נעלמתי וחזרתי

yaelia

New member
נעלמתי וחזרתי

מצטערת ירושלמיות על המפגש בשבוע שעבר שככה הברזתי בלי להודיע. נסענו לכמה ימים למה שאמור היה להיות חופש בגליל. הנה מה שקרה בקצרה (או באירוך). זה היה שבוע מכוער. מכוער מאוד ולא כיף בכלל. השתתפו בו: סופת ברקים מטורפת. מיטה לא נוחה. תינוק אחד שחושב שכשישנים עם אבאמא במיטה זה הקיו להתחיל לשפר את המוטוריקה הגסה ולטפס להם על המוח כל הלילה או להבדיל לפתח את המוטוריקה העדינה ולמשוך להם באף עם השקעה מיוחדת בצביטת נחיריים. כואב. נסיעה הזויה פלוס מפגש עם מושבת שפני סלע גסי רוח ביער ביריה. מפגש עסקי מאוד לא מוצלח בלשון המעטה (ושלשמו נסענו) באמירים, שבו אחד הצדדים (זה שגר באמירים, לא זה שגר בירושלים ונסע שלוש שעות ע---ד שמה), לא טרח להגיע. הרבה יותר מדי כלבים דרוסים בכבישי הארץ, מראה מדכדך בהחלט. ולקינוח סובארו קשיש ויגע שבו שני אנשים ופיצקון אחד דורס גדר הפרדה. התוצאות: פנצ'ר, צד אחד של הסובארו מצ'וקמק לגמרי, נהג אחד בהלם, הנוסעת לצד הנהג קולטת בדיליי של כמה שעות טובות שכמעט הרגו אותה כמו כלום וזעיק אחד שישן לאורך הדרמה כולה ומחליט להתעורר לפני כביש 6 להקיא את נשמתו ולצרוח עד ירושלים ביום הכי לח ודוחה שהיה מזה הרבה זמן. כמובן שלא היה סקס או אפילו ס. היה גם הרבה אייס ארומה. ככה זה כנראה, הרגשנו כמו האנשים שנוסעים לפריס ויושבים במקדונלדס. עוגת שוקולד נפלאה בראש פינה שהללי חיסל בגרגרנות ראויה לציון ביחד עם סלט אבוקדו. נוף מדהים ממשגב-עם ומורשת קרב מרשימה שהמצאתי על המקום כשהתברר לי שלש. אין מושג מי היו 'השומר', מה קרה בתל-חי, איך נראה האריה השואג, ואיך קראו לדובי שלי (כחול) שאיבדתי בתל-חי בשנת 76' (הוא נמצא בסליק בכפר-גלעדי, שומר על הנשק מפני הבריטים והערבים הזדים, לפעמים אלכס זייד קופץ לקפה). ראינו תערוכה לא משהו בכלל של אנני לייבוביץ' במוזיאון בתל-חי ותהיה: איך זה שמכל המוסדות שמלמדים צילום בארץ תמיד, אבל תמיד הבוגרים של הדסה בירושלים הם הכי חינניים ועם הכי הרבה ערך מוסף לצילומים שלהם? (זאת אומרת, לא משהו שמביך להסתכל בו, עם חוש הומור למשל, ולפעמים אפילו עבודה שלא מלאה בחשיבות עצמית מופרזת ומעוררת מחשבה או שתיים). היה נחש אחד, זעמן שחור. היה שועל. היו דוכיפתות לרוב. היה גם עכביש באמבטיה, אבל מהם אני מתעלמת באופן קבוע. את ההקלה שחשנו כשהגענו הביתה הרגישו עד הצד השני של המיסיסיפי. מקווה ששרדתן עד כאן. מאחלת שבוע שקט ושגרתי לכולן

בדיוק חשבתי כבר לשלוח לך מסר אתמול

התוהה איפה את, ועכשיו אני מבינה שאת צריכה להתאושש ממה שעבר עלייך. חסרת לנו אבל נשמח לערוך מפגש נוסף בכל מקרה. מקווה שהשבוע יהיה יותר טוב ושמחה שאת פה

בלינקה

New member
אנחנו שרדנו?

