נעלמים-שבוע 6

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 22
האם נדע סוף סוף לאן נעלמו דריה, דניאלה, ושאולי? , אלון ,אמה ועידו עצורים על השקיית אליישר בסם האמת,או שמא מדובר במשהו אחר? , יובל תבקש משירה להחשף לאיתי כדי שיסלח לה?

ny22

New member
מנהל
גם היום אצטרף אליכם מאוחר יותר

יש לי משהו עד 20:00 בערך...
&nbsp
מתגעגע אליכם כבר מעכשיו

יותר מדי דברים מסתוריים באותן השעות
או שאתה בקשר עם מישהו מרושע, או שאתה בחוג סלסה. תבחר.

ny22

New member
מנהל
האמת.. הייתי בערב שהייתה בו הרצאה
של סרן זיו שילון

היה מדהים ומרגש

Roei152

Well-known member
מנהל
אז הפרק שריה סוף סוף תפסה אומץ !!!!
וסוף סוף הפילה את יוסל...
איך לא חשבה להעזר באית??????????????
אבל לפחות סוף סוף איתי מעורב..
וסוף סוף קלטנו מה שמו של הקפוצ'ון פזנטי.... \
או לפחות זה הכינוי שלו....

dar dahan

Member
לא הבנתי כלום
אז גיורא כן מכיר את האיש עם הקפוצ'ון?
ממש לא ברור מה הולך פה...
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
מאיה לא בטוח שגיורא מכיר את פזונטי
יכול להיות שלא סתם הם פיצלו את החקירה ... יכול להיות שדובי וגיורא התבלבלו בטלפון.....
&nbsp
&nbsp

panda0zombie

New member
כל הכבוד לשירה
שסוף סוף קלטה מי זו יובל ושהיא לא חברה. הצחיק אותי שיובל אמרה לה "תהיי חברה" בהתחשב בעובדה שהיא ממש לא הייתה. ושיובל שלחה את שירה לאיתי היא לא חשבה ששירה תגלה שם שזו הייתה יובל?
אבל שמחה ששירה תפסה את האומץ הזה והתחילה לתכנן עם איתי דברים. איתי בן אדם מקסים. חשבתי שהוא דווקא יסכים לחזור לרוץ אבל.
כשעידו היה על סף דמעות בשיחה עם כרמלה הרגשתי כל כך עצובה בשבילו. למרות שנחמד לדעת שהוא קלט שמשהו לא בסדר עוד בהתחלה.
נחמד היה איך שאמה הצליחה למרוח את גיורא ככה עם הסיפור על האיש בקפוצון, מתוחכם וחכם מצידה. ושוב אמה הוכיחה את חוכמתה.
גם איך שאלון הצליח למרוח את דובי היה מקסים. ושדובי אמר שהוא קשוח. דווקא חשבתי שאלון כן יפלוט משהו.
אז גיורא כן קשור לאיש בקפוצון? הפיזנטי הזה? עדיין מצחיק אותו שהם היו באותו מחזור.. מעניין מה הסיפור של זה. עד שהתחלתי להוריד את גיורא מהרשימה.
למה כולם קשורים לזה.. למה..
אבל לגבי אמה ששלחה את ההודעה.. זה אולי היה רעיון פחות טוב כי גיורא יכול לראות את ההודעה שנשלחה לזהות שזה לא ממנו ולעשות את האחד פלוס אחד.
אז ההורים של אמה החליטו לרתק אותה, היא בורחת בעזרת התכסיס הישן של הכריות, מבקשת מאלון התמים לשמור.
הריפרנס הזה לשכונה אגב היה גדול
אולי גם יעשו ריפרנס לנעלמים בשכונה

חבל שלא הראו את השלישיה מהעבר! אני מתגעגעת לקו עלילה האהוב עליי

באמת הקטע עם הרפרנס היה ענק
אני מדמיין שיעשו את זה בשכונה, "יש מרתון נעלמים בניקלודיאון", ודניאל ליטמן יגיד "לא, לא מת על זה. גם על החממה לא. הם ירדו מאז העונה השלישית כשהם החליטו שהאידיוט הזה יקבל את הבחורה".
&nbsp
טוב, מותר לחלום...

