נעל טעה .....

MajoR_ToM

New member
נעל טעה .....

בהודעת מנהל הפוום כתוב `` אם אין לך מה לעשות אל תעשה את זה פה `` אבל , הרי כולנמו משועמים וכותבים את ההודעות הפטטיות שלנו כי אין לנו משהו שיעסיק אותנו . אף אחד לךא ניכנס לפורום להשאיר הודעות כי זה באמת צורת הבידור העדיפה עליו ... שיהיה אני אעשה את מה שאני מעדיף בכל יום , שמתי 3 דיסקים של פינק פלויד במערכת בחדר שלי , ספר של תאורית המוזיקה , ספה , גן עדן . אההההההההההההה

נעל

New member
לא בדיוק טועה - משלה את עצמה

לנעל נראה שהמצב די רחוק מהאידיאל, בעיקר בחופשים. אבל למה שפורום לא יהיה צורת בידור שעדיפה על פני כמה דברים? (לפחות מספיק כדי לבלות בפורום חצי שעה פעם ביומיים-שלושה) מה גורם לחברי הפורום להכנס לפורום אפילו בזמן הלימודים והלחצים, ואפילו לפני מבחנים? מה גורם לאנשים למהר ולהכנס לפורום ברגע שמשהו קורה, ולתת דרור לרגשותיהם? (כמו הפרעות שהיו בשבועיים וחצי האחרונים) ודרך אגב - איזה מין ספר של תאוריה מוסיקלית? (איזה ספר? מה הנושאים?) נעל ;-)

MajoR_ToM

New member
אנחנו כל כך פטטים הלא כן ?

חחח הייתי חייב לכתוב ``הלא כן `` :) האם העובדה שהמקום היחיד שבו אנחנו יכולים לבטא את עצמנו בחופשיות זה פורום מלא בזרים , אומרת אלינו משהו ? האם זה אומר שאין לנו חברים שאנחנו יכולים באמת להיפתח בפניהם , או שאנחנו כל כך צריכים אישור מהסביבה לחוכמתינו כך שאנחנו מ#%נים את השכל שעות בפני אנשים שאו שלא מבינים או שלא אכפת להם ? לא משנה ............ ספר ץאוריה של מוזיקה - ההיגיון שעומד מאחורי הסולמות והתווים , המרווחים המוזיקליים , ושאר זיוני השכל ....

MiSheL

New member
ממש לא!

שיעמום, זו לא הסיבה היחידה. יש נושאים שאני לא יכולה לדבר עליהם בחופשיות עם האנשים הקרובים אליי ,החברות שלי, אפילו הטובות ביותר, ואפילו לא עם החבר שלי . יש דברים שאני מרגישה נוח לדבר רק עם מישהו שיוכל לתת תגובה שלא תשפיע למשל על היחסים שלי עם אותו אדם- בעיקר מפני שאין לי יחסים, יש לזה יתרון ענק - אתה אוכל את העוגה ומשאיר אותה שלמה, אתה גם פורק מעליך את מה שמציק לך, גם מקבל דעות שונות -דבר שיכול להרחיב את ההיבטים שלך על הנושא, ובנוסף אתה גם לא פוגע באף אחד, או נפגע ממישהו, שקרוב אליך בחיים האמיתיים. גם סתם לבוא לפורום ולכתוב הודעה על דעה שלך בקשר למשהו, אתה מקבל פה מעיין במה לפני הרבה אנשים ואתה יכול להעביר מסר, גם זה טוב. אחרי שאתה קצת מתרגל לכתוב פה הודעות, אתה כמה נכנס לראות האם מישהו העלה נושא שיכול לעניין אותך , שתוכל לייעץ בו או להביע את דעתך.....מין מעגל כזה שנוצר... וזה אכן, דרך להפיג את השיעמום, אבל לא רק מישל

MajoR_ToM

New member
אני לא אמרתי

שלא אני בפורום הזה הרבה לפניך .. אני חושב אני מודע לחשיבות הפסיכולגית של העיניין השאלה הם זה נורמלי שאנחנו מרגישים בנוח לקבל עצות מאנשים שאנחנו לא מכירים במקום לנסות למצוא חבר אחד שאיתו נוכל באמת לדבר על הכל ... ולמה למען השם אנחנו צריכים במה ?

MiSheL

New member
כבר...

כבר הסברתי למה זה נורמלי, פשוט תקליק ותקרא שוב. זו דעתי בכל אופן. ולמה צריך במה? לכל אחד יש דעות, מחשבות ותיאוריות על כל מיני דברים שהוא רוצה להביא לידיעתם של כמה שיותר אנשים - אז הינה במה. או למשל יש הרבה אנשים שיותר קל להם להתבטא בכתב - אז במקום להתכתב עם בן אדם אחד ספציפי או לכתוב ביומן (מישהו עדיין עושה את זה ?!) כותבים פה. לא יודעת, כך נראהלי. צ`או ובעיקר מייאו מישל

מאיה1

New member
מצד אחד-אתה צודק בכל מילה,

מצד שני אני לא מסכימה איתך:זה קשה למצוא חבר שאפשר לדבר איתו על הכל,כי ברגע שיש קירבה אישית בין שני אנשים זה יותר קשה לפרוק מולו את כל הבעיות ואת כל הצרות,ולייעץ לו בכנות,בגלל שיש סיכוי שהוא יעלב וזה ישפיע על המשך היחסים בין השניים.כשאתה כותב לידיד וירטואלי יש מין רשת ביטחון כזו(לפחות מבחינה פסיכולוגית)ששום דבר נוראי לא יכול לקרות-כי באמת מה כבר יכול לקרות? למה אנחנו צריכים במה ולמה אי אפשר למצוא חבר שיהווה תחליף לידיד וירטואלי-שאלה טובה.

MajoR_ToM

New member
לא ניראה לי שאת צריכה את זה

זה לא איזה ספר עלילתי מעניין זה ספר לימוד אני מנגן על גיטרה אני לומד תאוריה בשביל לנגן יותר טוב ....

מאיה1

New member
אולי אתה תוכל לעזור לי...

התחלתי להתמכר לפורומים לפני כ3 חודשים,בהתחלה לא ייחסתי חשיבות רבה לחיים הוירטואלים שיצרתי לעצמי,אבל בהמשך גיליתי שאני ממש מכורה!אני מכורה לאנשים שאני מדברת איתם,לשיחות..אני לא מצליחה להתנתק מהם-והם לא אמיתיים!!מה עושים במצב כזה??

MajoR_ToM

New member
מצטער אבל

אין לי תשובה אני לא פה כדי לפתור בעיות אני פה כדי לזיין את השכל בעיקר עצתי , תיצאי קצת - קחי את עצמך בידיים אה , לאיזה פורום היית מכורה בדיוק ? כי פה לא ראינו אותך עד היום ....

מאיה1

New member
אני עדיין מכורה לפורום iol

התחלתי לכתוב כאן היום,כי חיכיתי למישהו בפורום,והשתעממתי בינתיים ובמקרה נכנסתי והחלטתי לכתוב כאן.אל דאגה-אני לא משתתפת קבועה.

למעלה