותעתיקי אותה. אחרי הלחיצה תבדקי אם יש תגובה שלך. אם לא - בלי להתעצל, תפתחי שוב תגובה, תעשי הדבקה ושגרי שוב. צ.

צינסקי לא הבנת

או שאני לא הסברתי מספיק טוב נעלמו לי התגובות - מהראש פשוט אין לי מילים להגיב... כמו שיש מחסום כתיבה יש לי מחסום תגובות... המון פעמים אני קוראת ואין לי מה להגיב... אני יודעת את חשיבות התגובות, לכן אני מתייעצת ושואלת, אם לחכות שזה יעבור או שפשוט להגיב לקוני ובנלי: "אהבתי" וכאלו...

ועוד משהו

אם אני כותבת ש"אהבתי" אני לא משקרת.. הכוונה שלי לא הייתה לזה, אלא שלא נראה לי שתגובות כאלו נותנות משהו טוב בעצם אולי הן עדיפות כי הן מחמיאות ולא צריך להוריד מערך המחמאות... בקיצור אשמח לתגובות עם למישהו קרה כזה הדבר? מה דעתכם על סוגים שונים של תגובות? ומה עדיף תגובות בנליות או לא להגיב בכלל?

צינסקי

New member
אהה, טוב זו בעיה אחרת, מוכרת גם היא

הפתרון כאן הוא פשוט לקחת את הזמן. את לא חייבת לכתוב תזה בכל תגובה. ואת יודעת מה, לפרק זמן מסויים גם 'מצויין', 'אחלה בחלה', 'פיצוץ' יהיה נחמד. אבל לפרק זמן מסויים, אל תלכי עם זה עד הסוף. ועכשיו כשאני חושב על זה, ראיתי את הסמפטום הזה גם בתגובות למה שאני כתבתי היום. סולח בייבי. צינ.

צינסקי

New member
אהה טוב, גם זה מוכר

הפתרון כאן הוא פשוט לקחת את הזמן. את לא חייבת לכתוב תזה בכל תגובה. ואת יודעת מה, לפרק זמן מסויים גם 'מצויין', 'אחלה בחלה', 'פיצוץ' יהיה נחמד. אבל לפרק זמן מסויים, אל תלכי עם זה עד הסוף. ועכשיו כשאני חושב על זה, ראיתי את הסמפטום הזה גם בתגובות למה שאני כתבתי היום. סולח בייבי. צינ.

קסנדרה*

New member
לולו חביבה קראתי אתמול את שאלתך

ומאז אני חושבת עליה, ואיני בטוחה בתשובתי. לי זה לא קרה, אז מנסיוני איני יכולה לתרום. אני רואה יצירה ומנגינה מתחילה להתנגן בי וחוש השמיעה מתחיל לפעול, אני שומעת את הצלילים, אבל אני גם יכולה להבין שמה שאת תארת יכול לקרות, אז אני מציעה שתמשיכי לקרוא ותגיבי שקראת ואם משהו מצא חן בעינייך, כמו איזה ביטוי או שורה או הרעיון בכלל ותני לזמן. המצברים יתמלאו. העיקר לא לוותר ולפרוש - בשום אופן לא !!!! שבוע טוב קסנדרה

למעלה