טוב שאתם שרדתם. חבל שסופשבוע עם פוטנציאל כ"כ טוב נהרס לו ככה. אני מקווה שכולכם בסדר אחרי התרסקות הסובארו, ושגם לסובארו שלום (יחסית). טוב שחזרת

yaelia

New member
הסובארו לא שלנו ../images/Emo3.gif

ומזל שאני מסוגלת לצחוק על זה עכשיו. זה היה ממש ממש מפחיד, העיקר שעבר ולכולנו שלום.

אמברון

New member
../images/Emo3.gif הזעתי רק מלקרוא ../images/Emo24.gif

עכשיו את צריכה חופש. תבואי אלי? (אייקון מתחנן)

גם אני חשבתי לשלוח לך מסר

התוהה איפה את. וואו! נשמע קשה! אם כי מהתיאורים הציוריים שלך אפשר לחשוב שמדובר בחוויה של פעם בחיים (אני מקווה שאכן פעם בחיים). שמחה שחזרת ואשמח עוד יותר לארגן עוד מפגש במיוחד בשבילך! (איזה @&# זה מאמירים!)

yaelia

New member
אז יאללה, עוד מפגש

או לפחות קפה בבוקר בצ'כונה. וגם אני מקווה שזאת חוויה של פעם בחיים.

mummy

New member
פתאום ההעדרות שלי השבוע נראית כמו

משחק ילדים, שלא לומר כלום על ארועי השבוע עצמו שהיו מזוויעים מבחינתי אבל הי רגע, הכל יחסי לא? שמחה לשמוע ששרדתם אתם. נשמע שבכל זאת הצלחתם להוציא את החיובי מכל זה. הדבר היחיד שאפשר עוד להגיד (אני מנסה על עצמי כל הזמן): לפחות הכל כבר מאחוריכם. מעכשיו הכל יהיה הרבה יותר טוב (מקווה).

POOH*

New member
WOW

מקווה שכולכם הספקתם להשלים כמה שעות שינה... כל הכבוד על ההספק.. ופעם הבאה לפני שנכנסים לכביש 6 אפשר לקפוץ אלינו אנחנו ממש 5 דקות ממנו... POOH

תומרלי

New member
תגידי את סופרת?

הכתיבה שלך פשוט הדהימה אותי? התיאור משעשע על אף שנשמע שלא נהניתם בעליל

yaelia

New member
אני כותבת למחייתי

וגם כותבת ספר. גדול עלי לקרא לעצמי סופרת. אבל תודה.

daldan

New member
איזה סיפור! ממש מתיש

בייתם בתערוכה במוזיאון הצילום? או במוזיאון תל חי? ואותי נורא הרגיז שהבריזו לכם בפגישה באמירים, זו פשוט חוצפה. מקווה שתתאוששו מהר

yaelia

New member
במוזיאון הצילום

היתה שם תערוכה של אנני לייבוביץ' (כאמור לא כל כך מוצלחת) ותערוכה של בתי ספר לצילום שחלקה היתה טובה וחלקה מזעזעת מבחינת רמה.

sharonmx

New member
דווקא הייתה די טובה לדעתי..

היינו שם בשבת, ותודה- לא היו אירועים מזעזעים כמו שהיו לכם (חוץ מהפסקת חשמל קטנה ברמת הגולן וחצי שהחליט שהוא חייב להסיע את המאזדה המסכנה בשטח ל"שמחת" מעיי המתהפכים...) לענין התערוכה (טוב זה קצת "אוף")- מעבר לאומנים שלא הכרתי, מאוד נהניתי, בעיקר עם הטקסט שהיה מצורך לכל תמונה והסביר איך היא צולמה ומי המצולמים. אני ממליצה.

גורבי

New member
געגענו.

ואת כותבת נורא יפה. (אהבתי בעיקר את דובי כחול שבסליק.) מקווה שהאייס ארומה המתיק קצת את עוגמת הנפש (למרות שבירושלים הוא תמיד יותר טעים לי, משום מה).

למעלה