סוגרים שבוע נוסף
דווקא תום בא לעזור? דולב נראה נורמלי פתאום.

נו, זה היה מתח שנעלם מהר. כן, הצלנו... רגע, ברקו ראה אותה? עזבו את זה, תום לא צודק. ברקו, תחטוף אחד בשביל הצוות. כן, אני עדיין חושד בתום.

אלון צריך למות מטמטום.

מה הם אמרו למיקי? השרת חשוד, בוא תעצור אותו? "הוא תמיד היה הולך איתם"? וואו, עם נעליים הוא הלך... הוא גם ככה היה חשוד. דניאלה הפכה לצינית כמו דפי.

דר, אתה שונא את המזוקן, אולי עדיף שתשנא את ברקו, ברקו יותר מפחיד אותי. דניאלה, לא צריך להשתפך על תום. אולי שירה היא תלמידה טובה ולכן היא הולכת לשם בלילה.

כרמלה, אני חושב שאנשים צריכים לבדוק את מי הם מעסיקים באשמורת (היא מתלוננת על עובדים ליד רקפת...). פרס החינוך הזה כבר מעצבן אותי. "עמקתון" זה המתחרה של "אשמורתון". "לירז חממי". מעניין מאיפה היא הביאה את השם הזה. כבר הוכחנו כאן, דר, שמדובר בנוכלת רצינית, הרי לא באמת קוראים לה רקפת ואין לה באמת חברה כזאת, זה כאילו השוטר משכונה היה אומר שהוא קיבל המלצות משר לשעבר בממשלת ישראל, או שהשר לשעבר היה טוען שיש לו שוטר שנתן לו תעודת יושר. או שדריה הייתה מתקשרת לפקד בן רובי (רגע...). החדר של רקפת מלא בכאלה סלוגנים של יועצת, איזה טיפשות...

אמה המבריקה. כן, כרגיל ליטמן מוצץ את החיים מחנונים. תודה, אלון, זה רמז שריבת משמשים זה אהבה. אבל אנחנו הרציניים כבר יודעים: לא ריבת משמשים ולא קרמבו זה אהבה, כי כולם הם משהו שקשור לליטמן. קרטיב אננס זאת אהבה!!!!!!!!!!!

הג'וקי המעצבן הזה. איך אמה שנבהלה מג'וקים בפרק הראשון הולכת לג'וק... אמה, את לא ממש קולטת אנשים טוב, אחרת איך לא ידעת שאדם הוא בעצם הבן של האויב הגדול של אבא שלך? אל תשתני אף פעם, אמה!

כנראה לירית לעולם לא תצליח להימלט מהתדמית שלה ומהדמויות האלה... אגב, שוב אמה מציעה כל מיני פרויקטים שכנראה לעולם לא יתקיימו, כדי להתקדם בחקירה... אני עדיין מחכה לסרט המצחיק על גיורא. סיקי לא קיימת ולכן גם לא מסתפרת.

אלו עלילות... טוסטמן!!!!! אל הטוסטמוביללללללל!!!!! דניאלה תמיד מסתבכת עם הרוצחים... בטח, תום, בטח שיש לחץ... מטאטא. בטח. בוגד בקיבוץ.

לא הניג'ס. איזה ניג'ס. איזה אפס. שירה, בחייאת, היצור הזה עסוק כרגע עם גרומלים ולכבוש את לילה. או, זאת הפתעה, לא? יש לה חבר, שבמקרה גם מתעסק עם חצי מדינה. או, הוא לא ידע? כן, יופי, שירה! תזרקי את האפס!

מעלית... המוזיקה הזאת... מוזרה.

איפה הכדור שאמה מקפיצה מצד לצד? לא, לא להשתנות, לא לרצות מסיבות, לא לזנוח חקירות והכי חשוב! לא לעזוב טבלאות! מוזיקת רוק מעצבנת.

אה, יש לו פגישה עם דריה? אתה יותר "הבוגד-בקיבוץ-מן". מי משחקת את אימא של דריה? אמרתי לכם, פוסט-טראומה. עצוב הסיפור. מה, זה רק בתערוכות?היי, בוגד בקיבוץ, אל תדבר על אימא של דריה, היא רק בפוסט טראומה! וואו, כבר וידוי אהבה? והבוגד בקיבוץ זחוח כמו תמיד.

אבל למה המוזיקה? לא, הוא בסדר.

אין, זה הליטמן הזה, הורס הכול. היי, שירה, אולי האידיוט לא שם עלייך, אבל מישהו אחר כן. גם אם הוא די טמבל. איזה פחד. סתם עומדת שעתיים בלי לעשות כלום.

אבל למה שירה עושה את זה?! מה קרה?! מה הזריקו לה?!