פיזנטי הנחש, חבר ממש
על הפריצה? זהו? הרי זה מקום של אח של עידו... אמה חכמה. ורומזת לאלון שהוא מדבר יותר מדי.

אלון קיבל את רב פקד אין לי מושג איך הוא הפך לבכיר דובי. ואלון קורע אותו לגזרים. גיורא היה צריך ללכת לאלון.

הכרטיס הוכחה למה? לזה שעידו היה בטוסטר? הוא תמיד בטוסטר.

פלשבק לא קשור. מוזר. שימו לב לכותרת בעיתון לפני שירה, איתי ויובל: "אסון בצפון". יפה. יובל לא הלכה מרוע... דווקא שירה נשמעת קצת רעה, רואים שהיא לוטשת עיניים.

אמה יכולה להתנהג כזה בתמימות לפעמים. היא כזאת חכמה.

יובל סוחטת. אבל היא באמת חושבת ששירה לא תנסה לבדוק על מה בדיוק איתי צריך לראות שהיא סולחת ליובל?

"חקירה קשה"? אלון? אם גיורא הציץ בטלפון של מישהו, אז זאת חדירה לפרטיות.

אז למה עידו לא סיפר על ההודעה?

כן, היא הייתה סקרנית. זאת הבת שלכם. סקרנית ומדהימה. אתם מדענים ואמורים להבין את זה. עלק אלון, "לי מותר אבל, לא?".

אז הבנו שלפיזנטי יש קרחת. אמה לא נראית הטיפוס הישן. אלון, כשאמה מבקשת זמן, תזכור שזה לא תמיד מדויק. "מרתון שכונה בניקלודיאון"! ענק! ועוד אמה כאילו כלום יוצאת מהחלון. אין,הבחורה הזאת מלכה.

זאת התגובה שלך לשירה? איתי, אתה קצת חסר רגש... אבל נועם יפה. אוי, יובל, איך נפלת, אחותי... מכוכבת ל... טוב, עדיין כוכבת, אבל יותר בודדה. "עד אז אני יכולה לשכוח מהסיסמה למה אתה מחייך?". לא יודע, ההחלפה בטון הייתה מצחיקה.

גיורא בסוף ידרוש באמת להיות בקטעים המצחיקים האלה... איזה מין אבא דורש תמורה?

המלכה אמה. אז גיורא כן מקושר עם פיזנטי? אגב, את שמו גילינו עוד בפרק שהשלישייה תפסה אותו אצל אליישר. בתקצירים. אני לא מבין, גיורא כן עוסק בעניין הרעל? יפה, הספריי.

פרק ראשון בלי דריה, דניאלה ושאולי. אבל למה גיורא מקושר? האם זה היה הטלפון של דובי ולא שמו לב? אין מצב...