Roei152

Well-known member
מנהל
חחח הומור עצמי
גיורא חמיצר צוחק על עצמו......
&nbsp

פיזנטי הנחש, חבר ממש
על הפריצה? זהו? הרי זה מקום של אח של עידו... אמה חכמה. ורומזת לאלון שהוא מדבר יותר מדי.
&nbsp
אלון קיבל את רב פקד אין לי מושג איך הוא הפך לבכיר דובי. ואלון קורע אותו לגזרים. גיורא היה צריך ללכת לאלון.
&nbsp
הכרטיס הוכחה למה? לזה שעידו היה בטוסטר? הוא תמיד בטוסטר.
&nbsp
פלשבק לא קשור. מוזר. שימו לב לכותרת בעיתון לפני שירה, איתי ויובל: "אסון בצפון". יפה. יובל לא הלכה מרוע... דווקא שירה נשמעת קצת רעה, רואים שהיא לוטשת עיניים.
&nbsp
אמה יכולה להתנהג כזה בתמימות לפעמים. היא כזאת חכמה.
&nbsp
יובל סוחטת. אבל היא באמת חושבת ששירה לא תנסה לבדוק על מה בדיוק איתי צריך לראות שהיא סולחת ליובל?
&nbsp
"חקירה קשה"? אלון? אם גיורא הציץ בטלפון של מישהו, אז זאת חדירה לפרטיות.
&nbsp
אז למה עידו לא סיפר על ההודעה?
&nbsp
כן, היא הייתה סקרנית. זאת הבת שלכם. סקרנית ומדהימה. אתם מדענים ואמורים להבין את זה. עלק אלון, "לי מותר אבל, לא?".
&nbsp
אז הבנו שלפיזנטי יש קרחת. אמה לא נראית הטיפוס הישן. אלון, כשאמה מבקשת זמן, תזכור שזה לא תמיד מדויק. "מרתון שכונה בניקלודיאון"! ענק! ועוד אמה כאילו כלום יוצאת מהחלון. אין,הבחורה הזאת מלכה.

&nbsp
זאת התגובה שלך לשירה? איתי, אתה קצת חסר רגש... אבל נועם יפה. אוי, יובל, איך נפלת, אחותי... מכוכבת ל... טוב, עדיין כוכבת, אבל יותר בודדה. "עד אז אני יכולה לשכוח מהסיסמה למה אתה מחייך?". לא יודע, ההחלפה בטון הייתה מצחיקה.
&nbsp
גיורא בסוף ידרוש באמת להיות בקטעים המצחיקים האלה... איזה מין אבא דורש תמורה?
&nbsp
המלכה אמה. אז גיורא כן מקושר עם פיזנטי? אגב, את שמו גילינו עוד בפרק שהשלישייה תפסה אותו אצל אליישר. בתקצירים. אני לא מבין, גיורא כן עוסק בעניין הרעל? יפה, הספריי.
&nbsp
פרק ראשון בלי דריה, דניאלה ושאולי. אבל למה גיורא מקושר? האם זה היה הטלפון של דובי ולא שמו לב? אין מצב...

panda0zombie

New member
אמה באמת שמלכה
בדרך כלל יש לי נטייה לא לאהוב ממש את הדמויות המאוד ראשיות בסדרות האלה כי הן מרגישות לי מעצבנות מידי משום מה אבל את אמה אני מאוד אוהבת.

שיר m

Well-known member
אחלה פרק
אלון ודובי

&nbsp
שירה ואיתי

&nbsp
עידו אצל כרמלה

&nbsp
אמה, למה לא רשמת את המספר?!

שיר m

Well-known member
מעולה! הפרק הכי טוב עד עכשיו. פשוט מעולה

Roei152

Well-known member
מנהל
הענינים מתקדמים....
מרגישים התקדמות בענייניים...
האמת שירה לדעתי הייתה צריכה לדחות את איתי ברגע שהוא התקרב, ולהגיד לו "אני רוצה שקודם נסיים עם יובל ואז...."זה היה נותן לנשיקה הראשונה משהו יותר טהור , יותר נקי....
הסיסמה ניתנה , האם היא אמתית?
צומת האקליפטוס הזכיר לי את השיר "חורשת האקליפטוס" שהיה השיר האהוב על סבתא רבא שלי ז"ל

שיר m

Well-known member
איזה שיר...

דווקא שירה ואיתי חמודים. ובאמת "מגיע" ליובל.
וכן הסיסמא אמיתית...

למעלה